Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

- Vores kerneopgave At udvikle og drive tidssvarende læringsaktiviteter, der skaber de kompetente medarbejdere, som omsorgs- og velfærdsområdet til enhver.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "- Vores kerneopgave At udvikle og drive tidssvarende læringsaktiviteter, der skaber de kompetente medarbejdere, som omsorgs- og velfærdsområdet til enhver."— Præsentationens transcript:

1

2 - Vores kerneopgave At udvikle og drive tidssvarende læringsaktiviteter, der skaber de kompetente medarbejdere, som omsorgs- og velfærdsområdet til enhver tid har behov for.

3 Forøget markedsorientering med stor effekt for arbejdsmarkedet. Der vil vi hen: SOSU Sjælland vil honorere de aktuelle behov, som det arbejdsmarked, vi uddanner og udvikler medarbejdere til har, såvel i antal som i kompetencer.

4 Endnu flere kompetente og yngre elever. Der vil vi hen: SOSU Sjælland vil udfordre, uddanne og udvikle hver enkelt elev og kursist til at blive så dygtige, som de kan

5 Mere for pengene. Der vil vi hen: SOSU Sjælland vil til enhver tid under de givne politiske og økonomiske rammer balancere omsætning og omkostninger, så vi forholdsmæssigt kan tilføre flere ressourcer til kerneopgaven. Det betyder, at SOSU Sjælland er både indtjenings- og omkostningsbevidst, så udvikling og drift kan gå hånd i hånd.

6 Høj arbejdsglæde. Der vil vi hen: SOSU Sjælland vil have en høj arbejdsglæde gennem et godt omdømme og samarbejde samt gennem tydelig og retningsgivende ledelse med udgangspunkt i vores kerneopgave, vision og strategi og et stærkt fokus på alle medarbejderes personlige og faglige udvikling.


Download ppt "- Vores kerneopgave At udvikle og drive tidssvarende læringsaktiviteter, der skaber de kompetente medarbejdere, som omsorgs- og velfærdsområdet til enhver."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google