Hvordan håndterer vi frikvartererne?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen på Skibet Skole
Advertisements

Forældredage i indskolingen Alt hvad du skal vide om Forældredage på Hellerup Skole Mini guide Praktiske oplysninger Tidspunkt: Datoer for forældredagene.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Skolereformen på Peder Syv Skolen
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 2
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
Baggrunden for indførelsen af PALS
Skolereform ’14 - Gesten Skole (børnecenter)
Velkommen til Lagoni SFO
CAMPUSSKOLEN.
Ændringerne Understøttende undervisning Uge-struktur ??
Skolereformen Overordnede mål:
Velkommen til informationsmøde om 0. klasse på Skovshoved Skole
Folkeskolereform 3 overordnede mål:
Velkommen Til Øster Snede Skole.
Folkeskolereform på Mølleskolen 2014
Velkommen til valgmøde
Vejlby Skole –
Introduktionsaften 10. klasse på Hjalleseskolen
ØBRO FRI 2020 Kick-off visionsworkshop for ansatte
Skolereform & Arbejdstidsaftale Efterår: Processer og forhandlinger for skoleledere og TR 3. oktober: Stormøde for alle interesserede 16. januar: Skoleafdelingens.
Hvad skal folkeskolen? For det første skal folkeskolen udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. For det andet skal folkeskolen mindske.
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
ØBRO FRI SKOLE Visioner 2020 Øbro Fri Visioner 2020 København den 7. marts 2013 Vores visioner Øbro Fri 2020 Er vores visioner stadig de rigtige? og hvordan.
Folkeskolereformen2014.
2014. Skolen inddeles  Indskoling – 0.-3.kl med følgende lærer: Annette, Tina, Henriette, Julie, Lisbeth, Eigil, Hans-Jørgen, Andres, Louise, Janne og.
Undervisning og fritid på Enggårdskolen
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Skoledagen indskolingen Dagen Understøttende undervisning (UsU) lektion lektion Pause lektion.
Relationer – børn imellem
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Folkeskolereformen på vores skole
Krudtuglerne Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper,
Folkeskolereform på Vestre Skole 2014
HVAD BETYDER SKOLEREFORMEN FOR MIG SOM FORÆLDER PÅ NORDBYSKOLEN? Som forælder på Nordbyskolen vil du til næste skoleår møde nye ting, men det meste vil.
Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Informationsmøde om skolereformen 17. Juni 2014 Nordals Skolen.
0.årgang 2012/ årgangs struktur - Hverdagen på 0.årgang.
Elevernes psykiske arbejdsmiljø TrongårdsskolenSpørgeskemaundersøgelse December 2005 Undersøgelsen bygger på svar fra ca 350 ud af ca. 500 elever.
SkolenSputnik Program SkolenSputniks historie
Hvad betyder skolereformen for mig som elev på nordbyskolen?
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
Har du lagt mærke til, at dette opslag findes i alle lokaler på skolen? Har du læst hvad der står?? Det handler om, hvad du skal gøre, hvis brandalamen.
FÆLLESSKAB.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
 1. Velkomst og præsentation  2. Kort gennemgang af reformen  3. Hvordan bliver reformen udmøntet på Byskolen  4. Skolebestyrelsen  5. Farvel Velkommen.
Læringsreformen Hvad er formålet med reformen? – Formålet er: – at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive – at mindske betydningen af den.
Velkommen til informationsmøde om kommende 8. klasser Tingstrup Skole Hvem er vi – lidt fakta 2.Karakterer 3.Valgfag! 4.Hvordan er det at gå på.
Elevernes undervisningsmiljø på Knabstrup skole 4-6 klasse.
Udeundervisning Egebjerg Skole og Børnehave
 Hvad er formålet med reformen?  Formålet er:  at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive  at mindske betydningen af den sociale arv 
T INDERHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING 2014/
Introduktion til Sundhedscaféen. Hvorfor skal vi have fokus på sundhed.  Indlæring  Følelse af livsglæde  Overskud til at være noget for andre  For.
Dagens program Hvem er jeg Formålet med workshoppen Forskning omkring fysisk aktivitet i undervisningen Formål med fysisk aktivitet i undervisning Hvordan.
VELKOMMEN TIL MELLEMTRINNET 4. KLASSE, 5. KLASSE OG 6. KLASSE.
Inklusion ET SKOLE OG LÆRER SYN.. Skolens perspektiv  Børnene hører til hos os.  Indtil andet er bevist – børnenes trivsel og udvikling er centrum.
M ØDE OM VISIONSDAGEN D. 15. MAJ 2015 o Hvorfor har bestyrelsen taget dette initiativ o Hvad er rammerne omkring dagen o Hvad kan forældrene og hvad kan.
Agenda 1.Langsigtet strategi for toilettrivsel a)Hvad er det strategiske problem? b)Hvor er løsningen? c)Hvordan samler vi billedet?
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
99 ud af 100 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken
Pjece til forældre - parat til skole Skolestart august 2017
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Princip for skemalægning
Trafikpolitik for Durup Skole.
Arbejdstidsopgørelse 2018: Tjek tiden
Arbejdstidsopgørelse 2018: Tjek tiden
Præsentationens transcript:

Hvordan håndterer vi frikvartererne? Om regler og andet Hvordan håndterer vi frikvartererne?

SAMVÆRSREGLER FOR BAKKESKOLEN: Vi skal lære mest muligt, og vi skal hjælpe hinanden med det. Vi skal lære at være sammen på skolen, så alle føler sig godt tilpas - og det gælder også i pauserne og på vej til og fra skole. Vores skole og det vi bruger på skolen tilhører os alle, og derfor behandler vi det godt. Tilsidesættes dette, kan man blive draget til ansvar. Indendørs: Alle må generelt være alle steder, hvis de er stilfærdige. For faglokaler gælder særlige regler. Udendørs: Lille gård er kun for eleverne fra bh.kl. - 3. klasse samt skolefritidsordningen. Store gård må benyttes af bh.kl. - 3. klasse i »modulpausen«, dog skal der tages hensyn til, at der undervises i lokalerne i A-fløjen. (Centerordning 8.-9.kl. afskaffet ved starten af skoleåret 09/10). Fregerslev stadion: Når eleverne har været til cyklistprøve, må de cykle. Indtil da går klassen samlet. Sneboldkastning er forbudt. Det er vigtigt at følge de anvisninger, der bliver givet af lærere, pedeller og skolepatrulje. Hvis der er regler på skolen, du er i tvivl om eller utilfreds med, kan de diskuteres i klassens tid. Med udgangspunkt i de almindelige regler kan hver klasse vedtage egne klasseregler.

Faglokaler Eleverne må ikke gå til faglokalerne før timens start. Til gengæld bør læreren være tidligt fremme ved lokalet, så man undgår for megen tumult uden for den låste dør

Modulordning Bakkeskolen har modulordning. Dette betyder, at 1. og 2. lektion samt 3. og 4. lektion sammenlægges uden pauser. Lektioner efter spisepausen kan sammenlægges efter aftale mellem elever og lærer, hvor det skønnes praktisk i forhold til undervisningen. Det store frikvarter er placeret fra kl. 11.20-11.50. Der spises sammen med læreren i klassen kl. 11.20-11.30.

Tilsyn Skolens tilsyn med eleverne indtræder 10 min. før skoledagens begyndelse. Herudover er der tilsyn med eleverne i alle frikvarterer. Dette tilsyn er fordelt på skolens ansatte, der runderer i skolegårdene og i de enkelte bygninger, således at alle kan færdes trygt på skolen. Skolen har ikke tilsynspligt med eleverne på vej til og fra skole samt uden for skoletid/SFO-tid. Eleverne må derfor først møde 10 minutter før første lektion og skal forlade skolen, så snart de får fri.

Store gård Ingen nedskrevne regler – men en ”kulturregel” omkring boldbaner: Man må ikke løbe ud for at reservere banen før det ringer ud Banen er reserveret, når 3 personer + en bold er til stede

Lokalt i D-fløj Alle 0 klasse elever er ude i 10 pausen - man vælger selv, om man vil opholde sig i den STORE eller den lille skolegård. I tilfælde af STYRTENDE regnvejr har vi selv tilsyn med børnene i klasserne. Ingen børn i fællesrummet og garderoben !!! Bh.kl. spiser i klasserne i 12 pausen og er således først i skolegårdene kl. ca. 11.50-12.00, hvor det er SFO, som har ansvaret.

Lokalt i A-fløj Alle elever skal være ude i frikvartererne. I tilfælde af regn er det den lærer der har klassen der afgør om de må blive inde. Dette skal så noteres på tavlen til gangvagten. Har man fået lov til at være inde er det STILLE sysler. skønner gangvagten at dette ikke er tilfældet, sendes eleverne UD!! I første modul pause, må de elever der har handlet i boden gå til klassen og sætte deres mad, skal herefter forlade klassen og gå ud. Duksene ( 2 dukse i klasserne) fejer, tørre borde af, ordner tavle og andre ting i 2. modul pause. - når dette arbejde er færdigt går de ud. Vi aftalte til vagtfordelingsmøde i starten af året, at vi skal være gode til at huske at låse døren til glasburet, så eleverne ikke kan bruge det til "gemmested". Og at hvis eleverne skal i faglokaler over middag er det læreren, der har klassen i 4. lektion, som sørger for, at klassen rømmes og døren låses og elevernes tasker stilles udenfor (af hensyn til rengøring).

Lokalt i E-fløj På 7 årgang gælder følgende:  Ude i 12 pausen indtil efterårsferien derefter inde. Uderegler er skolens almindelige regler, hvad de så end er??  Inde: stille og rolig opførsel, ingen løb, boldspil, men stille aktiviteter.

Lokalt i F-fløj På 9. årgang må man være inde - i klasserne, på gangen og i de to grupperum. Man kan være i sortegården, hvis man vil ud. Selvfølgelig er al ophold indendørs rolig, ellers må man gå ud.