Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til førstehjælp

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til førstehjælp"— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til førstehjælp
På Lægaard

2 Beskrivelse af forløbet
Undervisningsforløbet er bygget op med workshops, hvor alle kommer rundt til alle workshops. Det faglige indhold vil blive gennemgået i disse workshops, og der vil være en del praktiske øvelser undervejs.

3 Praktisk førstehjælp:
Det hele afsluttes af en seance, hvor I opdigter en ulykke, laver løsningsforslag til denne ulykke, og udøver førstehjælp på de andre elevers ulykker.

4 Beskrivelse af forløbet

5 Karakter og deltagelse:
Vi forventer selvfølgelig, at I er aktiv i undervisningen og deltager med interesse. Herefter vil I få karakteren BE for bestået, eller IB for ikke bestået. Der udstedes et bevis efter endt bestået kursus.

6 Fravær: Deltagelse i alle skemalagte timer.
Er der fravær vurderer lærer-teamet ud fra det mistede indhold, øvrig deltagelse i timerne og kompetence i førstehjælp, hvorvidt I kan bestå.

7 Hjerte lunge redning: Kan gennemføre HLR tilfredsstillende, sikkert og overbevisende. Det viser I ved, at tage initiativ, udføre aktiv førstehjælp - herunder lave korrekt HLR på dukken.

8 Situationsøvleser og test:
Deltagelse i situationsøvelserne, hvor aktivitet, handling og korrekthed i forhold til en færdselsrelateret ulykke vurderes af lærerteamet.  

9 Opsummering: Tilstedeværelse Aktiv deltagelse i timerne Korrekt HLR


Download ppt "Velkommen til førstehjælp"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google