Produktion og Logistik

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Logistik Mål og strategier
Advertisements

Bekendtgørelse om samarbejde om sikkerhed og sundhed
Social Kapital – rig på relationer
Social kapital – rig på relationer
Arbejdsmiljø mellem sidevogn og mainstream
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Samarbejde med eller uden Service Level Agreement (SLA)
Ledelse og menneskesyn
Arbejdsmiljøcertificering
Vi gennemførte en række interview ifm
Erna Storgaard - Kastanievænget Vonge - tlf Målnedrulning At have fælles.
Skabelon til strategisk plan
DI Handel årsdag - Tirsdag den 12. maj Adm. Direktør Steen Weirsøe
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
Det du kommer til at se og opleve i dag er en helt ny teknologi indenfor ernæring. Med denne teknologi er det muligt at opleve fordele allerede indenfor.
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
Hverdagens Helte i Danfoss Floor Heating
Kvalitetsstyring som ledelsesværktøj.
Udvikling og styring af en virksomhed
Risikohåndtering af norovirus
Fire aspekter Ledelsen (strategisk branding)
Floor Heating arketype processen
Afrapportering AEM Medarbejdere Den 2. september 2009.
Vision Daloon er den moderne forbrugers foretrukne leverandør af etniske conveniencefødevarer.
. Præsentation af Handicapområdets udviklingsproces.
25. Logistisk effektivitet
03.1 Mathiassen, Munk-Madsen, Nielsen & Stage, 2001 © Klasser Oversigt, principper og teknikker Kapitel 3.
Værdigrundlag AEU Chefkursus 2007 Hold 6.
Formulering af strategi ud fra analyse og ”Scenarier”
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Dan Zielke og 1.
CBS Bibliotek …flere fremtider, én strategi René Steffensen Statsgruppens temadag 20. november 2006.
Opsummering af strategiske mål fra analysearbejdet Noter alle de strategiske mål, du/I er nået frem til i analysearbejdet Prioriter, sorter, saml og tilføj.
PBJ Consult A/S – Mere end et systemhus HR i øjenhøjde
Hvad er mål/resultat (output)?
Barrierer i og for forbedringsprojekter Udenom, indenom, henover eller igennem barriererne Hvilken vej vil du? 12. oktober C2E netværk.
Arbejdsmiljøledelse – hvad er det? Oktober Formål Arbejde målrettet og systematisk på at sikre medarbejdernes sundhed, trivsel og arbejdsglæde.
Quality Management Systems
HR i Nice Topledelsens krav til HR ! V/ Gert R. Jonassen - Arbejdernes Landsbank den
Randers Kommune IT-udviklingsprogram Temadag for IT-afdelingen den 21. Maj 2007.
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
Floor Heating arketype processen. Hvorfor skal vi dog se på værdierne? I 2003 køber Danfoss DEVI A/S. DEVI brand´et forandres fra et Corporate Brand til.
Selvledelse (Empowerment)
Balanced Scorecard Økonomisk perspektiv ”Hvordan bør vi
Vision Daloon er den moderne forbrugers foretrukne leverandør af etniske conveniencefødevarer.
Marketing Mix. Price: Value for Money Media: TV – synlighed over hele året tilstræbes. Distribution: DK fastholdes, S og N opbygges Promotion: Skabe link.
Supply Chain Nyborg Rudkøbing Supply Chain direktør Henrik Høyrup
Præsentation Daloon er den moderne forbrugers foretrukne leverandør af etniske conveniencefødevarer.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
at få sund fornuft til sund adfærd….
Jesper Aaberg ForretningskunsulentMicrosoft Strategy Briefing, 12. maj 2005 US title: Business Productivity Advisor.
Ole Nørby 1 Kvalitetsreformen Bedre velfærd og større arbejdsglæde Høj kvalitet i den offentlige service: 1.Brugerne i centrum 2.Attraktive arbejdspladser.
Strategisk kompetenceudvikling - konteksten
0 Tillid, samarbejde og effektive statslige arbejdspladser Oplæg den 7. marts 2014 Barbara Bertelsen Vicedirektør.
Fundament: Ligeværdigt samarbejde LauRie’s Mening, Vision og Værdier At skabe glæde og trivsel for mennesker, som ikke kun har modelmålene At skabe glæde.
Design - brugervenlighed
© Siemens A/S 2015siemens.com/answers Vedvarende teknologiløft til Grønlands erhverv Future Greenland konference den 8.maj 2015.
Hvad er værdien af ISO 9001? Og hvad er ændringerne i ISO 9001 og de øvrige ledelsesstandarder? Jesper Jerlang Standardiseringsdirektør.
Som mennesker og ledere udvikler vi os kun ved at sætte os selv og vores selvforståelse på spil – vi må lukke tvivlen ind, for at lære noget nyt. Vi vil.
KAB’s målsætningsprogram 2015 – en støtte til jeres lokale arbejde.
Lokale fødevarer i dit supermarked - Har vi brug for et madmanifest?
AVA Vision og værdier ”En vision, der kommer indefra – fra medarbejdere, der dagligt leverer varen og håndterer måden at gøre det på troværdigt og individuelt,
Idegrundlag og målsætninger
Grundliggende principper
Lederens vandring 1.
Leveregler Ledelsen skal være helhedspræget for at sikre bæredygtige resultater Resultatmål og forventninger baseres på fakta og dialog Synliggørelse af.
KONCERNSERVICE STRATEGI 2020
25. Logistisk effektivitet
[Projektnavn] Post mortem
Øget professionalisme som resultat af fokuseret uddannelse v
Præsentationens transcript:

Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision Produktion og Logistik

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Virksomheden, kunder, medarbejdere, leverandører: Daloons indtjening og succes vil være drevet af vores fokus på at opfylde kundernes behov gennem kvalitet, leveringssikkerhed og fornyelse

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Virksomheden, kunder, medarbejdere, leverandører: Daloons indtjening og succes vil være drevet af vores fokus på at opfylde kundernes behov gennem kvalitet, leveringssikkerhed og fornyelse

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Virksomheden, kunder, medarbejdere, leverandører: Daloons indtjening og succes vil være drevet af vores fokus på at opfylde kundernes behov gennem kvalitet, leveringssikkerhed og fornyelse Vi mener, at det primært er kunderne, der kan give os sikkerhed i jobbet. Vor succes er direkte forbundet med vores evne til opfyldelse af kundernes forventninger til vore dybfrostprodukter

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Virksomheden, kunder, medarbejdere, leverandører: Daloons indtjening og succes vil være drevet af vores fokus på at opfylde kundernes behov gennem kvalitet, leveringssikkerhed og fornyelse Vi mener, at det primært er kunderne, der kan give os sikkerhed i jobbet. Vor succes er direkte forbundet med vores evne til opfyldelse af kundernes forventninger til vore dybfrostprodukter Vi vil udvælge og samarbejde med leverandører, som kan og vil leve op til de af Daloon stillede krav. Indgå partnerskab med strategisk vigtige leverandører og derigennem understøtte Daloons løbende produkt- og procesoptimering

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Virksomheden, kunder, medarbejdere, leverandører: Daloons indtjening og succes vil være drevet af vores fokus på at opfylde kundernes behov gennem kvalitet, leveringssikkerhed og fornyelse Vi mener, at det primært er kunderne, der kan give os sikkerhed i jobbet. Vor succes er direkte forbundet med vores evne til opfyldelse af kundernes forventninger til vore dybfrostprodukter Vi vil udvælge og samarbejde med leverandører, som kan og vil leve op til de af Daloon stillede krav. Indgå partnerskab med strategisk vigtige leverandører og derigennem understøtte Daloons løbende produkt- og procesoptimering Daloon ønsker at fastholde, videreudvikle og tiltrække kvalificerede medarbejdere

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Samarbejde, holdninger og adfærd i hele organisationen: Daloon vil udvikle en kunde-, resultat- og procesorienteret organisation, hvor tværor- ganisatorisk samarbejde i teams uden grænser betragter hinanden som interne kunder og leverandører og søgen efter løbende forbedringer er en naturlig del af alles job

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Samarbejde, holdninger og adfærd i hele organisationen: Daloon vil udvikle en kunde-, resultat- og procesorienteret organisation, hvor tværor- ganisatorisk samarbejde i teams uden grænser betragter hinanden som interne kunder og leverandører og søgen efter løbende forbedringer er en naturlig del af alles job Hver eneste medarbejder forstår sin rolle i visionen, og hver enkelt afdeling har klare præstationsmål, som afdelingen selv opstiller for eget arbejde

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Samarbejde, holdninger og adfærd i hele organisationen: Daloon vil udvikle en kunde-, resultat- og procesorienteret organisation, hvor tværor- ganisatorisk samarbejde i teams uden grænser betragter hinanden som interne kunder og leverandører og søgen efter løbende forbedringer er en naturlig del af alles job Hver eneste medarbejder forstår sin rolle i visionen, og hver enkelt afdeling har klare præstationsmål, som afdelingen selv opstiller for eget arbejde Vi mener, at information og kommunikation er vigtigt og skal derfor strømme frit og vedvarende gennem organisationen

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Samarbejde, holdninger og adfærd i hele organisationen: Daloon vil udvikle en kunde-, resultat- og procesorienteret organisation, hvor tværor- ganisatorisk samarbejde i teams uden grænser betragter hinanden som interne kunder og leverandører og søgen efter løbende forbedringer er en naturlig del af alles job Hver eneste medarbejder forstår sin rolle i visionen, og hver enkelt afdeling har klare præstationsmål, som afdelingen selv opstiller for eget arbejde Vi mener, at information og kommunikation er vigtigt og skal derfor strømme frit og vedvarende gennem organisationen Alle ansatte har lige muligheder for at blive hørt og forventes at støtte op om det, de er med til at skabe

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Samarbejde, holdninger og adfærd i hele organisationen: Vi mener, at ledere leder ved at:

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Samarbejde, holdninger og adfærd i hele organisationen: Vi mener, at ledere leder ved at: sørge for, at den retning, der skal arbejdes hen imod, er klar for alle

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Samarbejde, holdninger og adfærd i hele organisationen: Vi mener, at ledere leder ved at: sørge for, at den retning, der skal arbejdes hen imod, er klar for alle etablere forventninger

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Samarbejde, holdninger og adfærd i hele organisationen: Vi mener, at ledere leder ved at: sørge for, at den retning, der skal arbejdes hen imod, er klar for alle etablere forventninger sikre, at denne retning og disse forventninger bliver omsat til håndgribelige, synlige mål

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Samarbejde, holdninger og adfærd i hele organisationen: Vi mener, at ledere leder ved at: sørge for, at den retning, der skal arbejdes hen imod, er klar for alle etablere forventninger sikre, at denne retning og disse forventninger bliver omsat til håndgribelige, synlige mål følge op på målene

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Samarbejde, holdninger og adfærd i hele organisationen: Vi mener, at ledere leder ved at: sørge for, at den retning, der skal arbejdes hen imod, er klar for alle etablere forventninger sikre, at denne retning og disse forventninger bliver omsat til håndgribelige, synlige mål følge op på målene tilbagemelde

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Samarbejde, holdninger og adfærd i hele organisationen: Vi mener, at ledere leder ved at: sørge for, at den retning, der skal arbejdes hen imod, er klar for alle etablere forventninger sikre, at denne retning og disse forventninger bliver omsat til håndgribelige, synlige mål følge op på målene tilbagemelde Alle omkostninger behandles som investeringer. Ansvarlighed er hver eneste medarbejders ansvar, som dokumenteres igennem vort daglige arbejde

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Samarbejde, holdninger og adfærd i hele organisationen: Vi mener, at ledere leder ved at: sørge for, at den retning, der skal arbejdes hen imod, er klar for alle etablere forventninger sikre, at denne retning og disse forventninger bliver omsat til håndgribelige, synlige mål følge op på målene tilbagemelde Alle omkostninger behandles som investeringer. Ansvarlighed er hver eneste medarbejders ansvar, som dokumenteres igennem vort daglige arbejde Vore integrerede systemer for logistik, produktion, pakning, lager, vedligeholdelse, administration og kvalitet hjælper os med effektiv overvågning, kontrol og løbende forbedringer af vore processer, så vi hele tiden kan forbedre præstationen, hvad angår levering af dybfrostprodukter til alle vore kunder

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Samarbejde, holdninger og adfærd i hele organisationen: Vores medvirken i tilvejebringelse af stærke kvalitetsprodukter er det middel, hvormed vi opfylder vore kunders behov. Vores evne til at producere og levere disse produkter strækker sig gennem hele organisationen.

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Forventninger til alle medarbejdere i Produktion og Logistik: Vore kunder foretrækker at gøre forretninger med os. Dette forhold er baseret på vores evne til effektivt at tilfredsstille vore kunder gennem den pålidelighed, hvormed vi effektuerer deres ordre, konsekvent, præcist og fejlfrit. Vi leverer konsekvent de rigtige kvalitetsprodukter i den rigtige mængde på rette tid og sted og til en konkurrencedygtig fremstillingspris

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Forventninger til alle medarbejdere i Produktion og Logistik: Vore kunder foretrækker at gøre forretninger med os. Dette forhold er baseret på vores evne til effektivt at tilfredsstille vore kunder gennem den pålidelighed, hvormed vi effektuerer deres ordre, konsekvent, præcist og fejlfrit. Vi leverer konsekvent de rigtige kvalitetsprodukter i den rigtige mængde på rette tid og sted og til en konkurrencedygtig fremstillingspris Vi er alle involverede i at skabe en sikker og sund virksomhed ved løbende at forbedre vort arbejdsmiljø samt ved at mindske vores samlede miljøbelastning

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Forventninger til alle medarbejdere i Produktion og Logistik: Vore kunder foretrækker at gøre forretninger med os. Dette forhold er baseret på vores evne til effektivt at tilfredsstille vore kunder gennem den pålidelighed, hvormed vi effektuerer deres ordre, konsekvent, præcist og fejlfrit. Vi leverer konsekvent de rigtige kvalitetsprodukter i den rigtige mængde på rette tid og sted og til en konkurrencedygtig fremstillingspris Vi er alle involverede i at skabe en sikker og sund virksomhed ved løbende at forbedre vort arbejdsmiljø samt ved at mindske vores samlede miljøbelastning Vi producerer, opbevarer og leverer kvalitetsbetonede dybfrostprodukter, som altid er sikre og i overensstemmelse med kundernes specifikationer og i henhold til virksomhe- dens egenkontrol i forhold til HACCP og øvrige kvalitetssystemer

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Forventninger til alle medarbejdere i Produktion og Logistik: Vi forventer, at denne organisations ledere spiller en aktiv rolle i opnåelse af denne vision ved at:

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Forventninger til alle medarbejdere i Produktion og Logistik: Vi forventer, at denne organisations ledere spiller en aktiv rolle i opnåelse af denne vision ved at: hjælpe med at formulere deres egne understøttende målsætninger

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Forventninger til alle medarbejdere i Produktion og Logistik: Vi forventer, at denne organisations ledere spiller en aktiv rolle i opnåelse af denne vision ved at: hjælpe med at formulere deres egne understøttende målsætninger engagere deres medarbejdere til at forme deres egne målsætninger og gøre dem til realiteter

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Forventninger til alle medarbejdere i Produktion og Logistik: Vi forventer, at denne organisations ledere spiller en aktiv rolle i opnåelse af denne vision ved at: hjælpe med at formulere deres egne understøttende målsætninger engagere deres medarbejdere til at forme deres egne målsætninger og gøre dem til realiteter holde sig selv og andre ansvarlige for indgåede aftaler

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Forventninger til alle medarbejdere i Produktion og Logistik: Vi forventer, at denne organisations ledere spiller en aktiv rolle i opnåelse af denne vision ved at: hjælpe med at formulere deres egne understøttende målsætninger engagere deres medarbejdere til at forme deres egne målsætninger og gøre dem til realiteter holde sig selv og andre ansvarlige for indgåede aftaler føre en konstruktiv, åben og ærlig dialog

Vision, Produktion og Logistik Elementer: asiatiske fødevarer convenience/nem mad forbrugere/målgrupper smag Daloon (mærke) distribution detail og catering Daloon, den moderne forbrugers foretrukne valg til dækning af behovet for spændende, etniske fødevarer med asiatisk præg, som er lette at tilberede, smager godt, og som er lettilgængelige. Vision, Produktion og Logistik Forventninger til alle medarbejdere i Produktion og Logistik: Vi forventer, at denne organisations ledere spiller en aktiv rolle i opnåelse af denne vision ved at: hjælpe med at formulere deres egne understøttende målsætninger engagere deres medarbejdere til at forme deres egne målsætninger og gøre dem til realiteter holde sig selv og andre ansvarlige for indgåede aftaler føre en konstruktiv, åben og ærlig dialog Vores forventninger er, at alle medarbejdere vil være engagerede i at opfylde denne vision og rette deres ressourcer og indsats derefter