Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Udnyttelse af loftrum over 5. sals lejligheder

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Udnyttelse af loftrum over 5. sals lejligheder"— Præsentationens transcript:

1 Udnyttelse af loftrum over 5. sals lejligheder
Udnyttelse af loftrum over 5. sals lejligheder. Denne vejledning gennemgår byggeprocessen fra ide til færdig byggeri og har billeder fra et udført projekt.

2 Hvilket krav er der til en hems?
Udsnit fra bygningsreglementet Br08 OBS.. Ved bebyggelse over 4,5 m2, gælder andre regler mht. brand, rumhøjde og adgangsforhold!!

3 Eksempel på areal opgørelse:
Hvid= Areal der tæller Blå= Areal der ikke tæller med i opgørelsen Grøn= Åbent areal ned til stuen med synlige bjælker

4 Hvordan forløber en byggesag?
Få dine ideer ned på et stykke papir og klarlæg projektet udformning. Få udført det nødvendige tegningsmateriale og beregninger på u-værdier. Kontakt ejendomskontoret for at få den nødvendige fuldmagt til byggetilladelsen. Indsend byggetilladelsen samt tegningsmaterialet, beregninger af u-værdier og fuldmagten til Københavns kommune i 3 eksemplarer. (Behandlingstid ca. 4 uger). Aflever også en kopi af byggetilladelsen med tegninger osv. til ejendomskontoret. Kontakt ca. 3 lokale håndværkere og få nogle tilbud på udførsel af projektet. (Det kan sagtens svare sig, selv at købe byggematerialerne!!). Ved modtagelse af byggetilladelse, indsend påbegyndelseskortet som følger, og du er nu klar til at begynde. (For god ordens skyld, kan det godt svare sig at kontakte ejerforeningen og dens rådgiver, og gennemgå projektet inden påbegyndelse). Få projektet udført. (Husk altid at få udført håndværksarbejde af autoriserede folk). Husk løbende at have kontakt med ejerforeningen og dens rådgiver og tage fotos af byggeprocessen til evt. dokumentation. Når projektet er færdigt, send færdigmeldingskortet til Københavns kommune og afvendt kommunens svar ang. aftale om et afsluttende eftersyn. Kontakt ejerforeningen og dens rådgivere ang. aftale om et afsluttende eftersyn. Efter godkendt eftersyn fra ejerforeningen og dens rådgivere modtager du et slutbesigtigelse dokument. Efter godkendt eftersyn fra kommunen modtager du en ibrugtagningstilladelse. (Pris ca. 500 kr.). Lav en kopi af ibrugtagningstilladelsen og aflever den nede på ejendomskontoret. Dit nye projekt er nu klar til ibrugtagning.

5 Ved spørgsmål og hjælp:
Jeg var den første i Aladdin ejerforeningen, der udnyttede loftrummet over min lejlighed. Jeg er utrolig glad for at have fået ekstra plads, dertil kan jeg sige, at lejligheden virker meget mere rumlig og har fået et fantastisk lysindfald og udsigt… Ved spørgsmål eller hjælp til dit kommende projekt, skal du være velkommen til at kontakte mig på enten mail eller mobil. Med venlig hilsen Jan Suhr, Burmeistersgade 17, 5 th Mail: Mobil:

6 Billeder fra mit projekt:
7 m2 hems over min 5. sals lejlighed.

7 De synlige bjælker giver et flot antikt look og bryder lejlighedens hvide flader.

8 De store ovenlysvinduer tilfører dagslyset helt ind i lejlighedens kroge og kan åbnes helt op, så hemsen virker lidt som en tagterrasse.

9 Solnedgang set fra hemsen over de Københavnske tårne på en lun sommeraften.


Download ppt "Udnyttelse af loftrum over 5. sals lejligheder"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google