Landsbyordning Salbrovad

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Det nære og naturlige næste skridt
Advertisements

Velkommen på Skibet Skole
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Østervangsskolen 2010.
Informationsmøde på Lindebjergskolen
Skolereformen på Peder Syv Skolen
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Alle børn skal være del af fællesskabet
De knastørre facts: Vi er 580 elever, 48 lærere, 2 undervisningsassistenter, 16 pædagoger og 1 ledelsesteam. Skolen er afdelingsopdelt, og lærerne arbejder.
Velkommen til informationsmøde på Vrejlev-Hæstrup Skole
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
Informationsaften Aftenens program:
Trivselsgrupper for forældre
Buskelundskolens børnehave Fokus for år
Skolereform ’14 - Gesten Skole (børnecenter)
Dialogmøde 16. maj 2013 Skolebestyrelser og Familie- og Kulturudvalget.
Holsted Skole Holsted SFO & førskolegruppe. Holsted Skole Holsted SFO & førskolegruppe.
R UGVÆNGETS SKOLE - F REMTIDENS SKOLE ! Helhedsskole – et udviklingsskoleprojekt 2012/13.
Folkeskole-reformen August 2014.
Velkommen til Lagoni SFO
Idrætsskole fra 1. august 2008
Folkeskolereform 3 overordnede mål:
Velkommen Til Øster Snede Skole.
Formidling i selvbetjente biblioteker
Informationsmøde, onsdag d. 14. maj kl – 18.00
HØJELSE SKOLE.
Vejlby Skole –
Rullende skolestart August Forældre samt personale i daginstitutionerne Velkommen til orienteringsmøde 10. februar kl
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Informationsmøde vedr. skolestart Træd varsomt – her bliver mennesker til det allervigtigste for et menneske er at kunne klare sig selv – blive.
SFO pr. 1. August 2014 På skoledage:
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
Folkeskolereformen - generel information
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
Velkommen til forældre, foreningslivet og øvrige interessenter Aftenens program i overskrifter: Velkomst ved skolens ledelse Bestyrelsens årsberetning.
Folkeskolereform Version 1.0
- Hvad kan I forvente som forældre?
Skolereform - Egholmskolen
Ø NSKER OG VISIONER FRA EN LOKALT FORANKRET SKOLE I BALANCE RULL- proces – forældre, elever, medarbejdere ( 2009 – 2011) Lego-projekt – elever ( 2008 –
Oplæg til fællesmøde om Ny skole 2013 Mandag d. 2. juni – 21: 30 på Søndergård Skole v/ skolechef Per Udesen og Børne- og Kulturdirektør Klaus.
Klostermarksskolen Strategi og visioner Visionsseminar 2008: 1)Værdianalyse 2)Visioner 3)6 Fokusområder 4) Prioritering 5) Arbejdsplaner Bestyrelsens.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Mandag den 7. januar Bordtennis i drengenes gymnastiksal kl. 14. Der bliver bygget med lego, spillet spil m.m.
Thorning Skole åbnede i 1960 i den røde bygning (indvielse 7.sept.)
INDSKRIVNINGSMØDE.
Nørre Aaby Realskole - en skole jeg er stolt af Velkommen til info-møde om Ællinger 2015 tirsdag den 4. november 2014.
Mandag d. 17. december Bordtennistræning i drengenes gymnastiksal kl. 14 – Bordtennistræning i drengenes gymnastiksal kl. 14 – Vi fortsætter.
Informationsmøde 17. juni Forældre Skolereformen på Rønneskolen.
Fokus på skolestarten Hedeboskolen Skagen.
Lokalområde 5 Med venlig hilsen Dagplejen Daginstitutionen Tumlegården Børnehaven Grankoglen Vestsalling Skole og Dagtilbud.
Følfods historie Naturbørnehaven en lokal ide En gruppe lokale forældre udarbejder et oplæg til en skovbørnehave Forældregruppen præsenterer.
O RIENTERINGSMØDE FOR KOMMENDE 0. KLASSE. D AGSORDEN Præsentation af Langsøskolen Fra børnehave til skole Ny på en skole Forventninger til forældresamarbejdet.
Sådan er vi gået i gang med Grøn Generation. Præsentation af projektet At vi ser projektet, som en god mulighed for at få et øget samarbejde mellem Teknik.
Mandag den 5. november Alle børn var ude en time efter skoletid Mountainbiketur for drengene i 2.A kl Børnene cykler ud mod Ørnereden, en tur.
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
Præcisering Oplægget baserer sig på den indstilling, der er på vej til byrådets behandling Indstillingen har været i høring i perioden 20/ /1-14.
SFO UGE:33. Velkommen tilbage fra sommerferien. Husk: Møder du i SFO inden kl.7.30, skal du gå i det gule hus, da vi åbner der.
Borgermøde i distrikt Engskov Mandag d. 23. marts 2015 kl
Samarbejde på tværs Baris Atak Integrationskoordinator
Den Sammenhængende Skoledag På Holluf Pile Skole Odense.
Velkommen til Regnbuen Her finder du kort fortalt lidt om institutionen.
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
Mørdrupskolens ønsker til ”de 122 millioner” Udredning vedr. folkeskolen (forbedring af læringsmiljøet på folkeskoleområdet). I forbindelse med vedtagelsen.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Informationsmøde for forældre til kommende elever i 7. klasse
Årsberetning for Gjessøs Børn
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Præsentationens transcript:

Landsbyordning Salbrovad Præsentation af en aktiv landsbyskole anno 2010

Salbrovadskolens historie: 1958: Indvies den nye Salbrovadskole. En moderne skole fra 1. til 8. klasse. 1997 Børnehuset Salbrohave indvies. Her er plads til ialt 40 børn. De fleste år er der overbelægning 2003 Salbrovadskolen renoveres for 13 mio. kr. og fremstår som topmoderne folkeskole 2004 AKT klassen på Salbrovadskolen indvies

1. januar 2010 LANDSBYORDNING indvies

Fysiske Rammer Landsbyordningen ligger midt i landsbyen Salbrovad. Skolen opførte i 2007 en musikalsk legeplads vha. midler fra RD´s fond Skolen har i 2008-2009 opført en helt ny legeplads på 2000m2. Finansieret vha. fundraising og frivilligt arbejde. Indskoling SFO børnehave Nærmeste nabo er Salbrovadhallen, som blev opført vha. frivillige kræfter og finansiering i 1991.

Fakta Landsbyordningen rummer i dag 200 børn i alderen 3 år til og med 7. klasse, samt specialsporet ”AKT”. Landsbyordningen har et personale på 30 medarbejdere, fordelt som lærerpersonale, pædagogisk personale, tekniske medarbejdere, samt adm. personale. Ledelsesteamet består af skoleleder, viceskoleleder samt pædagogisk afd.-leder.

Fællesbestyrelsen Fællesbestyrelsen består af 7 forældrevalgte medlemmer, 2 repr. fra skolen, 2 elevrepræsentanter, samt skolelederen Bestyrelsen mødes 3 timer, 1 x månedligt samt ved behov. Bestyrelsen har den overordnede tilsynsforpligtigelse for skolen Bestyrelsen fastlægger PRINCIPPER for skolens drift

Skolens traditioner Salbrovadskolen har mange faste traditioner, nogle af dem er: Årlig skolefest, hvor 7. kl. opfører skuespil

Fællesudflugt 2009 Trekantsområdet Årlig udflugt for hele skolen, fx til Givskud Fælles juleafslutning for hele skolen. Idrætsdag både i skole og børnehave. Alle mødes til fælles samling og morgensang, hver mandag, onsdag og fredag. Hver tirsdag og torsdag er der morgenmotion for alle klasser. Ældstegruppen fra børnehaven har bibliotekstid på skolebiblioteket. Fælles aktiviteter for SFO og børnehave. Fællesudflugt 2009 Trekantsområdet

Faglige fyrtårne Salbrovadskolen har 2 uddannede læsevejledere. Læseresultaterne på Salbrovadskolen ligger for samtlige klasser væsentligt over landsgennemsnittet. Skolen har 3 lærere, som har gennemgået Assens kommunes Sciencekursus Skolen har de sidste 2 år deltaget med klasser i scienceprojekter. Skolen har en motoriklærer. Tæt samarbejde lærere og pædagoger Akt-klassen Musiklegeplads

Aktiviteter til styrkelse af sociale kompetancer Skolen har i 2010 deltaget i Dancebattle i Odense. Skolen har i 2009 Skolen har vundet kommunes skolehåndboldturnering i årene 2005, 2008.

Trivsel Salbrovadskolen deltager i ”Projekt 50 skoler knækker mobbekurven”. Det har bla. resulteret i følgende tiltag: Venskabsklasser Projekt ”Ven” – de store tager sig af de små Halvårlige trivselsundersøgelser Trivselssamtaler med klasselærer 2x årligt Skolefe´

Skolefe Salbrovadskolen har siden august 2009 haft sin egen skolefe Skolefeen er en medarbejder som har som særlig opgave at tage sig af elever der af den ene eller anden grund har et særligt behov Skolefeen blev i december 2009 betænkt med midler fra Trygfonden med den begrundelse at feen er med til at skabe tryghed i hverdagen.

Forankring i Lokalsamfundet Salbrovadskolen samarbejder med den lokale dagpleje. Disse har legestuelokaler på skolen. Salbrovadskolen samarbejder med de lokale sportsklubber. Der er hente/bringe ordning således børnene kan blive fulgt fra skole til sport. De lokale klubber, kor, kortklub m.fl. låner lokaler på skolen uden for undervisningstiden Salbrovadskolen har sit eget børne-kirkekor. De deltager i gudstjenester ca. 1 x om måneden.

Faciliteter Nybygget indskolingsfløj Multisal Veludstyret musiklokale Godkendt og veludstyret fysiklokale Auditorium til natur og teknik fag Gymnastiksal med nyt gulv samt scene Veludstyret skolebibliotek Fuldt opdateret IT udstyr

Vores nyeste Aktiv Børnehuset Salbrohave er pr. 01.01.10 blevet sammenlagt med Salbrovadskolen. Børnehuset er normeret til 40 børn og er beliggende i en dejlig lys og nyopført bygning fra 2003.

Landsbyordningens ønsker og mål for fremtiden er: At indgå i et endnu tættere samarbejde med dagplejen. Udvidelse og styrkelse af samarbejdet med lokale foreninger og sportsklubber. At arbejde målrettet på, at alle elever fra Salbrovadskolen vil gennemføre en videregående ungdomsuddannelse.