Lolland Kommune Team Skovcentret Birgitte, Liza, Surekha og Henriette

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Løn •Generelle lønstigninger i 2013: 0,70 % •Generelle lønstigninger i 2014: 1,21 % •Forbedringer af overenskomsterne pr. 1. januar 2014: 0,25 % •Reguleringsordningen.
Advertisements

Det tværsektorielle samarbejde
Patientrettet forebyggelse Kommunerne i Region Sjælland Workshop D Konference den 24. maj 2012.
SOCIAL KAPITAL - EN FÆLLES SAG
Storyboard fra Frederiksberg Kommune/team Kastanjehaven
Storyboard fra Bøgehuset Thisted kommune. Læringsseminar 1 November 2013.
Souschef Jytte Husted Hospice Søholm
Perspektiv på den faglige indsats blandt borgere med Diabetes Type 2 - et bidrag til udvikling af kronikerprogram for diabetes.
Revideret UDDANNELSE 1. JAN 2013
Begrundelse for ændringer i uddannelsen
Storyboard fra Frederiksberg Kommune Team Flintholm
Møde for kontaktpersoner – Høng 10. September 2013.
Lolland Kommune Team Margretecentret Frontlinjegruppen
Arbejdsmiljø I kundecentre – betingelser og løsninger
Døende i plejebolig Den lindrende indsats Den 23. august 2010
Patientsikkerhedsrunde - et ledelsesredskab
Annette Kamp og Pernille Bottrup Nyborg Strand januar 2011
Det primærkommunale arbejdsområde
Tillid Temadag for AMIR
Almen praksis rolle i det nære sundhedsvæsen
Region Hovedstadens psykiatriplan
Social- og sundhedshjælper
Leder APV v/ arbejdsmiljøkonsulent Maj-Britt Stobberup
Team Skovvænget Bjerringbro
Følge- Op.
Læringsseminar 1 Storyboard fra Sygehus Thy-Mors Sikkert Patientflow.
. Præsentation af Handicapområdets udviklingsproces.
BRO Kompetenceudvikling Brugerinddragelse, Relationelle kompetencer og Overgange Winnie Lund BRO Nord Navn (Sidehoved/fod)
Storyboard fra Thisted kommune Dragsbækcentret Læringsseminar 1 November 2013.
Introduktion til Velfærdsteknologi Aabenraa Kommune april 2014
1 National konference d. 21. november Workshop III Systematisk rekruttering til telefonrådgivning – et eksempel.
Organisering af Tværsektorielle teams Team integreret indsats Borger.
Kodeks for offentlig topledelse
EPJ Messedag den 9. april 2013 Koncerndirektør Ole Thomsen.
”Før gjaldt det om at bygge den bedste borg. Nu gælder det om at skabe den bedste bevægelse” – Hein-Sørensen Tendenser indenfor organisationer.
Lolland Kommune Team Vest Frontlinje nordlig gruppe Læringsseminar 1 November 2013.
Kommuner og regioners perspektiv på revision af SOSU uddannelsen
Hvad er mål/resultat (output)?
Hvis du brænder for mennesker
Velkommen til Lægedage
Lægedage Sammenhængende patientforløb – hvad skal der til? Oplevelser fra en kommunal hverdag og en hjemmesygeplejerskes beretninger Kommunalt perspektiv.
Tempo, timing og relationel koordinering i praksis
De første erfaringer – og udfordringer?. De første erfaringer – og udfordringer?
Arbejdsmiljøet skabes hver dag i relationen og dialogen – det skal arbejdsmiljøarbejdet i Faxe Kommune afspejle Sikkerhedsleder/arbejdsmiljøkonsulent.
HelsingørModellen var nøglen
Sønderborg Kommune Tangshave Plejecenter
Kontekst: - Kolding Kommunes tilbud for elever med autisme.
Ledelse i forskellige retninger
Er nutidens kræftsygepleje rettet mod fremtiden FSK Landskursus 8.november 2014 Birgitte Grube European Oncology Nursing Society Past President.
Patientrettet forebyggelse Kommunerne i Region Sjælland
Introduktion af forløbet. Forløbet sættes i gang gennem kickstart. Kickstart arbejder med de to første faser. De sidste to faser arbejder hver enkelt.
Psykiatrien i Viborg Amt1 Præsentation af psykiatrien i Viborg Amt Program Opbygning af psykiatrien i Viborg Amt –Værdigrundlaget for organiseringen –Organiseringen.
Landbrugets Rådgivningscenter Krav til planteavlsrådgivningen -når kravet til landmanden er tilpasning. V. Heidi Hundrup Produktionsøkonomigruppen.
Årskursus for visitatorer
Plantekongres 2007 Psykisk arbejdsmiljø v/cand. psych. Nadia El-Salanti Center for Alternativ Samfundsanalyse (CASA)
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Misbrugsgruppe på sengeafsnit S1/32 i Psykiatrien Syd Baggrund og opstart Gruppen i praksis Udsagn Effekt, udfordringer og udvikling Spørgsmål Misbrugskonsulent.
Navn (Sidehoved/fod)Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler FAS’ Års- og medlemsmøde, 3. oktober 2014 Ane Friis Bendix Vicedirektør, dr.med. Sammenhæng.
Sektor Karen Stæhr Personalet som brobygger mellem borger og ny teknologi – hvordan? 21. september 2012.
Hvorfor deltage i projektet? Velværdsområdernes udfordring med stigende forventninger og knappe ressourcer. NPM trenden med fokus.
2016 En værdig død Sundhedsstyrelsens satspuljeprojekt.
Styringsmæssige afsæt
Workshop 1: Parathed til forandring Teoriramme ved Søren Bie Bogh
Er din klinik klar til surveyorbesøg?
Introduktion af projektet til Ledermøde for Ældre- og Sundhedsområdet
Tag snakken – bryd vanerne
KOL og tidlig palliativ indsats i primærsektor
Lederlivsundersøgelse 2015
Trin 1 – 2. skoleperiode 14 uger
Brobyggerordningen mellem Esbjerg Kommune og FAM-SVS
Præsentationens transcript:

Lolland Kommune Team Skovcentret Birgitte, Liza, Surekha og Henriette Læringsseminar 1 November 2013

Frontlinjegruppe for Team Skovcentret Birgitte Jensen: Sygeplejerske på intensiv afd. Nakskov og Gentofte sygehus. Kom til Nakskov kommune i 2001, var i en kombineret stilling som leder/sygeplejerske. Tiltrådte teamleder stilling på skovcentret i 2008. Liza Jørgensen: SSH, Sosu-assistent 1 års erfaring i ældresektoren, praktikvejleder. Surekha Bergmann: Grundforløb, SSH, Sosu-assistent 6½ års erfaring i ældresektoren, praktikvejleder, Nøgleperson i KUA basismodul/palliation Henriette Hansen: SSH, Sosu-assistent 6½ års erfaring i ældresektoren og i psykiatri. Nøgleperson i projekt Tavlemøder, Tovholder i fællesplan.

Lolland Kommunes værdigrundlag: Tillid Åbenhed Fairness Kompetencer

Vi kommer fra team Skovcentret i Nakskov som råder over 50 plejeboliger. Boenhederne er delt op i 4 enheder med 10-13 boliger i hvert hus. Samt en enhed med 4 midlertidige boliger. Vi har pt. 43 borgere på centret. Team skovcentret er døgndækkende. Personalet er blandet 20 SSH + 19 SSA med forskellige kompetencer og ansvarsområder. Vi har jævnligt SSH/SSA elever, og trainee som deltager i hverdagen indenfor deres mål. Den blandede borgergruppe gør at personalet arbejder med bl.a. demens/ alzheimers, konflikthåndtering, rehabilitering, komplekse borgere, almene ældre, KOL, diabetes, psykiske sygdomme, livsstilssygdomme, terminal pleje, sklerose, div. Infektioner, kontakt til pårørende, inkontinens, misbrug. Vores tværfaglige samarbejde med Team Aktivitet/Demens, fysioterapi, ergoterapi, sygeplejerske, læge, sygehus, Visitation, distriktspsykiatri, demenskoordinator, Vågetjenesten, Abena, teknik, kost og levering, hjælpemidler, m.m. gør at vi konstant har borgeren i fokus, og kommer hele vejen omkring borgeren.

Team Skovcentret Vi er et team i en organisation der er i konstant udvikling. Vi bliver udfordret på effektivitet, produktivitet og kvalitet i kerneopgaven. Vi har igennem de sidste 2 år arbejdet med projekt tillid og kontrol v/ konsulent Morten Hein. Sideløbende med har vi afviklet GRUS i medarbejdergrupperne. Der fremkom ønsker og forventninger fra medarbejderne til teamlederen om: Godt arbejdsmiljø Synlig ledelse/tilgængelig Nærværende Træffe beslutninger som er velbegrundet der vil skabe gennemsigtighed Opbakning/anerkendelse Faglig udvikling Tillid til medarbejderne At medarbejderne kommer i spil/ delegering. . Birgitte modtager artikler fra Morten Hein, omkring tavlemøde v/ Konsulent Susanne Krysiak. Herfra starter en proces om udvikling af tavlemøde til netop vores behov. Sidste gang vi havde besøg af Susanne Krysiak var omkring værdistrømsanalyse. Via tavlemøderne skaber vi dialog og arbejder med processer som imødekommer vores ønsker og forventninger, samtidig med at vi finder de bedste løsninger for teamet og for kerneopgaven. Vi manglede en effektiv metode hvor alle kendte spillereglerne. En metode/arbejdsgang hvor vi kunne omsætte energien til noget kollektivt brugbart. En enkelt og udviklende metode med fuld fokus på vores kerneydelse og med afsæt i medarbejdernes kompetencer

Team Skovcentret- fortsættelse Den gode historie - Forbedring/ændring af arbejdsgang: Udfordringer ved ændring af arbejdsgang: Ændring af kultur, vaner, holdninger, kompetencefordeling, ansvarlighed, tid, tværfaglige samarbejdspartnere, manglende ledelsesopbakning, pårørende, konflikthåndtering.