Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu."— Præsentationens transcript:

1 Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu

2

3 Frivillignettet - medlemslister

4

5 Medlemslister Der skal bruges brugernavn og adgangskode Denne fås hos jeres formand el. hos Anne W. Alle andre dokumenter på Frivillignettet kan åbnes uden brug af koder.

6 Medlemslister hentes Hver lokalkomité/klub har fået ny hjemmeside adresse og medlemslisterne findes på hjemmesiden via dette link. F.eks. Rudersdal http://rudersdal.hjerteforeningen.dk/ Efter dk/ skrives wp-admin og tryk enter http://rudersdal.hjerteforeningen.dk/wp-admin

7 Næste side er login her skal I skrive brugernavn og adgangskode Der skal bruges brugernavn og adgangskode Denne fås hos jeres formand el. hos Anne W.

8 OBS OBS OBS Ifølge lovgivningen er det ikke tilladt at distribuere andres e-mail adresser. Når I sender mails ud om arrangementer og aktiviteter i lokalområdet, skal I derfor altid huske at sætte mail adresser ind i Bcc feltet. Så kan modtagerne ikke se de øvrige modtageres e-mail adresser.

9 Udtræk af medlemslister

10 Når man har valgt ”medlemslister” hentes listen for jeres kommune, men der vises i første omgang kun de første 10 personer. Der klikkes nu på ”vis” i venstre side og valg ”alle”

11 Nu henter computeren alle navne og adresser på medlemmerne i jeres kommune. Herefter klikkes på CSV knappen i højre hjørne. Så gemmer I filen på egen computer.

12

13 Så skal kolonnen sorteres, så alle email adresser kommer til at stå samlet Det gøres ved at markerer kolonnen og vælg knappen ”Sorter og filtrer” – sorterer fra A - Å

14 Når de er sorteret – vælger man at stå på 1. email adresse og markere resten af email adresserne ved at holde musen nede og trække ned over alle adresser, så alle er markeret.

15 Når alle er markeret flyttes de over i Bcc feltet i Outmail Hold Ctrl knappen ned samtidig med tasten C Så er det hele kopieret og kan sætte ind i mailen. Det gøres ved af holde Ctrl knappen ned samtidig med tasten V Nu er mail klar til afsendelse.

16 WEB-SHOPPEN

17

18 Alle materialer bestilles via vores webshop Der skal bruges brugernavn og password

19

20

21

22 Held og lykke Tak for i dag Hvis der er spørgsmål, kan jeg kontaktes på tlf. 33670045


Download ppt "Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google