'Vis mig dit bryganlæg..' og 'Hvordan brygger jeg..'

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Jeopardy af 7.b Sct. Jørgens Skole
Advertisements

Vi har et rigtig godt tilbud så konverter til fjernvarme nu.
Af Flemming Just Pedersen, 2008
Gryde med filter og taphane
”Optimering af tørstofindhold og mængdereduktion af slam”
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Temaaften #2: Mæskning.
Opvarmning i Mikrobølgeovn:
Fra æble til cider Sådan gør du!.
Surdej til rugbrød.
Honninghøsten.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Læringsstile og lektier
Activity og kommunikation Noget der ligner POSA ACT Pattern Oriented Software Architecture Asynchronous Completion Token.
Sining og eftergydning
Arbejdspladsudvikling
Termisk Energi Energi SI-enhed: joule Findes ved brug af formlen E=P/t
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Newtons afkølingslov ”Ændringen i et legemes temperatur er proportionalt med temperaturforskellen mellem legemet og omgivelserne.” Af Ane, Casper og Andreas.
Tekniske installationer Forsyningsledninger
FarmTest: Udbringning af flydende gødning
Større mejetærsker eller tørring!
Installationer Varmeanlæg.
Rengøring af energidrevne maskiner
Nye midler til Desinfektion
Termisk energi -varmeenergi.
Installationer Varmt vand.
Nu er det Humletid.. Sept også i haven! Erfa.møde om humle, DK-humle, humlearoma m.v.
DCU's træneruddannelse - Klubtræner 1
Afslut Frem >>
Suicidaltanker ved behandlings slut: Nej □0 Ja □1
Varmeteori.
Økologi.
Chefkonsulent Leif Knudsen,
Sprint training increases human skeletal muscle Na + -K + -ATPase concentration and improves K + regulation Af McKenna, M. J et al. (1993)
Af Stefanie Harbo Christensen & Anne-Line Lyngsø Thomsen
Prisfastsættelse i praksis Forenet produktion Variabelt og fast mængdeforhold Erhvervsøkonomi HD.
Termisk energi - I forbindelse med opvarmning og i faseovergangene.
22. september 2008 i Landstingssalen, Christiansborg Direktør Bjarne Hastrup Ældre Sagen Den gode genoptræning.
Kvalitet og smag af dansk øl Ølentusiast & landskonsulent Jens Erik Jensen VFL.
18. november 2014 Vedligeholdelse og højnelse af viden om hygiejne i fødevarevirksomheder Zanne Dittlau, Specialkonsulent, Dyrlæge, Fødevarestyrelsen.
Konstruktiv dialog kan forebygge smerter i muskler og led
Statistik Ledigheden for teologiske kandidater november 2010 i: - Hovedstaden44 - Sjælland10 På landsplan en ledighed på 5,87 pct.
Generelt om varmepumper
Hjerte-kar sygdomme Rygning.
Sådan energitjekkes installationerne
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Lidt baggrund 1 Aars Varmeværk ano 2014 Etableret i Forsyner 5300 forbrugere i 4 byer. Affaldskapacitet: ton per år Alternative brændselstyper,
Workshop Motivation og fokus på målet
Energibesparelse Energibesparelse og levetids optimering
Daves Hoszowski TEC htx
Øllets Forunderlige Verden
Hvad kan du gøre for bekæmpe dem? Klimaforandringerne EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009.
AffaldVarme Aarhus Aarhus Katedralskole Kan du holde varmen? Samarbejde mellem AffaldVarme Aarhus og Aarhus Katedralskole.
Turbiditaflejringer fra Pyrenæerområdet Fra artikel i Geologisk Nyt 6/07, Forfatter Johan Byskov Svendsen. Denne og de efterfølgende slides (4-15)
Rengør og desinficér en gærtank med horolith
Perspektiverende Datalogi 2011 Klassiske Algoritmer Gerth Stølting Brodal.
Første gæring Champagnehusene Krug og Bollinger de eneste som udelukkende har første gæring på træfade Alle andre gære på ståltanke med temperaturstyring.
Fortynding af rest sprøjtevæske og udstyr til rengøring af marksprøjter Christian Holst, Hardi International A/S,
Hvor kreativt kan du bruge din viden og tænke om alkohol?
Hvilke teknologier til separering kan købes i dag ?
No Friskole Vi laver flakninger. Kraven skal være helt i orden, inden man fortsætter.
Så skal der trænes! Hvordan Hvor meget Hvornår Hvorfor
Bouilloner Okse consomme, kogning af oksekød
Vejledning om arbejde i stinkskabe Industriens Branchearbejdsmiljøråd
Rørte og piskede masser
Fjernvarmeafkøling i Stævnen
Professionelle opskrifter og Svindberegning: 2 skoleperiode
DESIGNING תיכון (DESIGNING) - תהליך של פתרון בעיות ויצירת פתרונות טכנולוגיים.
PKP- efterforløb LA el GA, hjem samme dag
Præsentationens transcript:

'Vis mig dit bryganlæg..' og 'Hvordan brygger jeg..'

Kogekar Opvarmning af vand til Kogning af urt mæskning eftergydning Kogning af urt Gas frem for el pga. effekt Det kræver meget energi at opvarme vand -> tager laaaang tid! Virkningsgrad Elkedel, gruekedel ca. 84% Komfur >50%

Kogekar

Mæskning Mæske i køletaske Infusions mæskning 62-67C Simpel løsning Isolering Undgå klumper i mæsken, rør rundt Infusions mæskning 62-67C Strike temperatur beregnes, ca.77C Mæskningen mellem 45-90 min Malt vand forhold 2.5-3 l/kg

Mæskning Fungere godt i praksis Begrænset kapacitet ;o( passer sig selv Temperatur stabil Begrænset kapacitet ;o(

Urtseperation Manifold, www.howtobrew.com

Eftergydning Recirkulation til urten er klar Start og slut Laaangsom Ca. 1 l/min Hullet foliebakke for at undgå forstyrrelse af mæsken Kogekar Mæskekar Spand

Urtkogning Urt skal koge ikke simre Skummer urten, med hulske kogt urt klar urt, måske? Skummer urten, med hulske inden humlen tilsættes. Humlen afmåles og stilles klar til brug

Urtkogning Chiller koges med de sidste 10-15 min. Klar-urt tilsættes om nødvendigt Den største del af humlen samles op med en si ved afsluttet kogning. Den resterende mængde humle samles op i dørslag ved overførsel til gærspand.

Køling Urten afkøles med chiller Recirkulation giver hurtigere afkøling 20-30 min til urten er under 30C Rengøring med ’spildevandet’

Gæring Temperatur under gæring Aflagt kummefryser, olieradiator og digital termostat sikre temperaturen er rimelig konstant +/-1C Omstikkes efter 1 uge, flaskes typisk efter 2 uger

Flaskning Øl på flasker Kapsler i iodophor opløsning Rengøres, skylles og skoldes Karbonerings sukker, Druesukker Kapsler i iodophor opløsning Kapselpåsætter, hævert og flaskepåfylder Etiketter påsættes med limstift

Værktøjer Google Haandbryg.dk forum & beercalc Bøger Beersmith Designing great beers Clone Brews Håndbog i ølbrygning Beersmith Google Photoshop