Alle børn skal være del af fællesskabet

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Inklusion Fællesskab Faglige mål Rumlighed.
Advertisements

Set i forældreperspektiv
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Præsentation Pædagogisk konsulent Erik Hønge Uddannet fritidspædagog Leder af en børnehave Leder af et fritidshjem SFO-konsulent Freelancekonsulent bl.a.
Velkommen til informationsmøde på Vrejlev-Hæstrup Skole
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
En anderledes skoledag for de yngste elever. Temamøde for skolebestyrelser.
Forældre Skødstrup Skole sept. 2013
Ny folkeskolelov Ikrafttrædelse August Overordnede rammer En længere og varieret skoledag • 30 timer for børnehaveklassen til 3. klasse, • 33 timer.
Dialogmøde 16. maj 2013 Skolebestyrelser og Familie- og Kulturudvalget.
Folkeskole-reformen August 2014.
Randers Kommune Folkeskolereform 2013 Ungdomsskoleforeningens efterårskonference 2013.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Forældremøde X årgang.
LP-MODELLEN LP-modellen Hamar uge Mandag aften
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
1 It-tanker for fritidsdelen. 2 Læse & sprogpolitikken •It-strategi kobles på sprog- og læsepolitikken for fritidsområdet, således at den bliver et delelement.
Skolereform august 2014………………
Kontakt forældre møde 12. Oktober 2011.
Realisering af skolereformen i Gladsaxe
Velkommen til valgmøde
Velkommen til Skovshoved Skole.
Skolereform & Arbejdstidsaftale Efterår: Processer og forhandlinger for skoleledere og TR 3. oktober: Stormøde for alle interesserede 16. januar: Skoleafdelingens.
Folkeskolereform 2013 Hammerum Skole.
Informationsmøde vedr. skolestart Træd varsomt – her bliver mennesker til det allervigtigste for et menneske er at kunne klare sig selv – blive.
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Arbejdsgruppe Mariagerfjord kommune
Informationsaften om folkeskolereform og skolebestyrelsesvalg Allingåbro Børneby.
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
Folkeskolereform Version 1.0
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
- Hvad kan I forvente som forældre?
Inklusion med læring Hvilke navne??.
Læring og inklusion i skolen
HVAD BETYDER SKOLEREFORMEN FOR MIG SOM FORÆLDER PÅ NORDBYSKOLEN? Som forælder på Nordbyskolen vil du til næste skoleår møde nye ting, men det meste vil.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Reformen på Stavnsholtskolen. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de udnytter deres potentialer optimalt Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Den inkluderende skole
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
INDSKRIVNINGSMØDE.
Informationsmøde 17. juni Forældre Skolereformen på Rønneskolen.
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
v/ Jakob Harder, vicedirektør Undervisningsministeriet
Hvad betyder skolereformen for mig som elev på nordbyskolen?
Målstyret læringsreform
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
Gentofte Kommune Skolestart Børnehaveklasse er obligatorisk Skolestart og barnets alder - Børn der fylder 6 eller 7 år i 2014 skal starte i børnehaveklasse.
Skolereform … og valgmøde Højgårdskolen april 2014.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
 1. Velkomst og præsentation  2. Kort gennemgang af reformen  3. Hvordan bliver reformen udmøntet på Byskolen  4. Skolebestyrelsen  5. Farvel Velkommen.
Skolebestyrelsens forældremøde tirsdag d. 4.marts Den nye skolereform - rammen Ved Kirsten Brønd 2. Fremtiden for Høsterkøb Skole Ved bestyrelsen.
Skolestart Program Velkomst Lovgrundlag og trinmål for 0. klasse
- en del af fremtidens skole Skoler fra Århusområdet og Fyn deltager i et forskningsprojekt Kreativ tænkning.
Den Sammenhængende Skoledag På Holluf Pile Skole Odense.
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
Kompetenceudvikling og Teamsamarbejde Projekt ”Fælles Værdier – Fælles Fodslaw” - når vejen dertil er gennem vores pædagogiske praksis.
1 Faglige udfordringer og kommende initiativer på dagtilbudsområdet Ny Dagtilbudslov Læring, udvikling, omsorg og dannelse Pædagogiske læreplaner Krav.
Den 29. september 2009 FURESØ SÆTTER LYS PÅ BØRN OG UNGE VELKOMMEN TIL KONFERENCE OG UDSTILLING De gode overgange – det vi vil.
Sammenhæng mellem indsatsområder på Dagtilbud v/Birgit Lindberg Arbejdsmøde for Dagtilbud den 18. august 2015.
Lundehusskolens Værdigrundlag. Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn.
Præsentation af Socialstyrelsens Praksiskonsulent-korps
Godt du kom - et Fælles Ansvar Udviklingsindsatser
Præsentationens transcript:

Alle børn skal være del af fællesskabet Børneby Glesborg Ny Nordisk Børneby Bestyrelsesmøde Onsdag d. 16. januar kl. 17.30-20.30 Alle børn skal være del af fællesskabet

Implementering af Politik for inklusion og tidlig indsats Norddjurs Kommune Implementering af Politik for inklusion og tidlig indsats Børneby Glesborg implementeringsplan er færdig marts 2013 TRIM – processen Tid – Hvornår? Ressourcer – kompetenceudvikling? Indsats – Kommunalt og lokalt? Mål – Effekt måling hos børnene

Fagprofessionelles fagkompetencer Norddjurs Kommune Fagprofessionelles fagkompetencer At de fagprofessionelles fagkompetencer styrkes.

Norddjurs Kommune Teamsamarbejdet At teamsamarbejdet bliver omdrejningspunktet for både den enkelte medarbejders kompetenceudvikling og for den langsigtede pædagogiske udvikling i de enkelte skoler.

IT og digitale læremidler Norddjurs Kommune IT og digitale læremidler At it og digitale læremidler bliver en integreret del af alle elevers læring og bidrager til deres faglige, sociale og personlige udvikling.

Norddjurs Kommune Faglige vejledere At de faglige vejledere spiller en central rolle i denne kompetenceudvikling for både den enkelte medarbejder og for den langsigtede udvikling i de enkelte skoler.

Norddjurs Kommune MÅL I perioden 2013-2016 skal der i alle skoler

ske en kontinuerlig stigning i elevernes sociale trivsel Norddjurs Kommune Implementering af Politik for inklusion og tidlig indsats & Politik for 7.-10. årgang ske en kontinuerlig stigning i antallet af elever, der har et godt inklusionsmiljø ske et kontinuerligt fald i antallet af elever, der er stagneret i et middel eller dårligt inklusionsmiljø ske en kontinuerlig stigning i elevernes sociale trivsel

Norddjurs Kommune Implementering af Politik for inklusion og tidlig indsats & Politik for 7.-10. årgang ske en kontinuerlig stigning i antallet af elever, der opfylder trinmålene i dansk og matematik ske en kontinuerlig stigning i antallet af elever, der opnår nødvendige personlige og sociale kompetencer for at kunne gebærde sig ske en kontinuerlig stigning i medarbejdernes trivsel

Ny digital tilgang til elevplaner Norddjurs Kommune Vurdering af inklusionsmiljøet omkring Sofie i dansk Hvad siger Sofies udvikling i læsetest? Fysisk inklusion Akademisk inklusion Social inklusion Hvad siger Sofie selv omkring sin trivsel og læring? Hvad siger Sofies ud-vikling i de nationale test i dansk? Større elevinvolvering Større forældreinvolvering Tættere samarbejde med UU Fælles analyseramme i skoler og dagtilbud Kvalitetsudvikling i det enkelte team, i skolen/børnebyen og i kommunen som helhed

Implementering af Politik for it og læring Norddjurs Kommune Implementering af Politik for it og læring Bruges flere digitale læremidler i undervisningen. ske en ændring i den måde, lærerne underviser på, således at lærerne via de it-baserede læringsformer gør eleverne til aktive og skabende medspillere i jagten på at blive klogere og lære mere

Fællesskabets Børneby Børneby Glesborg Fællesskabets Børneby

Børneby Glesborg et godt sted at lege, lære og være

De grundlæggende værdier i Børneby Glesborg Den systemiske anerkedende tilgang Udvikling – Handle på nye og anderledes måder Et samlet læringsforløb – Et fælles projekt og ansvar

Den systemiske anerkendende tilgang Kontrol Anerkendt Deltagelse Empati/forbundet

BØRN SKABER KUNST MED BØRN ET LÆRINGSFORLØB BØRN SKABER KUNST MED BØRN

Udvikling

Udvikling Den femte lærer

Pædagogisk målsætning Glesborg Skole og SFO Pædagogisk målsætning Barnet i centrum for vores pædagogisk indsats Et bedre arbejdsmiljø gennem afdelingsdelt SFO´en Indskoling (0.-3. klasse) Mellemtrin (4.-6. klasse)

Glesborg Skoles pædagogiske retning Glesborg Skole og SFO Glesborg Skoles pædagogiske retning Hvordan Inkluderende læringsmiljøer – Plads til alle børn Differentiering – Udfordre alle børn Højt fagligt niveau – Evaluering

De fire arenaer i et barns liv Glesborg og SFO De fire arenaer i et barns liv

Glesborg Skole og SFO Flere muligheder Alle børn skal have en aktiv fritid i samarbejde med fritidskonsulenten Udvidet samarbejde med foreningerne 2013: Håndhold, Sejllads og Badminton

Lige muligheder – tidlig indsats Børneby Glesborg Lige muligheder – tidlig indsats

Inklusionsprojekter Skolen på havnen – Andet uddannet Glesborg Skole Inklusionsprojekter Skolen på havnen – Andet uddannet Pædagogisk Assistent – Pædagogisk uddannet

Værksteder indtil april SFO´en Værksteder indtil april Mandag: syning Tirsdag: Idræt Onsdag: Pigegruppe Torsdag Sløjd Så vidt mulig…