Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sammen er vi stærkere DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sammen er vi stærkere DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri."— Præsentationens transcript:

1 Sammen er vi stærkere DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri. Vi holder hvad vi lover og er en professionel samarbejdspartner hele vejen rundt.  Hoved­sædet ligger i Hobro, og alle koncernens selskaber fungerer som selvstændige virksomheder, der er markedsledende inden for hvert sit forretningsområde. Vi bygger på en fælles værdiforståelse og erfaring, som skaber synergi og sammenhæng på tværs af koncernen.


Download ppt "Sammen er vi stærkere DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google