Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mandag den 5. november Alle børn var ude en time efter skoletid Mountainbiketur for drengene i 2.A kl. 13- 16. Børnene cykler ud mod Ørnereden, en tur.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mandag den 5. november Alle børn var ude en time efter skoletid Mountainbiketur for drengene i 2.A kl. 13- 16. Børnene cykler ud mod Ørnereden, en tur."— Præsentationens transcript:

1 Mandag den 5. november Alle børn var ude en time efter skoletid Mountainbiketur for drengene i 2.A kl. 13- 16. Børnene cykler ud mod Ørnereden, en tur på ca. 15 km som går op og ned af skovens bakker Der har været bordtennistræning i drengenes gymnastiksal fra kl.14 til 15 Børnene har leget meget med legetøj og spillet mange spil.

2 Tirsdag den 6. november Udedag Vi laver tomatsuppe over bål. Der er i dag blevet indkøbt stof, vaser, planter m.m. som skal bruges til at få indrettet lokalerne på 200 gangen med. D- klassens rum bliver indrettet så det kan bruges til et sminke og drama rum. Fællesrummet bliver et hyggeligt rum til spil og læsning.

3 Onsdag den 7. november Poolturnering kl. 13. Bordtennis i SISU kl14-15.30.

4 Torsdag den 8. november Turdag for 2. A og D. Turen går til Mindeparken. Børnene bliver hentet med bussen derude ca. kl.15.30. Jeannie er syg.

5 Fredag den 9. november Alle drengene tager i springhallen kl. 13- 15.15. Redskaberne i springhallen udfordrer den enkeltes fysiske formåen. Mange af redskaberne er grænseoverskridende for dem. Pigerne skal i springhallen den 30. november. Sisse har sidste dag. Pigerne er hjemme og siger farvel med varm kakao og boller.


Download ppt "Mandag den 5. november Alle børn var ude en time efter skoletid Mountainbiketur for drengene i 2.A kl. 13- 16. Børnene cykler ud mod Ørnereden, en tur."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google