Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

DS Historien Det hele startede med en produktion af mindre stålkonstruktioner i beskedne omgivelser på Svend Møller Hansens forældres ejendom ved Hobro.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "DS Historien Det hele startede med en produktion af mindre stålkonstruktioner i beskedne omgivelser på Svend Møller Hansens forældres ejendom ved Hobro."— Præsentationens transcript:

1 DS Historien Det hele startede med en produktion af mindre stålkonstruktioner i beskedne omgivelser på Svend Møller Hansens forældres ejendom ved Hobro. I 1969 blev Dansk Stålkonstruktion etableret – den første byggegrund blev købt og produktionsbygningerne på Jyllandsvej i Hobro blev opført.

2 Iværksættertrangen var drivkraften fra starten for grundlæggeren af DS Gruppen, Svend Møller Hansen. Gode håndværksmæssige dyder kombineret med tæft og evner for at etablere rationelle og lønsomme produktionsflow har præget udviklingen. Bag koncernens udvikling ligger også en naturlig pionerånd – ønsket om at udforske og udvikle virksomheder til sunde og selvstændige enheder for kunder, medarbejdere og ejere.

3 Svend Møller Hansen har i dag overdraget roret og den daglige ledelse af DS Gruppen til sin søn Mads Møller Hansen. Gennem alle årene har DS Gruppens aktiviteter været præget af vækst. Grundlaget for udviklingen beror på lyst og vilje til at investere i nye projekter, nye produkter, løsninger og nye virksomheder. I dag fremstår DS Gruppen som en koncern med syv forskellige virksomheder, der har hver sine kompetencer og er markedsledende inden for stål og beton.

4 DS Gruppen ledes i dag af Mads Møller Hansen, der allerede i 1996 startede i virksomheden DS Stålprofil som produktionschef. I 2004 blev Mads administrerende direktør for selskabet DS Stålprofil. Med generationsskiftet i 2015 blev Mads Møller Hansen koncerndirektør for hele DS Gruppen og dens selskaber. Tilsammen udgør produktionsarealet mere end m². Koncernen beskæftiger ca. 500 medarbejdere.


Download ppt "DS Historien Det hele startede med en produktion af mindre stålkonstruktioner i beskedne omgivelser på Svend Møller Hansens forældres ejendom ved Hobro."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google