- Det fleksible byggesystem

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hjerterum og opsøgende funktion
Advertisements

Forsk2007.
Søkortet, bredde- og længdegrader, positioner
bips konference 2011, 27. september
Regionens opgaver Håndtering af jordforureningen
Dimensioner i refleksionsskabelon og introduktion til scoringer
Eksamensprojektet 2014 Hf-enkeltfag.
Sønderborg Fornikling A/S a.h. nichro Haardchrom A/S Sur-Tech A/S
Vingsted 2013.
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Brødrene Dahl samarbejdspartner med Jysk Klima Center
Udnyttelse af loftrum over 5. sals lejligheder
ERFA DRUPAL Open Source CMS Erfaringer fra Ballerup Kommune og Headnet 12:30 – 13:
Fra bygning til BIM-model
Handicaporganisationernes Hus
Tendenser indenfor personlige værnemidler
14. maj 2013 Projektet - Imageskabende Udearealer Hvorfor er projektet relevant i AlmenNet regi? Hvad er status på projektet? Hvordan ser outputtet ud.
Hvad er RFID og et eksempel på anvendelse
- fortsat midt i en flekstid?
Fuldkommen konkurrence
1/18-velkommen Vald. Birn A|S Kort præsentation.
Funktionsbaserede brandbestemmelser
Klima problematikken Vi har om CO2 udslip fra boligen. Til dette problem skal vi finde reelle løsninger: Solceller Solfanger Løsninger som disse er vedvarende.
Præsentation af KVALITETSSIKRING Dansk Byggeris
26.3 Variable omkostninger
Monopolistisk konkurrence
Fuldkommen konkurrence
20.3 Bidragskalkulation ved køb i udenlandsk valuta
Myter? Hvad er skrøner og hvad er facts?
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Sygeplejerskeuddannelsen
Folkeskolereform Version 1.0
Dansk Byggeri Tolerancer/grænseflader fagene imellem
Roller og ansvar i forandringsnetværket
Ikke-kommercielleKommercielle Strategi Koncept udvikling Masse medier (TV, annoncer) Web, social Kataloger Analyse Idégenerering Konceptudvikling for fælles.
Passivhus Nordvest Generalforsamling 28. september 2011.
VELTEK medlemsmøde 22. januar 2008 DS Certificering A/S VA-godkendelser – nu og i fremtiden.
Stålstyrke og kvalitet
Svejste samlinger i gitterkonstruktioner
KKO er helt sikkert … … lige en ordning for dig!
Cj-montage.dk CJ ELEVATOR Afd. af CJ Montage ApS  ISO 9001 Vandtårnsvej 74  2860 Søborg Tlf 
17.1 Mathiassen, Munk-Madsen, Nielsen & Stage, 2000 © Implementering Principper, teknikker og vurdering Kapitel 17.
Rapporter (Access, del 5). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller, og.
Contextual design Opgave F gruppe Mål Videndeling: Alle medarbejder hos HP Element skal være i stand til at hente information ud af systemet.
DIEB4.1 Kursusgang 4 Oversigt: Sidste kursusgang Opgaver Aktivitet 2: Generer design (fortsat) Design af interaktionselementer.
HD AUC 2010 Ekstern økonomirapportering Johnny V. Jensen Anvendt regnskabspraksis Ændring i anvendt regnskabspraksis Ændring i regnskabsmæssige skøn Ekstraordinære.
Simulering i byggeriet Kjeld Svidt Aalborg Universitet.
Totalentreprise fra entreprenørens synspunkt
- Træet længe leve! Royal Termo Træ. Innovation er at overleve !!!! Det kræver tilpasning at overleve og at drive virksomhed er en kamp for det vi tror.
Definition Kriterier Design og evaluering
Sikringsglas Hammerglass Spejle
Mission Digital kvalitetssikring med Fotodok. Mission Så nemt er det at bruge FotoDok For at anvende FotoDok på en ny byggesag skal følgende nemme trin.
Seminar – overflatebehandling og liming av aluminium Høgskolen i Gjøvik inviterer til seminar i overflatebehandling og liming. Seminaret passer til personer.
1 Undersøgelse blandt tekniske forvaltninger i kommunerne Dansk Energi oktober 2010.
Beskrivelsesværktøjer.  Der findes mange værktøjer til at beskrive processer, funktioner, datastrømme, m.m. i en virksomhed, blandet: - Dataflowdiagrammer.
LETVÆGTS KASSETTETAG. 2 Ekstra komponenter til forskydelig letvægts kassettetag Forbindelsesrør for løbekatUnderstøtning for tag 11° 0.73 m Løbekat Køreskinne.
Visioner for og krav til nye boliger
Standardiserede tilbudslister - og tilbudslister.dk
Udførelse af linjenivellement
Hvad er Byggeri til Drift?
Sådan køber du opdatering til din PFS software
Del 2 - Synliggørelse af hvordan vi hver især bidrager til løsningen af kerneopgaven. Til proceslederen: Inden du gennemfører processen med medarbejderne,
Den glade skole på bjerget.
Sammen er vi stærkere DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.
Arbejd effektivt og præcist
Sammen er vi stærkere DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.
DS Historien Det hele startede med en produktion af mindre stålkonstruktioner i beskedne omgivelser på Svend Møller Hansens forældres ejendom ved Hobro.
Svejsekoordinering Krav, opgaver og ansvar DS/EN ISO
Krav ved udførelse af stålkonstruktioner til byggeriet
Introduktion af mag svejsning med mobile robotter
Præsentationens transcript:

- Det fleksible byggesystem SWT - Det fleksible byggesystem Voorstellen van de trainer en dan de productiefilm opstarten. Dubbel klikken op Grohe Nederland B.V.

Præsentation af SWT A/S Kort om Scandinavian Weldtech A/S: Fundia i Ølstykke har solgt SWT-systemet i 15 år og har altid haft god succes med det! Gradvist er efterspørgslen blevet større og i 2005 etableredes eget kontor i Glostrup! I dag varetager den danske afdeling alle funktioner selvstændigt: Tilbud/kalkulation Rådgivning omkring SWT-systemet Dimensionering og projektering Levering af skræddersyede løsninger – klar til montage! I perioder med spidsbelastning hentes projekteringshjælp fra vores svenske konstruktørkolleger!

Oversigt over SWT-systemet SWT-systemet består grundlæggende af 4 forskellige konstruktionselementer, der til sammen udgør et komplet byggesystem: Den velkendte SWT-bjælke SWT-søjler (runde ell. kvadratiske) Facadebjælker (Z –eller C-profiler) Facadesøjler (RHS-profiler) SWT er eneste producent af komplette byggesystemer

SWT – Bjælker Kort om SWT-bjælker: SWT-bjælken består af et kasse-profil af bukket plade med en påsvejst underflange og kantjern. SWT-bjælkens bæreevne/nedbøjning kan varieres ved ændringer i flangetykkelse, profilhøjde og størrelse/vinkel på kantjern. SWT-bjælker skal udstøbes efter oplægning. Dette øger bæreevne og ”modstand” overfor brandpåvrkning! SWT-bjælker kan dimensioneres til BS60 – dog ikke i Københavns Kommune Ingen specialudrustning i forbindelse med montage SWT-produkter dimensioneres og konstrueres af SWT´s projekteringsafdeling. Dette medfører optimal brug af produkterne og direkte montage uden yderligere tilpasning Al udstøbning foretages oppefra. Herved er udstøbning og vibrering let og enkel!

SWT – Specielle bjælker

SWT – Søjler Kort om SWT-søjler: SWT-søjlen består af et yderrør (kasse-profil) og en indre stålkerne. SWT-søjlen udstøbes med beton efter opstilling. Samvirkning mellem beton og og stål giver en meget høj bæreevne for vertikal belastning. SWT-søjler leveres som runde søjler eller som firkant-søjler – i mange forskellige størrelser med tilhørende bæreevner. SWT-søjler dimensioneres til BS 60 eller BS 120 SWT-søjler kan dimensioneres for robusthedskrav i henhold til DS 409, tillæg 1.

SWT – Facadesystem SWT´s facadesystem danner grund-laget for lette facadebeklædninger. BMW i Stockholm har en let alu-beklædning på gavlene og glasbeklædning på facader. Huset er transparent i lighed med B & O´s nye hovedsæde

SWT – Mest anvendte detaljer kan downloades fra vores hjemmeside Vederlagsudformninger: Bjælketyper: Samling mellem bjælker og søjler: Samlingsdetaljer:

SWT – Diverse projekter

SWT – Diverse projekter

SWT – Produktionstegninger, bjælke

SWT – Produktionstegninger, søjle

SWT – Overfladebehandling Det meste stål i byggeriet skal korrosionsbeskyttes i forhold til de respektive brugssteders miljøaggressivitet. Metaller der udsættes for påvirkninger fra forurenet bymiljø, industrimiljø eller maritime miljøer vil over tid korrodere. I Danmark arbejdes med flere forskellige korrosions-klasser (C1 – C5) til at definere et brugssteds miljøaggressivitet. Korrosionsklassen C1 er udtryk for en meget lav miljøaggressivitet, hvorimod korrosionsklassen C5 er udtryk for en meget høj miljøaggressivitet. Scandinavian WeldTech AB overfladebehandler normalt SWT-systemet i henhold til SS-EN ISO 12944 i korrosions-klasserne C2 – C4. Dette afgøres altid af rådgiver i hvert enkelt projekt. De overflader, som efter færdig montage af systemet bliver synlige, er normalt de overflader som behandles. Normalt har Scandinavian WeldTech AB udført størstedelen af den ønskede overfladebehandling. Sidste og afsluttende behandling afventer som hovedregel og forventes udført efter færdigmontage - af køber.

Kvalitetssikring SWT-systemet er typegodkendt i henhold til Eurocodes i Sverige. Scandinavian WeldTech AB, som tilvirker SWT-systemet, er certificeret i henhold til SS-EN ISO 9001:2000! SWT-produktionen er certificeret i henhold til SS-EN 729-1, som er de europæiske kvalitetskrav for svejsning!