Dagens program Kort rids af projektet

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Journalaudit - en metode til kvalitetsudvikling i almen praksis
Advertisements

Dimensioner i refleksionsskabelon og introduktion til scoringer
Værktøjer/tips og tricks - til implementering af ændringer i egen organisation Hvorfor benchmarking/evaluering Er der nogen, der ved, hvorfor vi laver.
Ny sikkerhedsorganisation – nu med efteruddannelse
Problemformulering Hvad sker der i sammenstødet mellem omsorg og administration på en hospitalsafdeling? Hvilken betydning har dette sammenstød for sygeplejerskernes.
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Velkommen til matematikkonference 7/3-13
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Øvelse fra Klik for at redigere undertiteltypografien i masteren - Diskuter og beskriv faserne og ’workstages’ Fase 1 – Preproduktion Forberedelse.
Gode råd og eksempler på faldgruber
KØBENHAVNS KOMMUNE SUNDHEDS- OG OMSORGSFORVALTNINGEN Præsentation af tilsynskoncept.
3/1 – 15/1: Synopsis og AT-eksamen
Aalborg Universitet og Aalborg Kommune.  Gearing af organisationen til at understøtte et højt specialiseret neurofagligt niveau i kommunen gennem målrettet.
Kick off-seminar Billedkommunikationsprojektet
Konsensusprocessen.
Den Kommunale Kvalitetsmodel
Gennem vores undersøgelser af zoo.dk har vi fundet ud af sitets tre største usability problemer:
At udforske sin egen praksis
Hvordan påvirker NemKonto din hverdag…?. NemKonto, hvornår?
Velkommen til alle Skolenetværk vedr. formativ evaluering og udvikling af evalueringskulturen.
Kliniske retningslinjer!
Inklusion i teori og praksis Inddragelse af studerende i FoU projekter
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Værktøjer i KVIK og opsamling på forbedringsprojekter Hvordan foregår en KVIK-selvevaluering?
April 2014 AARHUS UNIVERSITET HVAD SKAL DER TIL FOR AT LØFTE KVALITETEN OG EFFEKTEN AF KOMMUNERNES BEHANDLINGSTILBUD Birgitte Thylstrup, Center for Rusmiddelforskning,
ICF Rønnegården i Gørløse i Nordsjælland.
Efterår 2012Korrespondancemeddelelsen Korrespondance- meddelelsen (KM)
Revurderinger i Esbjerg kommune. Generelt Hovedformål med revurderingen er at sikre, at husdyrbrugets indretning og drift fortsat er baseret på BAT. Udgangspunktet.
Folketingets Bibliotek og Oplysning
Afprøvning og dokumentation af Åben Dialog som metode
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Konsensusprocessen.
Velkommen Tak fordi I har valgt at deltage i denne session.
Medicinafstemning og Medicinsupervision
Speciallæger i front Superviseret gennemgang i akutmodtagelsen Et prisvindende tiltag i Medicinsk afdeling O og Akutmodtagelsen, Herlev Hospital Sif.
Frivillighed. Det handler om at give Samarbejde Være sammen med nye mennekser Lave frivilligt arbejde.
Projekt Seniorordning Sundhedsforvaltningen Københavns Kommune
RADAR i projektarbejdet 12. okt C2E netværk.
MODUL 3A KAREN WISTOFT PROFESSOR, INSTITUT FOR LÆRING, ILISIMATUSARFIK LEKTOR, INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK, AU Involvering.
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
Generelle udfordringer og perspektiver i kommunernes arbejde med kvalitet, effektivitet og styring  Oplæg ved Børne- og Kulturdirektør Per B. Christensen,
Introduktion til KVIK KvalitetsVærkøj til udvikling af Innovation og Kompetence Standardoplæg til hele organisationen.
 Afdelingen der indeholdt USF og KAF er slået sammen med afdelingen for økonomi, jura og personale.  Der er opslået AC-fuldmægtig stilling som “intern.
Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning Dialogdag d. 23. maj 2011.
Opsamling Screenings Session Miljøvurderingsdag 2014.
Øvelser Usability Metoder. I dag Evaluering af opgaver.  Aflevering.  Strukturen – (se senere). Aftenens øvelse: Usability plan.
IT-Produkt til læring php. ”Graf editor”
U Brugernavn Password LOG IND Sygeplejerapport Opret ny bruger.
Socialtilsyn Nords årsrapport En vurdering af tilbuddenes kvalitet
Samlet tilbagemelding Intern survey i Psykiatrien Marts 2014 Afdeling: Psykiatrien Øst 1.
Det Nationale Exitkontaktpunkt Socialstyrelsen, 23. maj 2016.
Mærsk Nielsen HR At stille gode spørgsmål til vurdering af kompetencer EPOS - IKV-workshop 22. august 2008 Lizzie Mærsk Nielsen.
At du kan forklare og anvende sundhedsfaglig dokumentation, formidle observationer samt anvende fagsprog i skrift og tale.
STS i relation til SAPA Foredragsholder: Allan Eriksen HVORFOR SAPA HAR INPUT TIL STS 25. APRIL 2016.
Hvad gør det gode godt? Konference for dag- og fritidsinstitutioner Opsamling – og tilbageblik på dagens udbytte Den 19. november 2007 Kulturhuset i Farum.
Forløbsbeskrivelse for helhedsorienteret udredning Kontakt til borger Nej Figur forklaring » Ja Nej Hvem har del i borgerens forløb?
Forløbsbeskrivelse for indkaldelse til og afholdelse af koordinerende møde Kontakt til borger – Kender borger tovholder?
Indsæt billede: Højreklik billedet og vælg ”skift billede”, eller slet billedet og klik på ikonet for at indsætte billede. Når du har indsat billede, højreklik.
Patient- og Pårørendepolitik ( ) ) Vi tager patienten og de pårørende med ved bordet, når vi taler om, hvordan vi kan gøre tingene.
CASE: Udvikling af system til optimering af kassebemanding
Kvalitetsudvikling og forskningsmæssig forankring
Jan Christiansen Nyborg Gymnasium
Læring gennem registrering og indberetning
Præsentation af forretningsplan
Præsentation af Socialtilsyn Øst -orientering om årsrapport 2015 og evalueringen af lov om socialtilsyn Baggrund Socialtilsynets årsrapport skal fungere.
45116 Teknologisk Forandring og Postal Logistik
Hvorfor SAPA har input til STS
NEXUS MOBILE PIXI BOG Det hurtige overblik over ændringerne fra Mobil Omsorg til KMD Nexus Mobile.
Hvordan skrive en projektprotokol?
Medvirken ved lægemiddelbrug i omsorgsarbejdet
Princip for udarbejdelse af principper
Lær med Familien - et projekt om forældreinvolvering i folkeskolen
Præsentationens transcript:

Dagens program Kort rids af projektet Hvad har vi fundet ud af om dokumentation i projektforløbet? Hvad er målet – og hvilke produkter sigter vi til Hvordan bruger vi dagen sammen i dag? Forankringsfasen

Projektets mål: forbedring af dokumentationsarbejdet Detektiver i eget arbejde: Eksterne rammer og formelle krav til dokumentation? Hvordan gør vi her? Hvad er medarbejderne erfaringer, behov og synspunkter i forhold til dokumentation?

Eksterne rammer, formelle krav og dokumentationsbeskrivelser Research af lovgivningsmæssig krav og formelle beskrivelser af dokumentationsprocedurer Kontrolinstanser: Embedslæge, politisk og kommunalt tilsyn Research af håndbøger og opslagslister, internt (praksis på Baldersbo)

Research af medarbejdernes erfaringer, behov og synspunkter Afprøvning af interviewguide på medarbejdere fra Baldersbo Research af viden blandt ledere Dialogdag 1 med opsamling af input fra interview og diskussion Hvordan er erfaringerne andre steder: udvekslingsbesøg i Næstved,

Research af medarbejdernes erfaringer, behov og synspunkter Generel accept af dokumentationsarbejdets nødvendighed og mening Usikkerhed om, præcis hvad der skal dokumenteres hvor og af hvem Meget forskellige udgangspunkter for arbejdet – nogle er meget kompetente, andre usikre på teknologi og metoder Brede ønsker til oplæringsindsats, baseret på individuelle hensyn

Konklusion på arbejdet: Behov for: en pixibog der beskriver de basale krav til dokumentationsarbejdet i hverdagen og henviser til, hvor man kan søge viden om mere specielle forhold en oplæringsindsats fokuseret på implementering - baseret på individuelle hensyn Behov for udvikling af en ”fælles skrift” – hvordan skriver vi?

Pixibogens indhold: Indledning om formål målgruppe og indhold Journalen Plejeplaner Advis´er (oprettelse) og Edifact Medicinkort Stamdata Andre systemer

Journalen Helhedsvurdering og døgnrytmeplan Informeret samtykke Observationer og ændringer i borgernes tilstand (kortvarigt) Hvis langvarigt – opret plejeplan, noter det i journalen (ikke nok at sende en advis) Tænk over hvad oplysningerne skal bruges til Fælles skrift og rollefordeling

Plejeplaner Indeholder: problem, mål, handling og evaluering Hvem må oprette? Rollefordeling Eksempel

Advis´er og Edifact 3 slags advis´er (i journal, plejeplan eller på enkelt borger) Eksempel Edifact - rollefordeling

Medicinkort Indeholder: aktuel medicin, seponeret medicin, medicin stamdata, medicin skema Rollefordelinger – SSA opretter og ændrer men SSH må godt printe

Stamdata Indeholder cpr nr. bopæl, opholdsadresse tlf nr. og pårørende Vigtigt at ajourføre stamdata Rollefordeling (åbne spørgsmål)

Andre systemer Retningslinjer for Baldersbo findes på HTKalle Proceduremappe – Informationscentret Eksempler

Forankringsfasen: Udarbejdelse af pixibog – samarbejde med instruksgruppe, ledelsen og MED-udvalg Overføre projektets viden til uddannelsesinitiativet – samarbejde med ledelse og evt. kursusudbyder Udvikling af mussemåtte der understøtter målet om ”fælles skrift” på Baldersbo