Får dit barn 10 skoleår på 9 år? Klovborg Friskole har højt timetal. Sammenlignet med den lokale folkeskole får elever på Klovborg Friskole 900 timer mere.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Advertisements

Forældrearrangement om folkeskolereform
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Velkommen til informationsaften om skolereformen den 22. maj 2014.
Skolereformen på Peder Syv Skolen
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
Folkeskolereformen på Dronninggårdskolen Version 1 Skoleåret
En sund sjæl ……. i et sundt legeme?.
Struktur Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 08:
Et væksthus for børn og voksne
Skolereform ’14 - Gesten Skole (børnecenter)
DE TRE KLARE MÅL - REFORMEN  Folkeskolen skal udfordre alle eleverne, så de bliver så dygtige de kan.  Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
Information om den ændrede skoledag Komme- og gåtider m.m. for elever Juni 2014.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Ændringerne Understøttende undervisning Uge-struktur ??
Skolereformen Overordnede mål:
Reformmesse på Sofiendalskolen
Folkeskolereform 3 overordnede mål:
Velkommen Til Øster Snede Skole.
Velkommen til valgmøde
Torsdag den Afgang til Kastrup fra parkeringspladsen Flyafgang til Wroclaw fra Terminal Ankomst Copernicus.
Skolereform & Arbejdstidsaftale Efterår: Processer og forhandlinger for skoleledere og TR 3. oktober: Stormøde for alle interesserede 16. januar: Skoleafdelingens.
Skolereformen på Søndersøskolen
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
Hvad skal folkeskolen? For det første skal folkeskolen udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. For det andet skal folkeskolen mindske.
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Skolereform. Ambitionerne i folkeskoleaftalen Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen skal mindske betydningen.
Orientering om folkeskolereformen ……på Søndermarkskolen
Rosenlundskolen - på vej ind i folkeskolereformen
Formålet med aldersblandede hold & rullende skolestart
Folkeskolereformen2014.
Forældremøde på Outrup Skole
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Velkommen til forældre, foreningslivet og øvrige interessenter Aftenens program i overskrifter: Velkomst ved skolens ledelse Bestyrelsens årsberetning.
Fælles forældremøde klasse om 2014 Mål: At forældrene går fra mødet med et klart billede af deres børns skole- og fritidsdag fra skoleåret 14/15.
Fælles forældremøde klasse om 2014 Mål: At forældrene går fra mødet med et klart billede af deres børns skole- og fritidsdag fra skoleåret 14/15.
Skolereform - Egholmskolen
Ændringer i forbindelse med reformen Med den nye reform indføres følgende ændringer af timefordelingen i udskolingen : Dansk i klasse får eleverne.
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Studiepraktik Program:
Folkeskolereformen på vores skole
Folkeskolereform på Vestre Skole 2014
HVAD BETYDER SKOLEREFORMEN FOR MIG SOM FORÆLDER PÅ NORDBYSKOLEN? Som forælder på Nordbyskolen vil du til næste skoleår møde nye ting, men det meste vil.
Folkeskolereform 2014.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Malling Skole -implementering af Folkeskolereformen år 1 – 14/15 Udskolingen.
Informationsmøde om skolereformen 17. Juni 2014 Nordals Skolen.
Folkeskolereform Forældremøde nr maj 2014.
INDSKRIVNINGSMØDE.
Folkeskolereformen Lystrup Skole. Dagsorden Reformen generelt Skolehverdagen i børneperspektiv Skole-hjemsamarbejdet.
0.årgang 2012/ årgangs struktur - Hverdagen på 0.årgang.
Informationsmøde 17. juni Forældre Skolereformen på Rønneskolen.
Læringsreform i Hillerød. Tre overordnede mål: 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen.
O RIENTERINGSMØDE FOR KOMMENDE 0. KLASSE. D AGSORDEN Præsentation af Langsøskolen Fra børnehave til skole Ny på en skole Forventninger til forældresamarbejdet.
Folkeskolereform Politiske mål
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
Velkommen tilbage til udskolingen
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
Folkeskolereform Politiske mål at udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan at mindske betydningen af social baggrund at øge elevernes trivsel.
Kompetencebaseret rullende aldersintegreret indskoling KRAI
Læringsreformen Hvad er formålet med reformen? – Formålet er: – at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive – at mindske betydningen af den.
FOLKESKOLEREFORM FELDBORG SKOLE JUNI TRE MÅL  FOLKESKOLEN SKAL UDFORDRE ALLE ELEVER, SÅ DE BLIVER SÅ DYGTIGE, DE KAN  FOLKESKOLEN SKAL MINDSKE.
SKOLE- REFORM En ny retning – en ny skolevej. De gode intentioner Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen.
Præsentationens transcript:

Får dit barn 10 skoleår på 9 år? Klovborg Friskole har højt timetal. Sammenlignet med den lokale folkeskole får elever på Klovborg Friskole 900 timer mere i løbet af årgang. Det svarer til et helt skoleår – godt og vel. Do You speak english? Oder sprechen Sie deutch? På Klovborg Friskole har eleverne engelsk fra 0. årgang, og tysk- undervisningen starter på 6. årgang… ja, faktisk vil eleverne stifte bekendtskab med begynder-tysk allerede fra 3. årgang. Har dit barn bevæget sig i skolen i dag? Klovborg Friskole er en sund skole, og det betyder blandt andet, at der er 15 minutters motion hver dag. Det styrker sundheden, indlæringen og fællesskabet – og Klovborg Friskole har selvfølgelig mange idrætstimer derudover. Blev dit barns fødselsdag fejret af 100? Klovborg Friskole har morgensamling, hvor alle er en del af fællesskabet. Her synges, gives beskeder, fortælles, eleverne præsenterer deres arbejde m.m.m. – og har man fødselsdag, så står den selvfølgelig på flag og klapsalver fra alle børn og voksne. Hvordan var dit barns årlige lejrskole? For sådan en er dit barn vel på hvert år? På Klovborg Friskole er der årligt 3 dages lejrskole for alle elever, for det er en oplevelse, som ingen bør snydes for årgang er derudover i København eller på naturtur, og 8. årgang kommer på tur til udlandet. Hvad spiser din skole dit barn af med? På Klovborg Friskole vil vi være sunde. Derfor er daglig frugt og 2 ugentlige måltider, lavet af elever til elever, indregnet i skolepengene. Det er lærerigt at tilberede og sundt at spise – og der afsættes hver dag 15 minutter til spisning i klasserne.

Praktisk information:  Morgenaflevering  Rengøring  Sygdom  Fritagelse fra undervisningen  Indesko  Affaldssortering  Forsikring  Intra  Busser………

Busser MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Rute **12.48 Rute * ***12.50 *) Der er også en afgang 14.01, der kører via Horsensvej og Krondal til Nr. Snede **) Der er klub for 4. og 5. årgang fra 12.30/ ældste fra ***) Bussen kører 10 min. før timen er slut