Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

D/K Regnskab i/s Eksamensprojekt juni 2017.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "D/K Regnskab i/s Eksamensprojekt juni 2017."— Præsentationens transcript:

1 D/K Regnskab i/s Eksamensprojekt juni 2017

2 Præsentation af min virksomhed.
Navn: D/K Regnskab i/s. virksomhedstype: En servicevirksomhed. Virksomhedsform: Interessentskab. Ejerform: To ejere med gensidig hæftelse. Arbejdsfordeling: Se organisationsplan på hjemmeside

3 Arbejdsfordeling. Ejeren med eksamen i økonomi bruger alle 20 timer på kundebetjening hvorimod ejeren som er uddannet regnskabsøkonom kun bruger omkring 15 timer på kunderne og resten (5 timer i ugen) på firmaets eget regnskab. Den økonomiuddannet står for den generelle bogføring samt hjælper til i statusperioden. Ud over firmaets eget regnskab er økonomens opgaver klargøring af regnskab til revision, samarbejdet med revisoren og status også af kundebetjening i perioden mellem årsregnskaberne.

4 Virksomhedens idé. Hvad er ydelsen? Hvem skal have ydelsen?
Regnskabsløsning til mindre virksomheder og erhvervsdrivende. Hvem skal have ydelsen? Mindre erhvervsdrivende og virksomheder. Hvordan skal i have ydelsen? At tilbyde hjælp til udførelse af regnskab og bogføring efter behov hos det enkelte firma.

5 Idégrundlag. SWOT-analyse. Stærke sider:
God til økonomi, struktur, samarbejde med et statsautoriseret revisorkontor. Svage sider: Manglende erfaring med økonomisk rådgivning og regnskabsarbejde i den virkelige verden. Muligheder: Hvis firmaerne ikke har råd eller nok arbejde til at fastansætte en regnskabsmedarbejder. Trusler: Hvis firmaerne har fastansatte regnskabspersonale.

6 Målgruppen. SMUK-modellen
S= Størrelse: Da mit firma henvender sig til mindre erhvervsdrivende, er målgruppen snævert M= Muligheder: Opsøgende arbejde, tiltag på nettet og velgørenhed. U= Udgifter: Udgifter til velgørenhed, søgeord på nettet og flyer til at dele rundt til firmaer. K= Konkurrence: De firmaer der har ansat nogle til regnskab og andre udbydere af samme produkt.

7 Konkurrenceforhold. Skydeskivemodellen er inddelt i fire faser: samme produkt til samme målgruppe, samme kategori, samme behov og alle produkter. Dette betyder for D/K Regnskab I/S at i fase 1 er regnskabsuddannede personer. Fase 2 hvor revisorerne befinder sig og fase 4 er de firmaer der vælger at spare pengene og selv vælger at lave deres regnskaber.

8 Nær og fjern miljø. I D/K regnskab I/S er det kunderne, leverandører og konkurrenter som div. økonomikyndige der befinder sig i nærområdet. I fjernmiljøet befinder faktorerne økonomi (højkonjunktur/Lavkonjunktur), lovgivning (skatteloven, rådgivningsloven), teknologi (udvikling af programmer)

9 Parametermix. 4 P Modellen.
Produkt: Dybt sortiment med funktionel kvalitet og personlig betjening. Pris: Er taget efter både konkurrenterne og virksomhedens omkostninger. Placering: I Vejen da det er centralt i kommunen. Promotion: Personlig relation, reklame ved firma arrangementer

10 Personalepolitikker. IT-politikker:
Firmaets computere er kun til arbejdsbrug. De sociale medier er kun til reklamer. Fremtoning: Medarbejderne er velsoigneret og velklædt, når de er på arbejde Opførsel: Venlig og fokuseret. Ansvarlighed: At medarbejderne kommer til tiden og overholder alle indgåede aftaler med kunden, har styr på og arbejder koncentreret med opgaven.

11 Kontorindretning

12 Budgetter Etableringsbudget: Driftsbudget for år 1:

13 Håndtering af opgaver. Da budgettet og regnskabet er en del af firmaets eget drift, er det regnskabsøkonomen der står for den del. Alt hvad der har med de enkelte kunder, er det den medarbejder der står for alt kontakt.

14 Salgsfremmende aktiviteter.
Event: Deltage i forskellige firmaarrangementer. Velgørenhed: Giver årligt et beløb til forskelligt velgørenhed. Søgeord: Køb af søgeord på google.

15 Overvejelse omkring firmaets eksistens.
I min branche giver det ingen mening at have fysisk butik da jeg ikke har noget fysisk produkt.


Download ppt "D/K Regnskab i/s Eksamensprojekt juni 2017."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google