Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Trin 1: Find kvitteringer

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Trin 1: Find kvitteringer"— Præsentationens transcript:

1 GUIDE: Sådan får du dine penge igen fra KFUM-Spejderne når du har lavet SORT

2 Trin 1: Find kvitteringer
Find alle dine gamle klippekort, kvitteringer, billetter mm. frem Find ud af hvornår du har været til planlægningsmøder og SORT-events Find alle disse datoer på dine klippekort

3 Trin 2: Gør kvitteringer klar
Hvis du ikke har brugt alle klippene på dine klippekort, så tag en kopi af dem Brug en tusch eller overstregningstusch til at markere de klip som du skal have penge for Sorter kvitteringerne efter dato Skriv numre på kvitteringerne (1, 2, 3 osv.) 1

4 Trin 3: Udskriv en opgørelse over udgifter
Udskriv en opgørelse over udgifter fra

5 Trin 4.1: Udfyld opgørelsen
I Afd.nr. skriver du ”140025” I Navn skriver du ”SORT”

6 Trin 4.2: Udfyld opgørelsen
Navn, Adresse, Postnr/by udfylder du med din egen adresse Bank, Regnr., Kontonr udfylder du med dine egne kontooplysninger. Du kan som regel finde oplysningerne bag på dit Dankort/hævekort. Administrationskontoret skal bruge oplysningerne for at vide hvor de skal indbetale dine penge.

7 Trin 4.3: Udfyld opgørelsen
Feltet Kontering (bærerkode) lader du bare stå tomt

8 Trin 4.4: Udfyld opgørelsen
For hver enkelt udgift skriver du: I Bilag hvilket nr. du har givet den kvittering som udgiften står på (fx ”1”) I Dato skriver du datoen for eventen/mødet (fx ”13/5”)

9 Trin 4.5: Udfyld opgørelsen
I Tekst (godtgørelse af) skriver du hvad udgiften er til, fx ”Transport til SORT”, ”Transport til SORT-planlægning” eller ”Mad til SORT-planlægning” I Beløb, kr. skriver du hvor meget udgiften i alt er på. Hvis det fx er 2 klip a 37,50 kr. på et Alle zoner-kort, skriver du ”75,00”. Skriv på denne måde alle dine udgifter ind i tabellen…

10 Trin 4.5: Skriv hvor meget du i alt skal have igen
Når du har skrevet alle dine udgifter på opgørelsen, regner du dem sammen og skriver beløbet i boksen I alt nederst i tabellen (fx ”105,00 kr.”).

11 Trin 4.6: Skriv under på opgørelsen
Udfyld med dags dato og skriv under nederst på siden

12 Trin 5: Send det hele til den SORT-ansvarlige
Tjek at du har udfyldt opgørelsen rigtigt og at du har styr på alle bilagene/kvitteringerne Sæt det hele sammen med en papirclips Put det i en kuvert Send det til den SORT-ansvarlige Skriv samtidig gerne en ”Hey, jeg har sendt dig noget”-mail til den ansvarlige.

13 Trin 6: Og hvad sker der så?
Den ansvarlige vil skrive under på opgørelsen og sende papirerne ind til administrationskontoret, som så udbetaler dine penge Pengene skulle gerne dukke op på din konto inden for den næste måneds tid (med afsenderen ”KFUM-Spejderne i Danmark”). Hvis der går mere end en måned, er det en god idé lige at sige til.


Download ppt "Trin 1: Find kvitteringer"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google