Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl."— Præsentationens transcript:

1 Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl.

2 Hvad jeg syntes om landet, Danmark
Jeg elsker Danmark fordi at her er ingen krige og jeg er bare glad for at det er som det er i dag. Jeg syntes heller ikke at der mangler noget her i Danmark.

3 Hvad for nogen dyr jeg elsker i Danmark.
Jeg elsker Heste, Hunde, Katte, Marsvin, Hamster, Svaner, Sommerfugle, Delfiner, Hvaler, Papegøjer, Løver, Kaniner, Æsler og Aber.

4 Om jeg tror på Julemanden i Danmark
Jeg ved ikke om jeg tror på Julemanden men jeg ved at der er et eller andet lidt magisk ved julen for hvordan kommer man så i så godt jule humør når det nærmer sig julen?

5 Hvad for nogen gode venner jeg har.
Jeg har min veninde som hedder Maja og hun er super sød og vi går i samme klasse. Jeg har også en anden veninde der hedder Charlotte. Jeg har også nogle venner som er drenge de hedder Jacob, Janus, Andreas, Cristian-Emil, Kenny, Og Tore og Bjarke de er tvillinger.

6 Hvad jeg kan lide i skolen / fritid.
I skolen kan jeg godt lide at spille bold med nogen fra klassen. Og i skolen kan jeg også lide at sjippe sammen med Charlotte. I min fritid kan jeg godt lide at cykle og lege med bratz og lege med min lillebror som hedder Nicolai.

7 Om jeg går til nogen sport eller motion i Fritiden.
Nej jeg går ikke til nogen sport men jeg vil gerne gå til ridning og gymnastik. ( Men det skal helst være med nogen fra klasse)


Download ppt "Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google