Præsentation af Buch & Baruah

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Alt er startet med en tanke! Tænk: Hvis vi nu vidste hvor alle var på vej hen…. ? Så skulle vi blot komme derhen først! Og så ville vi kunne tilbyde en.
Advertisements

”En reference er en mulighed for en BNI-kollega til at præsentere sin virksomhed for en, som har et behov for dennes produkt eller ydelse, og hvor der.
Forbrugerrådet, Settlementet og KFUM’s Sociale Arbejde byder velkommen til konferencen Overgældssætning udfordringer og løsninger •
Hvad sker der i advokatbranchen?
Analyse af eksterne og interne forhold
Et konkret kompetenceudviklingsforløb. •Omsætning :Over 500 millioner •Personale:Ca. 150 medarbejdere.
Statistik om serviceerhverv -viden og samarbejde Maja Fromseier Mortensen.
Tryllefløjten tilbyder børnene kulturelle oplevelser indenfor drama, kunst, kulturhistorie og musik i børnehøjde i tæt samarbejde med kulturinstitutioner.
Alle vores sponsorere skal betragtes som samarbejdspartnere
Brand- & Sik-ringsCenteret
1 Administrativt samarbejde – hvordan kan det lykkes? Hvilke overvejelser skal der gøres i såvel det politiske som i det administrative felt? Hvilke strategier.
Udvikling Fyn A/S – en ny vej til vækst på Fyn.
Dansk Landbrugsrådgivning Deltidslandmænd Rådgivning & Landmand.dk Årsmøde for Danske Deltidslandmænd Lørdag den 27. oktober 2007 Dorte Marcussen Markedschef.
Forum for DanRåd & Regnskab 29. september 2009
Den glade CEO og iværksætter!
Præsentation Michael Ahring Petersen Projektchef/Manager Projects Tel  Business Kolding Akseltorv 8, 6000 Kolding.
En sammenslutning af konsulentvirksomheder med 360ᵒ kompetencer.
Hvordan har strategivalg indflydelse på personalepolitikken?
Fra idé til virkelighed Den innovative Skole 2007 I V Æ R K S Æ T T E R.
Videndeling med kunderne • Scan∙Jour Captia Brugerforum • Account Manager Mikkel Christoffersen, Scan∙Jour.
Mad til mennesker.
Mikkel Thomassen, Klimaspring
©2010 Great Place to Work® Institute, Inc. All Rights Reserved Michal Caspersen Pedersen (00575) Medarbejderundersøgelse i Sønderborg kommune 2010 Afdelingsrapport.
Dalgasskolen og Blåhøj Skole ser sig selv som vigtige aktører i forhold til at sikre et sundt miljø i det daglige, samt i forhold til at etablere en sundhedsprofil,
EARLY WARNING RÅDGIVNING TIL KRISERAMTE VIRKSOMHEDER (og til deres ejere og ejernes familie…)
Obligatorisk projekt 5: ERP-systemer
Mission - Vision – Strategi Udkast for Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Centerledelsen - Herning 6. marts 2007.
Den fremsynede virksomhedsledelse Hvilke udfordringer har Danmarks almene boliger? Styringsreform Moms på administration Konkurrenceevne Boligerne.
Den 28. oktober 2004 v/Anna Pelvig, PELVIG & PELTZ Markedsføring i praksis -cases.
Organisationsudvikling.
Passivhus Nordvest Generalforsamling 28. september 2011.
Oplæg om DUKH og retssikkerhed for handicappede
PBJ Consult A/S – Mere end et systemhus HR i øjenhøjde
Early Warning Rådgivning til kriseramte virksomheder (og til ejeren og ejerens familie)
Ejerskifte fase 3.. Målgrupper efter Ejerskiftet Virksomheden der forsætter med nye ejere Virksomheden drives videre efter Going Concern konceptet, og.
Jyske Bank på Lolland-Falster
Fakta om AL-Bank Landsdækkende 66 filialer (incl. 5 fra Roskilde Bank). Etableret 1919 – til Århus i Ejes af fagbevægelsen m.fl private.
af den ældre medicinske patient
Nye veje for landbruget i producentperspektiv Fremtidens landbrug – barrierer og muligheder.
Mål 2-Lånefonden er etableret med støtte fra Den europæiske Regionalfond. Nordjyllands Amt Præsentation af Mål 2-Lånefonden.
RÅDGIVERKONFERENCE MUSIKHUSET i ÅRHUS DEN 20. NOVEMBER 2008.
Præsentation af Horsens Erhvervsråd VBI Park Breakfast Club.
ADVOKATFIRMAET HENRIK CHRISTENSEN & PARTNERE Guldkorn Struktur og kapital Vækst DNA: ”VILJEN TIL AT VILLE, AVLER EVNEN TIL AT KUNNE”
Geodata i Geomarketing Mads Staunskjær Salgsdirektør.
Landbrugets Rådgivningscenter Krav til planteavlsrådgivningen -når kravet til landmanden er tilpasning. V. Heidi Hundrup Produktionsøkonomigruppen.
Oprettelse af fysioterapeutklinik
Tema 2 Præsentation af kommunen og dens tilbud Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Ledelse i nyt perspektiv Skandia:investforum, 18.marts Har krisen påvirket de danske ledere og deres måde at være ledere på?
Strategi 2011 – x4 edsbjerg er et konsulenthus, der rådgiver og.
Forretnings innovation ! 1/15 Det overordnede mål er værdiskabelse i virksomheder Metoder til afklaring af hvilke veje der skal følges. Idé og Udviklingshuset.
INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Januar, 2010 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING.
NY ORGANISATIONSSTRATEGI Generalforsamling 23. marts.
ASNET Board Værdiskabelse i bestyrelsesarbejde 2013.
1940 ”Landsforeningen for Sukkersyge” stiftes i Danmark Der oprettes samme år afdelinger rundt om i landet I 1980 nyt logo (Motion, Medicin og Mad) I 1984.
1 Vision Region Syddanmark har en HR-funktion, som via initiativ, dialog og samarbejde understøtter forretningsområdernes behov for HR ydelser HR sætter.
- Vores kerneopgave At udvikle og drive tidssvarende læringsaktiviteter, der skaber de kompetente medarbejdere, som omsorgs- og velfærdsområdet til enhver.
Virksomhed: SedumEksperten Præsentation af: Kåre Noer I faget: Speciale LA
Lokale fødevarer i dit supermarked - Har vi brug for et madmanifest?
Arbejdsforhold Ansat hos Sanistål 2 Karrieremuligheder 3
Uddannelse i sygefraværshåndtering
4 Interne forhold Oversigt Værdikæder Kernekompetence
Skabelon til forretningsmodel
For Driftsafdelingen, Hospitalsenheden Vest
Lidt om Compliance House…
D/K Regnskab i/s Eksamensprojekt juni 2017.
Din virksomhed FIRMALOGO.
Next Step for at fremme telemedicin
Historien bag advokatbranchens eget KODEX ”Advokatbranchens helt særlige værdisæt” Baggrundshistorien om arbejdsgruppens proces, der står bag advokatKODEX.
Mission, vision og forretningsidé
Pressebriefing 22. november 2006 Socialområdet i Region Syddanmark
Præsentationens transcript:

Præsentation af Buch & Baruah Hvem er Buch & Baruah, hvor er vi og hvad vil vi Værdiskabende rådgivning Produkter og ydelser Merværdi Præsentation af Buch & Baruah

Præsentation af Buch & Baruah Vi er 59 medarbejdere – heraf 17 advokater, Vi har afdelinger i Kolding, Haderslev og Vejen, Vi driver Haderslev Auktion, Vores speciale er erhvervsjura, Vores målgruppe er små og mellemstore erhvervsvirksomheder, Vores hjemmeside er www.bbt.dk, Præsentation af Buch & Baruah

Præsentation af Buch & Baruah Vision/Mission Vi vil være den foretrukne advokatvirksomhed indenfor værdiskabende rådgivning i Sydjylland Præsentation af Buch & Baruah

Værdiskabende rådgivning Med vores værdiskabende rådgivning, ønsker vi at give kunderne et kvalitetsprodukt – en merværdi - også udover det juridiske rådgivningsfelt. Vi tilstræber, at give overblik og indsigt og frem for alt kompetent rådgivning. Præsentation af Buch & Baruah

Præsentation af Buch & Baruah Produkter og ydelser Erhvervsret: Selskabsret, lejeret, insolvensret, erhvervshandler, auktioner, inkasso og professionelt bestyrelsesarbejde Privatret: Ægtepagter, testamenter, skilsmisser, værgesager, bodeling, dødsbobehandling Præsentation af Buch & Baruah

Præsentation af Buch & Baruah Merværdi Vi arbejder tæt sammen med en lang række rådgivere: fx Konsulentnet Syd, revisorer, pengeinstitutter Det gør at vi kan være på forkant med de ting, der udvikler driften hos vore kunder: Fx vores kundeplejesystem Vi tilbyder juridisk revision - se faktablad. Udfra devisen: ”Vi forebygger frem for at helbrede” Præsentation af Buch & Baruah

Hvorfor skal erhvervskunder bruge Buch & Baruah? Vores kundeplejesystem – følge kunden At være på forkant med juridiske problemer - At forebygge frem for at helbrede – Fx Juridisk Revision Et helhedssyn på vores rådgivning – Fx KonsulentNet Syd Erhvervsjuraen er på plads Produktudvikling – Fx Tjen flere Penge Præsentation af Buch & Baruah