Ansøgning om etablering af faskine

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

NORDVAND Får vi en vej igen?
Etablering af virksomhed
Ansøgning om etablering af faskine
Ansøgning om etablering af faskine
Større Skriftlig Opgave
Ansættelsesprocedurer
Klimasikring og nedsivning af regnvand på egen grund
NemID og Fællesskema 2014 v/Signe Hansen Blegmand
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Torbenfeldvej Vallensbæk strand Tlf.: – – dagligt brug af vores hjemmeside •AGEN LYS har en stor og omfattende.
Anmelderdatabasen Hvem kan få tilladelse til at tinglyse for andre?
Regnvand og spildevand i Hellerup Maglegård grundejerforening
Trin 1: Find kvitteringer
NORDVAND Regnvand og spildevand i Ordrup-Charlottenlund
Digital Offentlig Byggesagsbehandling ABT-fondsprojekt med Gladsaxe, Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Vejle og Århus EBST og KL DOB MAJ KONFERENCE.
Status for byggesagsbehandling
Grundejerforeningsmøde ESKEMOSEVANG. Cykelstier og trafiksikkerhed •Cykelsti på Tornevangsvej og Ludvig Jensensvej •Signalanlæg ved Tornevangsvej Ludvig.
Underskriftsdatabasen Digitale underskriftsprotokoller.
Elevernes digitale dannelse
NORDVAND Regnvand og spildevand i Gentofte sogn
NORDVAND Regnvand og spildevand i Klampenborg- Skovshoved
Skitseprojektering: tilskudsordninger
Tilmelding til ungdomsuddannelser 2010
Den gode ansøgning Til LAG Himmerland
Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.
Tjekliste Er din myndighed klar til Digital Post? Kan din myndighed modtage og besvare digital post? Test om det virker Sørg for at teste, om myndigheden.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
UDVEKSLINGSMØDE 19. NOVEMBER 2013
Udbetaling af tilskud. Hvad er proceduren og hvad skal man huske Louise Ilum Sørensen NaturErhvervstyrelsen.
2014 MobilePeople All Rights Reserved Digital selvbetjening - der giver glade brugere MobilePeople MP Telebetaling & MP Mobilbetaling En nem løsning til.
Udbud på Biler foråret 2013 Orienteringsmøde den 7. maj 2012
24. januar 2013.
GRUPPEARBEJDE Opsamling for Middelfart 25 grupper (ca. 6 pers. i hver gruppe)
KOPIER TIL COPYDAN TEKST & NODE VEJLEDNING. BAGGRUND Forfattere, komponister, illustratorer og udgivere har krav på betaling, når deres værker kopieres.
Klimaklar i Skibhus Bag om projektet
Kloakfornyelse i Thorsø Borgermøde 19. januar 2015
God regnskabsskik DHS’ årsmøde 2015.
Separatkloakering Kirke Hyllinge
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto VVM- redegørelsen fremtidig.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Hvilke rammer giver lovgivningen i dag? Tirsdag den 9. januar 2007 v/ juridisk konsulent Morten Haahr Jensen.
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Status for etablering.
Regnvandshåndtering i dit område
Teglvænget, Dannebrogsvej m.fl. - Nu
Sommerhuse – højde - byggeret. BR - Byggeret Svar til ansøger.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
Nedsivning af regnvand.. En faskine er et nedsivningsanlæg, der kan modtage regnvand. En faskines størrelse skal dimensioneres ud fra den tilledte vandmængde.
Gitter- og hjælpelinjer For at se gitter- og hjælpelinjer 1. Klik på Vis 2. Vælg Gitterlinjer og/eller Hjælpelinjer Tip: Alt + F9 for hurtig visning af.
Fokuspunkter ved LAR (tjekliste) Gladsaxe Kommune, større klimatilpasningsprojekter Præsenteret ved KLIKOVANDs temadag 28. april 2016 Samarbejde og kommunikation.
Aarhus Kommune Miljø & Teknik Vitas arkitekter Aps Halmstadsgade Aarhus N. Gruppe: 10 Kopi til: Stadsarkitektens kontor v/Ib Hilmer 7. Marts 2014.
1 Undersøgelse blandt tekniske forvaltninger i kommunerne Dansk Energi oktober 2010.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Vejledning til efterskoler om EFI I denne præsentation har vi samlet lidt information om EFI og hvordan skolen kan blive oprettet i systemet. Først fortæller.
Voksenlærlingordningen. Hvorfor en voksenlærlingeordning?  Voksenlærlingeordningen startede i 1997 for at modvirke de begyndende balanceproblemer på.
BR 007Dansk BygningsinspektørForening Høringssvar DBF Overordnet vurdering Mening, indhold og det administrative. Ikke detaljeret på de tekniske krav,
Vejledning: selvbetjeningssystem
Jupiter temadag den 30. maj 2007
Hovborg Borgermøde d. 16. marts 2017
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
Hovborg Borgermøde d. 16. marts 2017
Gennemgang af ansøgningsflowet for ansøgere til de videregående uddannelser 30. Januar 2017.
Nye digitale løsninger
Personligt Tillæg Folkepension.
Torsdag den Oplæg ansøgning og cv Start med at lave et cv
Tilslutningspligt via lokalplan eller projektforslag
Kloakmesterdag, Herning Vand 8. februar 2019
Ansøgning - nødvendigt materiale
Præsentationens transcript:

Ansøgning om etablering af faskine Gentofte Kommune Plan og Byg

GENTOFE KOMMUNES HJEMMESIDE Faskiner

Skemaet begynder med almindelige oplysninger Hvis du vil lave en faskine: Inden du går i gang med at lave en faskine, anbefaler vi, at du enten downloader ”Vejledning i, hvordan du laver en faskine” på www.gentofte.dk/faskiner eller rekvirerer den hos Plan og Byg på tlf. 39 98 37 19. OBS! Hvis du vil lave overløb fra faskine til kloak, gælder der særlige regler. Kontakt Nordvand på tlf. 39 45 67 00 eller e-mail: nordvand@nordvand.dk. Alle opfordres til at søge tilladelse gennem kommunens digitale byggeansøgning: www.gentofte.dk/byggeansøgning Her kan man komme ind med Nem.ID eller digital signatur. Ellers kan materialet sendes med e-mail (bilag som pdf-fil) til plan-byg@gentofte.dk Kopi af tilladelse til etablering af faskine sender vi til Nordvand, der udbetaler beløbet. Det er bygherren, der skal søge udbetaling hos Nordvand nordvand@nordvand.dk. Nordvand fører kontrol med udførelsen af faskinen.

Angiv oplysningerne om ejendommen, ejeren og ansøgeren Angiv oplysningerne om ejendommen, ejeren og ansøgeren. Husk fuldmagt hvis ansøgeren ikke er ejer.

Oplysning om nedsivningsareal og faskine Både tagareal og befæstet areal, der afvandes til faskine, skal angives. Størrelsen af nedsivningsanlæg kan bestemmes efter udførelse af infiltrationstest. Den bliver ikke kontrolleret af bygningsmyndigheden. Regnbed skal ikke godkendes. Den mest almindelige faskine er plastkassetter.

Oplysning om tilbagebetaling af del af tilslutningsbidrag

Overholdelse af afstandskrav til eksisterende bygninger og skel Angiv afstand for ansøgte faskiner. De skal overholde mindstekrav til afstand. Plan og Byg kontrollerer afstand til recipient og vandboring.

Bilag til ansøgningen Ansøgning skal vedlægges en målsat plantegning, som viser faskinens placering i forhold til skel, vej, sti og hus. Hvis regnvandet frakobles afløbssystemet, skal du sende en tegning over afløbsforhold på grunden før og efter frakoblingen af regnvand. Marker afpropningssteder.

Send ansøgningen til Plan og Byg Helst gennem ”Digital byggeansøgning” eller til send til Plan-Byg@gentofte.dk med vedhæftede ansøgningsskema i pdf-format. Plan og Byg udsteder nedsivningstilladelse, hvis alt er oplyst og i orden, og sender tilladelsen både til ansøgeren og Nordvand med oplysning om kontakttelefonnummer. Efter kontakt mellem Nordvand og ansøger kontrollerer Nordvand udførelsen, og betaler en del af tilslutningsbeløbet tilbage, når det bliver aktuelt. Husk: det er både jer og hele kommunes borgere, der har fordel af, at I fjerner regnvandet fra kloaksystemet.