Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk."— Præsentationens transcript:

1 Historien om Motumbo

2 Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk ung overklasse pige med langt lyst hår og blå øjne.

3 De to mødtes i South Kensington (hvor Motumbo solgte solbriller) og forelskede sig straks i hinanden.

4 Mary var så glad for Motumbo at hun præsenterede ham for sin far.

5 Selvfølgelig blev hendes far gal og tænkte straks over hvordan han kunne skille dem ad.

6 Til sidst beslutter han at Motumbo skulle opfylde to ønsker før han kunne få hans datter. Han ville gøre opgaverne så svære at Motumbo ikke kunne løse dem. Hans første opgaver var : Få en MBA fra Harvard.

7 Motumbo startede på Harvard og hurtigt viste det sig at han var en brillant student. Efter et år lykkedes det for ham at få sin MBA fra Harvard. Han gik tilbage til faderen og sagde : "Motumbo elske Mary, Motumbo MBA nu."

8 Faderen var forbløffet men han havde stadig hans andet ønske : Tjen 1 Million dollars på én måned!

9 Med det han lærte på Harvard begyndte Motumbo at investere på Wall Street, han var meget heldig. Efter én måned tjente han én million dollars. Han vendte tilbage til faderen og sagde : "Motumbo elske Mary, Motumbo tjent penge!"

10 Mary‘s far var chokeret, lige før han gav op, fik han en brillant idé……...

11 ..... Hvis Motumbo ønskede at gifte sig med hans datter, var han nød til at have en penis på én meter (det var normalt blandt britiske mænd, fortalte han Motumbo). Motumbo svarede …...

12 "Motumbo elske Mary, Motumbo vil skære et stykke af!"

13 Motumbo efter afskæringen


Download ppt "Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google