Fjordbakkeskolen forældremøde

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolens profil Den lille skole er et trygt og udfordrende læringsmiljø for elever 0 til 9 klasse, hvor den faglige og sociale læring er forankret i en.
Advertisements

Danehofskolens værdigrundlag
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Kapacitetsstyring i et frit valgs system Oktober 2009
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Forældremøde på Stestrup Skole
Trivselsgrupper for forældre
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Frøslev-Padborg skole
Klassedannelser til Ansgarskolen Program  Velkomst og intro  Formål  Skolebestyrelsens principper for klassedannelse  Ansgarskolens handleplan.
Tryllefløjten tilbyder børnene kulturelle oplevelser indenfor drama, kunst, kulturhistorie og musik i børnehøjde i tæt samarbejde med kulturinstitutioner.
Forældremøde X årgang.
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
Velkommen til Skovshoved Skole.
Værdiregelsæt… Ørslev Skole… Klik dig frem vha. musen / piletasterne.
Informationsmøde vedr. skolestart Træd varsomt – her bliver mennesker til det allervigtigste for et menneske er at kunne klare sig selv – blive.
Folkeskolereform Version 1.0
- Hvad kan I forvente som forældre?
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Klostermarksskolen Strategi og visioner Visionsseminar 2008: 1)Værdianalyse 2)Visioner 3)6 Fokusområder 4) Prioritering 5) Arbejdsplaner Bestyrelsens.
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Formålet med mødet 1.Drøfte vores motivation for at stille skarpt på skole-hjem samarbejdet 1.Lægge en tidsplan for dialogprocessen 2.Forberede, hvordan.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Skallebølle Landsbyordning ”Indsigt og opmærksomhed…”
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Skolens Ansvar Skolen skal:  Tage vare på eleverne, så forældre trygt kan overlade deres børn til skolen  Reagere, hvis elever holder fri uden skolelederens.
Befordring af småbørn og skoleelever. Mødets indhold Velkomst Om formalia Gennemgang af kontrakten Erfaringer og samarbejde Dialog med forældre. Erfaringer.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 8. november 2011.
Informationsaften på den nye distriktsskole i Skovlunde.
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
Dialogmøde 17. januar 2011.
Velkommen til fælles Informationsmøde
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
Slides på Velkommen Slides på
Grundtanke Børn der trives kan lære, voksne der trives kan undervise.
Slides på Velkommen Slides på
Hvilken indflydelse har forældre på elevernes trivsel og læring?
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
Vision mission værdier handleplaner
Orientering om status på skolestrategien I dag Børne- og Ungeudvalgsmøde den 15. september 16. Juni Dialogforum.
1 Kortlægning i program for læringsledelse 2 Kortlægning Kortlægningen i Program for læringsledelse er udformet som netbaserede, elektroniske spørgeskemaer.
Overgangen fra børnehave til SFO og skole Forældremøde i Børnehuset xxx xx september/oktober 2015.
Mørdrupskolens ønsker til ”de 122 millioner” Udredning vedr. folkeskolen (forbedring af læringsmiljøet på folkeskoleområdet). I forbindelse med vedtagelsen.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Lundehusskolens Værdigrundlag. Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn.
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV Type Navn
Præsentation til forældremøde 2016 Skolebestyrelsen Præstø Skole.
Velkommen til Distriktsskole Ølstykke
Skoleindskrivningsmøde
- Kom tættere på dit barns skolegang
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Udkast til principper for forældresamarbejde Et stærkt samarbejde mellem forældre og personale skal styrke vores fælles indsats for børn og unges trivsel.
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Lyt, Leg og Lær Vær den du er Ordrup Skole Årsberetning
Optagelsesprocedure og optagelseskrav for 9. og 10
Informtationsmøde kommende 7. klasser
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Optagelsesprocedure og optagelseskrav for 9. og 10
Lær med Familien - et projekt om forældreinvolvering i folkeskolen
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Præsentationens transcript:

Fjordbakkeskolen forældremøde 31.10.12 Det er vores vision at gøre skolen til et godt og trygt være- og lærested for både børn, forældre og personale. Et sted, hvor den enkeltes evner og anlæg kan udvikle sig optimalt til eget og andres bedste, samt et sted med åbne døre mod omverdenen og fremtiden.

Fjordbakkeskolen forældremøde 31.10.12 Visionen er nu udmøntet i et værdigrundlag, Tanken er at værdigrundlaget udbygget med tegn på de ændringer, der skal være, kan anvendes som et spejl i dagligdagen til at vurdere den virksomhed, vi udøver. Hovedpunkterne er bygget op omkring de fire værdier respekt, trivsel, dialog og ansvar, og vi har specielt været inde at arbejde med følgende fire kerneområder:

Fjordbakkeskolen forældremøde 31.10.12 Børnenes samvær Skolens undervisning og børnenes læring Samarbejdet med forældrene Det interne kollegiale samarbejde

Fjordbakkeskolen forældremøde 31.10.12 Skolen for alle! En stærk, nærværende, lyttende og dynamisk ledergruppe Ledergruppen er et eksemplarisk team Fjordbakkeskolen skal kendetegnes ved at være faglig målrettet og fokusere på at inkludere ”alle”. Skolens medarbejdere skal være tydeligt understøttede i hverdagen, specielt af ressourcecenteret, PLUC samt skolens ledelse

Fjordbakkeskolen forældremøde 31.10.12 1/11 Skolen afleverer besked om forventede pensioneringer og antal tidsbegrænsede stillinger 1/11 Skolen får besked om næste skoleårs økonomi 1/12 Skolen melder ind til forvaltningen om forventet antal ansatte 20/12 Klassedannelse/placering 0. årgang 1/1 Evt. forflyttelses/afskedsprocedurer iværksættes 31/1 Elevplaceringer 1. – 6. offentliggøres 31/3 Elevplaceringer 7. – 10. offentliggøres

Fjordbakkeskolen forældremøde 31.10.12 Distriktsskolelederen danner klasserne ud fra eventuelle ønsker fra elever og forældre. Hvis alle ønsker ikke kan opfyldes sker klassedannelse inden for følgende kommunale rammer i prioriteret rækkefølge: Elever med søskende på den ønskede afdeling optages før elever uden søskende på afdelingen. Elever optages efter afstand fra hjem til ønskede afdeling (nærmest boende optages først). Kommunens egne borgere optages forud for borgere fra andre kommuner.

Fjordbakkeskolen forældremøde 31.10.12 ”Den enkelte skole skal imødekomme forældrenes ønske om optagelse af elever fra en anden skole end distriktsskolen ved ledige pladser til og med et elevtal på 23 pr. klasse. Skolen har således mulighed for at reservere fem pladser til eventuelle nye elever fra eget distrikt”.