Førstehjælp Ved uheld på vandet.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vinterbaderåd.
Advertisements

Finsenscentret den 25. marts 2014
Mødepakke for øverste chef på virksomheden
LinkedIn Intro.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Workshop almene boligdage
Kastanjehaven - Sand Trivsels Agent Opsamlingsdagen 6. juni 2013
Learn2improve Dansk Junior Golf Akademi
Præsentation af Patientens bog
Kære forældre Hermed orientering om status i forbindelse med Pilehaveskolens udbygning og flytning til Verninge i skoleåret 2013/2014. I foråret 2013 har.
Din egen videoproduktion. 2 ▪ Før optagelserne •Gør jer klart hvilken historie I vil fortælle, og hvordan I vil fortælle den •Planlæg hvilke.
Hvad kan jeg gøre for at blive bedre til at gå til eksamen?
Særlige krav til foreninger i svømmehaller …. Sikkerhed Aktiviteter i svømmehallerne sker på foreningens eget ansvar I har det fulde ansvar for Jeres medlemmers.
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
Klargøring til sejlads
Jammerbugt Kommune Viceborgmester Morten Marinus
Velkommen til 10. klasse Center Nord 2014/2015. Præsentation Årets gang En dag på center Nord Fælles rammer i centeret Kontaktlærer / forældresamarbejde.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Hjerte-Lunge-Redning
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
Velkommen til dag 2 på AUs vejlederuddannelse!
”5 skarpe” – om udvikling af løsningerne Spørg kun borgerne om det, der er behov for – og genbrug data Skriv så det kan forstås – men kun når det er nødvendigt.
Hverdagsliv med en kræftsygdom v. psykolog Ditte Tang Johansen
Første hjælps kursus 12 timer Lektion 1 til 4.
IT wokshop, Radisson SAS, Odense, IT workshop Opsamling og afrunding Bo Öhrström Vicedirektør Biblioteksstyrelsen.
Hvad kan borgerne på sundhed.dk?
Sikkerhed I Dansk BMX Har vi styr på sikkerheden ?
Et udviklingsprojekt for Region Hovedstaden Projektets mål: Øge motivationen for lærere og elever Arbejde med fem innovative kompetencer.
Vest-Vendsyssel Distrikt Inspirationsaften Kasserermodul.
Anvendelse af metadatamodeller. Dokument- vs. objekthåndtering.
Præsentation af resultaterne fra workshop 1 1. Workshop 1- hvad gjorde vi? Spor: Unge, uddannelse og beskæftigelse Tema 1 - Forebyggelse og sammenhæng.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
Kort introduktion til rammerne i Brug for Alle. Målgruppen Alle kontanthjælpsmodtagere, der pr. 1. april 2012 er i match 3 og modtager kontanthjælp: Midlertidigt.
Kompetenceudvikling for pædagogmedhjælpere FØR. Indledende samtaleguide - kursisten Indledende samtaleguide - lederen UNDER. Kursistportfolio og underviserportfolio.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Danmarks Badminton Forbund Udviklingskonsulent Kirsten Leth. Badminton Midt - og Nordjylland. Med mor og far ved baglinjen. Herning Badminton klub. 21.September.
Ka´du klare det? Dialogredskab - Krav i arbejdet HR Arbejdsmiljø, O&P 2015.
Hvad er Velfærds-LAB? 1. Leder- og medarbejderønsker til BV Medinddragelse og medindflydelse Fælles tilgang til arbejdet med borgeren Understøttelse til.
Psykoedukation Indlagte patienter med dom til behandling eller anbringelse Session 6 – Kontaktpersonsfunktionen Undervisere:
Efter dette kursus skal du kunne demonstrere:
Center for Offentlig Innovation har udviklet denne spredningsguide for at hjælpe offentlige arbejdspladser med at dele egne innovationer og genbruge andres.
BFUC’s temadage for instruktører i 2016
Kort gennemgang – der kommer en nærmere beskrivelse på modul 3
MEDBORGERFØRSTEHJÆLP
Evalueringsspørgsmålene fra udgivelsen: Styrk jeres realkompetencevurderinger - En guide til selvevaluering.
Organiser Erhvervsnabohjælpen !
Homemonitor App-menuer
Opfylder vi kursisternes behov?
Kommunikation Modul A.
Hvis uheldet skulle være ude!
Evalueringsspørgsmålene fra udgivelsen: Styrk jeres realkompetencevurderinger - En guide til selvevaluering.
Styrmandens ansvar og opgaver
Hjerte-Lunge-Redning
Førstehjælp ved hjertestop
Danmark redder liv Årligt hjertestop 72% i eget hjem
Fælleskommunale arkitekturmål 2018
Fremtidens Forening Dialogseminar lørdag d. 8. oktober 2016
Førstehjælpens 4 hovedpunkter
Risikovurdering af forflytning
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Pårørendeundervisning: Værkstøjskasse Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
TEMADAG LØRDAG DEN 3. NOVEMBER
Fortæl din makker hvad dine vigtigste arbejdsopgaver er.
KORTTURSSTYRMANDSKURSUS
Trafikpolitik for Durup Skole.
Velkommen til førstehjælp
Fra anledning til udvikling
Førstehjælpens 4 hovedpunkter
Fælleskommunale arkitekturmål 2018
Hyppige skader hos babyer og småbørn
Præsentationens transcript:

Førstehjælp Ved uheld på vandet

Hvordan giver et ro-hold livgivende førstehjælp til en ro-makker, der har fået hjertestop ude i en ro-båd eller kajak? Workshoppen arrangeres af klubben selv. Alle medlemmer kan deltage - og give indspark. Kursister fra førstehjælpskurserne viser teknikkerne de fik undervisning i på kurserne. Formålet med workshoppen er øget kendskab til klubbens sikkerhedsprocedurer og øget evne til handling i forbindelse med ulykker og sygdom undervejs på roture.

Anbefalinger til workshoppen Vi anbefaler en workshop på 4 timer Husk at workshoppen skal afholdes med sikkerheden i højsædet: Beskyttet farvand Ekstra mandskab Korrekt påklædning i forhold til vejr & vandtemperatur

Indhold på workshoppen Sund fornuft og god turplanlægning Tegn på ildebefindende Indpakning Hvordan man hjælper tilskadekomne bedst Hvilket udstyr skal man have med på ture i Hvilke muligheder er der i vores lokalområde

Spørgsmål man kan stille / måder at arbejde på Har de tænkt over at have vandbeskyttelse til deres mobiltelefoner? Andre signaleringsmuligheder Beklædning Har de indarbejdet procedurer for gennemgang af rute/kort og opsamlingspunkter til evt. ambulance eller helikopterlandepladser langs ruten? Opbevarer de deres redningsudstyr vandtæt? Er udstyret let tilgængeligt og hvem gennemser det inden afgang? Har de tænkt over, om der er redningsudstyr nok til mere end én tilskadekommen? Har de en line med til opsamling eller bugsering? Tænker de over at fortælle eller spørge efter relevante sygdomme såsom diabetes eller relevant skade? Har de sukker/honning og en flaske vand med, til lavt blodsukker efter anstrengelse? Gennemgang af relevante APPS, åbne dem op og tale om dem. Hvis HLR påbegyndes, hvordan får de så personen videre i ambulance eller lægehelikopter? Øve at det er forskellige roller i gruppen der bliver syge.

Andre gode råd ved uheld Forsøg at skabe overblik over situationen. Undgå at gruppen splittes (lad f.eks. de passive danne flåde) Forsøg så vidt muligt at få alle til at være i eller på en robåd/kano/kajak. Forlad ikke umiddelbart jeres både – med mindre I er meget tæt på land. Vurder om situationen kan løses ved egen hjælp? Hvis situationen kan løses, så gør det nødvendige og søg mod land hurtigst muligt. Benyt medbragte ressourcer. Kan situationen ikke løses ved egen hjælp, så forsøg at få hjælp fra evt. andre både i området (benyt de forskellige signalredskaber som er medbragt) Alarmering af SOK1 (VHF eller mobiltelefon) eller alarmcentral (mobiltelefon)

Tag hensyn til både og materiel - og samarbejd med andre lokale klubber & bestyrelsen.