Repræsentantskabsmøde Idrættens Samråd 2007. Program for aftenens repræsentantskabsmøde  Velkomst  Fremtidens lokale idrætsbyggeri v/ Peter Laursen,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Advertisements

Generalforsamling 2008 Valg af dirigent
Sådan ser vores hjemmeside ud:
Værdiseminar Af Katrine Soelberg, Ousbjerggaard 2012
Generelle bemærkninger • God harmoni med Folkeoplysningsudvalgets rapport • Formålsbeskrivelsen omfatter nu også at ”fremme demokratiforståelse og aktivt.
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
Læring i bevægelse - hvorfor?
Fælles kompetenceudviklingsdag 25. september 2012, CABI
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
De næste 3 timer skal I Til gavn for jeres mission - beboerne
Breddeidrætsudvalgets betænkning •Foreningsidræt •Kommerciel idræt •Selvorganiseret idræt •Institutionsidræt •Offentlig idræt.
Idræt og bevægelse På Søndersøskolen i skoleåret 2014/15 Version 1.3 Implementering af skolereform.
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Program Velkomst – Allan Nyt fra matriklen – Allan og Lars
Årsmøde for alle forældre 8. marts 2007 ”Skolen sprænger alle rammer” Årsmøde for alle forældre Mårslet Skole Torsdag den 8. marts 2007 Klokken
Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning.
Repræsentantskabsmøde Idrættens Samråd 2006
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
MFKI livsglæde og energi!
Det forpligtende fællesskab. Vester Skerninge •Landsby med indbyggere beliggende midt imellem Svendborg og Faaborg på Sydfyn •11 idrætsforeninger.
Visioner for idrætten Høje Taastrup Kommune 2006 – 2009 En opfølgning.
Grundkursus Politisk indflydelse. Grundkursus Politisk indflydelse.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Ny kultur-, idræts- og fritidspolitik. Velkommen • ”Verden ligger åben” – Hvor skal vi hen? – Hvad skal vores fælles hovedvej være? – Hvad skal vi række.
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
Valg til Skovlunde Lokalråd 2006Side 1 Skovlunde Lokalråd - hvad laver vi ? Valg til Skovlunde Lokalråd 1. marts 2006.
1 Fastholdelse og fodbold Indhold: -”Farvel til fodbold” -”Årgang 1992 – hvad har de gang i?” -Erfaringer fra tidligere fastholdelsesprojekter.
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Relationer – børn og voksne
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
Velkommen til dag 2 på AUs vejlederuddannelse!
Vækstgruppen Vordingborg Erhverskonference 30. maj 2013 Vordingborg – Herning.
Grundkursus for frivillige i DH Politisk indflydelse.
Boligsocialt arbejde hos Boligkontoret Danmarks medlemmer Et kig på de største udfordringer Katja Lindblad, udviklingschef
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
Repræsentantskabsmøde 2008 Foreningudvikling. Foreningsudvikling - Repr. møde Baggrund- Udvikling ”En naturbestemt, indefra betinget eller.
Arbejdsopgaver for Idrætsrådet Forslag fra udviklingsgruppen 2009.
Randers Kommune 22. april Fremtidens drift af idrætsanlæg.
Drift af haller og idrætsfaciliteter Favrskov Idrætssamvirke Hammel Idrætscenter 14 april 2009.
Center for selvejende dagtilbud : værdigrundlag TRO Er det vi ved, vi er og vil!
Fritidspas på det kommunale budget Merete Scheelsbeck Formand for Fritids- og Kulturudvalget Høje-Taastrup Kommune (HTK)
Skolesport Leg, Liv & Læring Idrætsprojekt Idrætsoplevelser for børn og unge med indlæringsvanskeligheder Partnerskab mellem Dansk Skoleidræt,
Skole, børnehave, kultur- og Idrætscenter Udvikling gennem ”Top Nu” Ejer Bavnehøj Mandag d. 09. januar 2012.
Repræsentantskabsmøde Idrættens Samråd Program for aftenens repræsentantskabsmøde Velkomst IS beretning for året der er gået Debat om beretningen.
Idrætten i en ny storkommune  Kommunens idrætspolitiske målsætninger  Tilskudsordninger  Haller og anlæg  Brugerindflydelse i fremtiden  Strukturen.
Temaplan for vindmølleplanlægning i Norddjurs Kommune Workshop om vindmøller den 3. juni 2010.
Fremtidens Idrætsråd i Mariagerfjord Kommune Præsentation af arbejdsgruppens resultat ved Hans Kristian Bjørn.
Hvem skal kommunerne samarbejde med i fremtiden på idrætsområdet? Oplæg til Breddeidrætsudvalgets møde tirsdag d. 6. november v/ Børne- og Fritidsdirektør.
Samarbejde på tværs Baris Atak Integrationskoordinator
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
Skolebestyrelsens skriftlige beretning skoleåret 2014/2015 Lindebjergskolen Lindebjergskolen beretning 2014/2015.
Gode råd til fundraising
Veje til deltagelse Unge i Fælleskaber Damir Balalic.
Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.
Herning Idrætsråd Formand Søren Fløe | Sekr.-leder Anders Buhl | Elitekoordinator Søren Baadsgaard Økonomimedarb. John Aas | Konsulent Daniel Juhl Kristensen.
Erfaringer med skolereformen Annette Ohm Furesø Idrætsråd Hareskov Værløse Tennisklub.
SportHouse –  TEAM/ RESSOURCER KRITISK SUCCES FAKTOR UDFORDRINGER/ FORHINDRINGER FASER/MILEPÆLE/AKTIVITETER xx MÅL Februar 2014 Bestyrelsens.
‘En bevægende kommune - Bevæg dig for livet’
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Senior IT Stuen + Vær PC aktiv året rundt ! Velkommen til Senior IT Stuen.
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Strategi 2022 Stærkere Firmaidræt – Mere kollegamotion.
Aktiv idræt for alle Gentofte Kommunes indsatser de sidste 3-4 år
Hvordan får jeg indflydelse?
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Fællesskaber i hverdagen og et aktivt fritidsliv
Hvordan vil vi samarbejde fremover?
v/Fritidskonsulent Hanne Bjerg
Præsentationens transcript:

Repræsentantskabsmøde Idrættens Samråd 2007

Program for aftenens repræsentantskabsmøde  Velkomst  Fremtidens lokale idrætsbyggeri v/ Peter Laursen, SKUB Gentofte Kommune  Gruppediskusion  IS beretning for året der er gået  Debat om beretningen – Hverdagens oplevelser for dig og din forening i HTK  Valg af medlem i IS for de øvrige foreninger i område A  Eventuelt

Hvorfor invitation af Peter?  En del af IS vision:  Facilitetsforbedringer og prioriteringer

Hvor er IS  IS er fremme i ”skoene”  Vores visionsseminar – holder stadig  17. november oplæg på KAI kongres  Hvordan kan man revitalisere et idrætsråd i det nye kommune billede  Reaktionerne fra de øvrige deltagere på KAI kongres

Hvad var nu visionen

Idrættens samråd som proaktiv i skabelsen af den ideelle idrætskommune Vi vil: - At alle i Høje Taastrup har et aktivt fritidsliv -At alle dyrker idræt/fysisk aktivitet i Høje Taastrup gennem HELE livet -At idræt tænkes ind i ALLE forvaltningsområder i Høje Taastrup for at fremme: -Fysisk aktivitet -Integration -Den generelle sundhedstilstand -Sygdomsforebyggelse -etc

Visioner der skal klarlægges yderligere:  Eliteidræt  Prioritering af Børn og Unge  Prioritering af Ældre  Lederrekruttering/ -uddannelse  Flere store mesterskaber/stævner til Høje Taastrup

Visioner som er på den lange bane  Facilitetsforbedringer og prioriteringer  Samarbejde mellem Skole/SFO/Børnehave/etc og det frivillige foreningsliv  Byens rum tænkes ind som arenaer for fysisk aktivitet og idræt  Etablering af fællessekretariat/”Center for Idræt og fritid”. Alternativt svar på spørgsmålet: Hvad kan IS/FOU gøre for at det bliver lettere at blive idrætsleder i Høje Taastrup

Kunstgræsbane  Der er nu etableret en fin ny 3. generations kunstgræsbane på Nyhøj  Fantastisk samarbejde mellem foreningerne, IS, forvaltningen og det politiske  Et eksempel til efterlevelse

Eliteidrætsseminar  IS har holdt et dagsseminar om eliteidræt  Deltagere:  IS  FOU medlemmer  Byrådspolitikkere  Forvaltningen  Spændende oplæg fra Svendborg  Gav indblik i de mange spørgsmål der kræver svar inden vi kan komme videre.  Arbejdet med at give svar på disse spørgsmål er endnu ikke gået i gang. Sker i 2008.

Timefordeling  Igen i år kom vi igennem en timefordeling. Alle foreninger opleves at gå konstruktivt ind i opgaven. Fra samrådet ros til de foreninger der går i dialog for at finde løsninger.

Timefordelingsregler  IS har i et eksemplarisk samarbejde med forvaltningen arbejdet med udvikling af nye fordelingsregler  9 måneder – 6 hel aftensmøder + hjemmearbejde + gruppearbejde + masser af timer i forvaltningen  Vi har i IS haft en rigtig god dialog og kender nu hinandens synspunkter rigtig godt  Enighed hele vejen rundt – undtaget et sted hvor vi tog en afstemning - normtal

Timefordeling fortsat  Vi havde håbet at fremlægge resultatet i dag  Udkastet er stadig til politiksbehandling.  IS forventer stadig reglerne godkendt til den nye fordeling.  Vi har valgt ikke at fremlægge dem endnu engang, inden godkendelsen, men I har set et udkast tidligere i vores høring – tak for de mange svar

Fremtidige udfordringer  Hallen på Torstorp er attraktiv som træningsted  Springgrav  Klatrevæg  Basket  Udfordringen for idrætten er i fremtiden at se på om vi skal lave endnu mere fleksible fordelinger, måske allokere enkeltfaciliteter til enkelte idrætsgrene eller..  Er svaret mobilitets fleksibilitet eller??  IS har ikke svaret, men er opmærksom på de ønsker som foreningerne peger på

Andre fremtidige udfordringer  Fodbolden har fået mange flere medlemmer  Ønsker mere træningstid i vinterhalvåret i haller  IS har i første omgang peget på denne løsning:  Samme tid i haller som tidligere  Ledig tid i sale kan bruges til de unge fodboldspillere  Fodboldklubberne kan søge ledig tid i hallerne uanset dag – obs på bander mv.

Ny idrætsstruktur  Der er nu kommet 2 nye selvejende institutioner og en kommunal (for svømmehallerne).  IS har set frem til implementeringen af den nye struktur og samarbejdet med de nye bestyrelser.  Der har vist sig enkelte udfordringer omkring kompetence for så vidt angår eksempelvis lukketider i haller/adgang til svømmehallen.  IS ser frem til det videre konstruktive arbejde med bestyrelserne og det politiske system.

Idrætsklinikken  Indtil videre er der fortsat en idrætsklinik  Fremtiden stadig usikker  Er som altid noget kommunens idrætsudøvere gør meget brug af.  IS håber der findes en holdbar varig løsning for bevarelsen af idrætsklinikken.

Sidste år sagde vi: Ansøgninger om midler  IS modtager en del ansøgninger på redskaber og lignende.  IS har desværre ikke denne slags midler  Søg i stedet FOU. Der er i år ydet en del tilskud til materialer og nye aktiviteter og projekter  Søg hellere en gang for meget end gang for lidt. Det værste der kan ske er et afslag…. RING ALTID TIL FORVALTNINGEN OG FÅ HJÆLP!

Hvad har det betydet:  DET HAR HJULPET, DER ER MANGE FORENINGER DER HAR FÅET TILSKUD VIA FOU. FORTSÆT….

Samarbejde mellem IS + FOU + FKU  Der er fortsat en rigtig god dialog og samarbejde.  Stor gensidig respekt og tillid de forskellige udvalg imellem, ligesom dialogen udvalgene imellem er meget høj. Fokus på at finde løsninger til glæde for idrætten.

Tak til vores samarbejdspartnere  Forvaltningen  Det politiske system  Folkeoplysningsudvalget  City 2  Ikke mindst idrætsforeningerne

Kommentarer og spørgsmål

TAK FOR I AFTEN KOM GODT HJEM