Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Dalgasskolen og Blåhøj Skole ser sig selv som vigtige aktører i forhold til at sikre et sundt miljø i det daglige, samt i forhold til at etablere en sundhedsprofil,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Dalgasskolen og Blåhøj Skole ser sig selv som vigtige aktører i forhold til at sikre et sundt miljø i det daglige, samt i forhold til at etablere en sundhedsprofil,"— Præsentationens transcript:

1 Dalgasskolen og Blåhøj Skole ser sig selv som vigtige aktører i forhold til at sikre et sundt miljø i det daglige, samt i forhold til at etablere en sundhedsprofil, der fremmer sunde vaner og trivsel hos skolernes elever og medarbejdere. I følgende præsentation vil skolernes nuværende sundhedsprofil blive introduceret, ligesom skolernes fremtidige visioner omkring sundhed vil blive fremstillet. Sundhedsprofilen figurerer på de forskellige afdelingers årshjul. SFO’erne har fastlagte kostprincipper, der kan læses på hjemmesiden.

2

3

4 Revideret august 2013


Download ppt "Dalgasskolen og Blåhøj Skole ser sig selv som vigtige aktører i forhold til at sikre et sundt miljø i det daglige, samt i forhold til at etablere en sundhedsprofil,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google