Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vi har et rigtig godt tilbud så konverter til fjernvarme nu.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vi har et rigtig godt tilbud så konverter til fjernvarme nu."— Præsentationens transcript:

1 Vi har et rigtig godt tilbud så konverter til fjernvarme nu.
Informationsmøde - Mandag d. 13. maj 2013 kl i lokalet Elmevej 1

2 Historie Fensmark Fjernvarmeværk blev stiftet d og den gang lagde man alle rørene i betonkanaler hvor man kom isoleringsmateriale i der lignede gasbeton det var rigtig godt så længe der ikke trak vand ind i det. Men de er alle udskiftet fra 1982 til 1990 med præisoleret rør som vi køre termografering på 2 gange årligt for at se hvordan tilstanden er. Fra omkring 1995 begyndte vi at få alarmtråde i isoleringen på rørene hvor vi så kan måle hvis der er kommet fugt i isoleringen p.g.a. en dårlig muffe eller en grave skade som ikke er blevet anmeldt. Vi flyttede til det nye kraftvarmeværk d hvor vi nu også kunne lave strøm til el nettet og det gjorde at el indtægten kunne finansiere det nye værk på Engvej 4 hvor vi betaler det sidste afdrag på lånet d Vi har i dag 898 måler og 1048 boliger tilsluttet, og der er Mikael og mig der varetager den daglige drift og en kontordame på 15 timer ugentlig.

3 Vi har et rigtig godt tilbud så konverter til fjernvarme nu.
Historie Regeringen har vedtaget at vi skal være fri af fossile brændsler senest i 2035 og Næstved Kommune har i deres nye varmeplan vedtaget at gassen skal udfases. Lejerbo på Dragehøjvej skulle skifte 78 gaskedler, fordi de kunne spare lidt på varmeregningen, men især fordi de ikke skulle tænke på den løbende vedligeholdelse og reparation. Vi er nu i gang med at lægge forsyningsledningen frem til Dragehøjvej og den er dimensioneret til også at forsyne de 90 boliger på Alfehøjvej hvor Lejerbo også er begyndt at have for store reparationer på gaskedlerne. Vi har kun lagt ledningen op til Lejerbo fordi at investeringen kunne hvile i sig selv pga. det store antal boliger der tilsluttes på engang. Det er selvfølgelig også derfor vi har inviteret jer i dag for at gøre investeringen endnu mere rentabel jo flere vi er jo billigere fjernvarme. Vi har et rigtig godt tilbud så konverter til fjernvarme nu.

4 Kildeallé og Kildevangsvej

5 Ny teknik sparer energi
Den varmer kun brugsvandet, når du skal bruge det. Den sikrer en lav returtemperatur på fjernvarmen. Den regulerer varmen efter udetemperaturen Der er et minimalt varmespild Der er minimal risiko for tilkalkning og bakteriedannelse.

6 En elegant løsning Fylder ikke mere end et køkkenskab
Kan placeres, hvor det passer dig

7 Fordelene ved tilbuddet
Du skal ikke gøre noget selv du får et helt nyt og indreguleret varmeanlæg for 368 kr. pr. mdr. 2. Ingen økonomiske overraskelse pga. et gammelt gasfyr. 3. Service og udskiftning uden beregning. 4. Du kan roligt tage på vinterferie der er døgnvagt på varmeleverancen. 5. Yderlig sikring af en god varmepris pga. evt. overskudsvarme fra Ardagh. (meget tæt på endelig kontrakt) 6. Fjernvarmeværket er 100 % forbrugerejet, og du kan møde op på generalforsamlingen og være med til at bestemme udviklingen. Det er bestyrelsen/fjernvarmeværkets opgave, at være fremsynet og gå efter den billigste måde at producere fjernvarme på.

8 Kontakt os om den nye unit
Fensmark Fjernvarme A.m.b.a. Engvej 4 4684 Holmegaard Tlf Varmt vand med en god økonomi


Download ppt "Vi har et rigtig godt tilbud så konverter til fjernvarme nu."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google