Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Generalforsamling 2008 Valg af dirigent

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Generalforsamling 2008 Valg af dirigent"— Præsentationens transcript:

1 Generalforsamling 2008 Valg af dirigent
Aflæggelse af beretning om foreningens virke siden sidste ordinære generalforsamling, samt lidt om fremtidige planer. v/ Formand Peter Hansen. Fremlæggelse af regnskab. v/ Steen Wacher Indkomne forslag (Ingen) Valg af bestyrelse (på valg Andreas Manthorpe, Tage Hansen, Mogens Klyver, Flemming Rasmussen og Steen Wacher) Valg af revisorer (Ove Elvin Jensen og Gunner Nielsen) Indslag fra vores medlem af hovedbestyrelsen i Danmarks Jægerforbund, Hans Christian Fuglsang Evt Årets buk Uddeling af Pokaler. v/ Tage Hansen Stiller op igen: Andreas, Steen Stiller ikke op igen:Tage, Flemming, Mogens Genvalg af revisor Ove og Gunner

2 Hvilke aktiviteter har vi haft i år, og hvor
mange af vores medlemmer har brugt muligheden for at deltage i disse aktiviteter? Vi har ca. 420 medlemmer i VJF. Vores aktiviteter har været annonceret i det grønne blad og på vores hjemmeside. Derudover har den ansvarlige i de fleste tilfælde brugt meget tid på at ringe rundt for at finde flere, der vil deltage.

3 Gennemførte aktiviteter I 2007-2008
Bøssemager i Skjern (Aflyst) PV lerduer (Aflyst, 2 tilmeldt) Riffelskydning Måde (Aflyst, 2 tilmeldt) Sporting bane Riis (7 deltagere (4 af dem fra bestyrelsen)) Susegården (12 deltagere) Riffelskydning Borisstævne (24 deltagere) Riffelskydning Nr. Snede (12-14 deltagere) Venskabsskydning i Brædstrup (13 deltagere) Vildtaften på Vejle Tekniske skole (ca. 20 deltagere) Nyjæger skydning i Vingsted (ca. 8 deltagere)

4 Oplæg til den nye bestyrelse til en ændring af
arbejdsformen som den kendes i dag.

5 Ændring af måden vi arbejder på i foreningen
Flere frivillige ind i foreningsarbejde. Omstrukturering af arbejdet i bestyrelsen. Uddannelse af flere instruktører til riffel og flugtskydning. Oprettelse af grupper der arbejder med udvalgte interesseområder.

6 Omstrukturering af bestyrelsen
Ændring af måden vi arbejder på i foreningen Bestyrelsen vil forsøge at fordele arbejdet mere, så der ikke bliver for meget til den enkelte. Formanden, næstformanden samt en eller to mere vil deles om de møder der afholdes i DJ. Er der afstemninger til møderne aftales foreningens holdning før mødet. Efter møder informer man hinanden om indhold og beslutninger.

7 Oprettelse af grupper der arbejder med udvalgte interesseområder
Ændring af måden vi arbejder på i foreningen Der bliver oprettet grupper, der arbejder i kontakt med et eller flere bestyrelsesmedlemmer. Disse grupper arbejder med emner, der har medlemmernes interesse. Gruppen får støtte fra bestyrelsen og holder sig inden for de rammer der aftales med bestyrelsen.

8 Oplæg til grupper. Det grønne blad (Oplysning af foreningsarbejde)
Flugtskydning (Forbedring af forhold i Vingsted eller finde andet sted hvor vi kan få gode skydeforhold) Riffelskydning Nye jægere Madgrupper Jagt i udland Bueskydning og jagt med bue

9 Ny opdeling af Danmark i Danmarks Jægerforbund Kreds 4 Hovedbestyrelsesmedlem Hans Christian Fuglsang fra Bramming. Kredsformand Jens Hangaard Nielsen fra Nordborg.


Download ppt "Generalforsamling 2008 Valg af dirigent"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google