Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Storyboard fra Bøgehuset Thisted kommune. Læringsseminar 1 November 2013.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Storyboard fra Bøgehuset Thisted kommune. Læringsseminar 1 November 2013."— Præsentationens transcript:

1 Storyboard fra Bøgehuset Thisted kommune. Læringsseminar 1 November 2013

2 Team BØG Vores team: •Team Bøg har fokus på udvikling, på livet samt på fællesskabet. •Vi kommer fra Thisted kommune og vores center ligger i Thisted by og rummer i alt 60 pladser. •Vi er et team som består af 4 sygeplejersker, 4 social- og sundhedshjælpere og 10 social- og sundhedsassistenter. Vi har netop gennemgået en lang forandringsproces, hvor vores målgruppe er ændret fra somatiske og skærmede pladser til 16 midlertidige pladser og 4 akutstuer. Vi arbejder ud fra et rehabiliterende og lindrende fokus. Kompleksiteten i sygeplejen er stor.

3 Vores enhed  Vi har haft et demensafsnit, hvor vi har udviklet socialpædagogikken i en sådan grad at magtanvendelse var = 0 i lange perioder.  Vi har nedbragt UVI med 50 % over 6.mdr og lavet et standart fokusområde ud fra dette.  Vi har stor fokus på dokumentation, handleplaner og fokusområder. Vi er udfordret af at have et nyt speciale, der kræver helt nye og andre arbejdsgange. Vi har rigtig mange ”bolde” i luften i Bøgehuset, og vores borgere er der ikke gennem længere tid, så der er behov for hurtig iværksættelse af handlinger. Vi bruger en del ressourcer på at drøfte, hvad der er muligt og bedst. – Vi glæder os til og kunne indsamle og anvende data, som vil kunne kvalificere disse drøftelser og beslutninger om ændringer af arbejdsgange.

4


Download ppt "Storyboard fra Bøgehuset Thisted kommune. Læringsseminar 1 November 2013."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google