Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

De knastørre facts: Vi er 580 elever, 48 lærere, 2 undervisningsassistenter, 16 pædagoger og 1 ledelsesteam. Skolen er afdelingsopdelt, og lærerne arbejder.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "De knastørre facts: Vi er 580 elever, 48 lærere, 2 undervisningsassistenter, 16 pædagoger og 1 ledelsesteam. Skolen er afdelingsopdelt, og lærerne arbejder."— Præsentationens transcript:

1 Hyldgårdsskolen – Vores skole ”Her lærer vi meget og her er godt at være”

2 De knastørre facts: Vi er 580 elever, 48 lærere, 2 undervisningsassistenter, 16 pædagoger og 1 ledelsesteam. Skolen er afdelingsopdelt, og lærerne arbejder i årgangsteam. Skolen er fra 1979 og er løbende udbygget med nye faciliteter. Alle elever og lærere har egen bærbar til rådighed Vores hverdag bygger på et godt værdigrundlag, som kan ses på hjemmesiden Skolen ligger i et kvarter med udbygget stisystem og er centralt placeret mellem børnehave og SFO.

3 Vores kendetegn… Vi har en positiv og engageret forældrekreds.
Vores skolebestyrelse består af aktive medspillere. Vi har et tæt samarbejde med sportsklubberne Vi har forskellige linjer i overbygningen. Vi er på skolerejse i 8. klasse. Vi har et tæt samarbejde mellem skole og SFO.

4 Vi har et godt arbejdsmiljø…
God tone mellem alle Billede af team Billede af god tone Et tæt teamsamarbejde Hjemmebagte boller hver fredag

5 …og en aktiv personaleforening
Julefrokost Fællesfrokoster efter arrangementer Julehygge Årets fest Sommerferiefrokost Evt. program …og”årets bøf” kåres.

6 Rummelighed Vi har etableret små baser for børn med særlige behov
Vi har undervisningsassistenter i enkelte klasser Vi har mange holdtimer Vi har åben rådgivning for lærere

7 Vores pædagogiske profil
Vi har mentorordning til nyuddannede lærere. Vi har et resurseteam med AKT-lærere til støtte i hverdagen. Vi arbejder i selvstyrende team. Vi arbejder med PALS – Positiv Adfærd i Læring og Samspil Vi har god plads til pædagogiske tiltag, som praktisk og anderledes matematikundervisning, højtlæsning på mediateket, skolefest med skuespil, morgensamlinger m.m.

8 Skolens faglokaler… Et mediatek, der summer af liv…
Gode faglokaler, ex fysik, sløjd og naturfag.

9 Skolens idrætsfaciliteter
Gymnastiksal med spejle, springgrav, airtrack og teamtrack Og 2 haller …med det hele

10 Lærernes opholds- og arbejdsrum
Vi har fælles personalerum for alle afdelinger. Personalerummet indeholder både teamborde til arbejde og fællesbord til samvær på tværs Vi har et lærerarbejdsrum med plads til stille forberedelse. Alle lærere har en bærbar computer stillet til rådighed. Lærer der arbejder Team ved bord

11 Så… …måske er du én af dem, vi mangler? Så lad os høre fra dig…


Download ppt "De knastørre facts: Vi er 580 elever, 48 lærere, 2 undervisningsassistenter, 16 pædagoger og 1 ledelsesteam. Skolen er afdelingsopdelt, og lærerne arbejder."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google