Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter."— Præsentationens transcript:

1 Born in Dead FILM

2 Born in Dead

3 Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter en lang hård dag. Han ser noget, der er noget der ryster i den skrallespand men han tænker kun logisk. Han tror ikke på mirakler. Han har altid ventet en fed gut. En man kan dele alt med ligesom brødre. Jeg har min egen lejlighed. Næste dag kom en dreng ind i klassen. Han præsenterer sig som Josh. Josh nævner at han er 19 år. En uge efter. Sådan endelig skal vi på tur. Alle håber sådan at det bliver i Barcelona.  Vi sidder i bussen jeg taler meget godt med ham der Josh.  Vi kommer forbi et gammelt hus med en sø og mange træer alle råber. HaHa godt vi ikke skal bo i den lorte stald. Bussen drejer til venstre mod huset. ”Dejligt med en pause”, men det var ikke en pause. Alle brokker sig men det bliver alligevel her vi skal sove de 3 dage. Nu ligger vi i senge og der venter en udforskning … Næste dag Josh og jeg. Vi tager afsted til skoven og vi lægger mærke til mange mærkelige ting undervejs ser vi en død hare der er gemt bag busken. VI er forskrækket vi løber tilbage til stalden for at lede derovre. Da vi kommer tilbage finder vi ud af at vi er helt alene. Josh siger ”der er noget galt ved det her hus. Jeg hører noget larm ude fra skuret. Vi går lige så stille derud. 2 meter til døren. Døren ryster meget. Døren vælter alle de afdøde venner løber for at spise os. Vi tager hver vores våben en golfkøle har Josh jeg har et baseball bat. Vi slår og løber osv. De er lidt langsomme og trætte. Vi hopper op på taget der ligger dersert deagle, rifler, mærkeligt nok ligger der BAZOOKA. Vi dræber og flænser når ja der var også motersav Josh har det sjovt det gør mig glad, som var det The walking dead alle er flænset færdig og vi jubler som var det champions league vi lige vandt. Jeg tager bussen og kører hurtigt væk fra stalden. Josh kravler op på taget og affyre BAZOOKA. Næste tur tager vi ikke med eller gør vi ?....

4  TAK til: Fovic  Forfatter: Foshan  Fejltager : Victor


Download ppt "Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google