Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia."— Præsentationens transcript:

1 HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia

2 AFTALE HVIS FORÆLDRENE SKÆNDES BLIVER DE NØD TIL AT AFTALE HVEM DER FÅR DRENGEN/PIGEN OM WEEKEND OG OM HVERDAGEN FOR AT BARNET IKKE SKAL BLIVE VED MED AT HØRE PÅ SKÆNDERIER. MEN BARNET SKAL OGSÅ VÆRE MED TIL AT BESTEMME HVOR PIGEN/DRENGEN VIL VÆRE HENNE.

3 MØDE Familien samles og taler om tingene og siger hvad de tænker som er en god ide fx. Hvor børnene kan være sammen så de får det bedre.

4 MÅSKE VENNER ? Invitiere mor og far ud på en tur og spørge dem hvad der fik dem til og blive skilt og hvad der fik dem til og hvad der gør dem ked af det og så kunne de måske blive venner

5 TÆNK PÅ BØRNENE  Man skal huske at tænke på børnene hvis man har et skænderig eller diskutere. Man kan gå et andet sted hen eller vente helt til børnene ikke er der.   Husk bare altid at børn skal have det godt og ikke være ked af det fordi forældrene skændes. Børn

6 BØRN HAR FLERE BEHOV END FORÆLDRENE TROR! Børn har også brug for at snakke en gang i mellem med deres forældre. Børn kan måske have det svært oppe i skolen uden at sige det til sine forældre. Hvis barnet ikke er glad så kunne det være godt at spørge barnet om der er sket noget oppe i skolen eller andre steder.

7 HVAD KAN KOMMUNEN GØRE? Det kommunen kan gøre er at lave en barn og forældre gruppe til børn og forældre der ikke har det så godt og i den gruppe er det der at de får snakket sammen og for talt ud om deres problemer.


Download ppt "HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google