Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Homemonitor App-menuer

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Homemonitor App-menuer"— Præsentationens transcript:

1 Homemonitor App-menuer
Klik på Y-cam ikonet på din mobiltelefon. Så ser du skærmbilledet til højre. Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

2 Venstremenuen Klik på de tre vandrette streger øverst til venstre, så får du dette skærmbillede. Det kaldes venstremenuen. Her kan du administrere din konto. Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

3 My Videos (mine videoclip)
Klik på “My Videos” Så vises de videoer, der er optaget 8 dage tilbage. Du kan se dato og antal videoer, der er optaget. Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

4 My Videos (mine videoklip)
Klik f.eks. på “08 AUG” Så vises de de specifikke videoer, der er optaget på dagen. I bunden er der en menu, som giver dig mulighed for at “Add to Favourites”. “Downloade”, eller “Delete” (Slette). Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

5 Camera Settings – (kameraindstillinger)
Klik på “Camera Settings” Så vises en oversigt over de kameraer du har tilknyttet kontoen. Du vælger en af dem Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

6 Camera Settings – (kameraindstillinger)
Klik på “Kontoret - Riisum” Så vises en oversigt over menuerne. Vi anbefaler at du lader “Audio” være tændt. ”Motion Recording” skal være tændt, hvis du ønsker, at der skal laves videoklip, hvis der er bevægelse foran kameraet. Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

7 Camera Settings – (kameraindstillinger)
Klik på “Alert Notification” Her kan du vælge, hvordan du vil have notifikationer. Vi anbefaler, at du vælger ”both”, altså både mail og Pushmeddelelse. Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

8 Camera Settings – (kameraindstillinger)
Scroll ned og se resten af venstremenuen. Klik på “Motion Zone Settings” Her kan du trække I den blå streg rundt i kanten af billedet. Inden for det område den blå streg indrammer, er kameraet følsomt for bevægelse. Træk f.eks. Den nedre streg op. Så kan din hund løbe rundt I den nederste del af billedet uden at aktivere alarmen. Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

9 Camera Settings – (kameraindstillinger)
Hvis du vælger “Wi-Fi Settings”, søger programmet efter dit Wi-Fi. Nu vises de tilgængelige Wi-Fi Du kan så vælge dit Wi-Fi. Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

10 Camera Settings – (kameraindstillinger)
Når Wi-Fi er fundet kan skal du angive en kode. Nu bliver kameraet koblet trådløst op på dit Wi-Fi. Denne øvelse starter med, at du har kablet dit kamera til din Router. Når du gør det og sætter strøm til kameraet, vil kameraet først lyse rødt. Så vil det blinke rødt, når det søger dit Wi-Fi, og når det har fundet det, vil det lyse grønt. Nu er kameraet på nettet, og du kan koble det på Wi-Fi. Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.

11 Account Settings – (Konto indstillinger)
Klik på “Account Settings” Her kan du indtaste dine forskellige oplysninger. Fornavn Efternavn 1 2 Og du kan skifte Password Tak fordi vi måtte komme og fortælle om vores App DinAlarm. DinAlarm er en app som kan hjælpe naboer med at hjælpe hinanden, når der opstår akut behov for hjælp. Det kan være i forbindelse med sygdom, hjertestop, ulykke, kriminalitet- - herunder specielt ved indbrud. Det startede oprindeligt med, at vi skulle bruge en app, som kunne alarmere de 100 nærmeste beboere, når ejer var ude og konstaterede indbrud via sin tyverialarm. MEN da vi gik i gang viste det sig, at vi for få midler kunne udbygge den til at alarmere de 100 nærmeste i mange forskellige situationer, hvor man har behov for det, og på den måde bliver DinAlarm interessant for mange flere. Især fordi den som udgangspunkt er gratis. Vi siger, at den giver 360 graders tryghed i nærområdet, og vores vision er at udbrede den til hele landet, så hjælpen vil være lige ved hånden lige meget hvor man befinder sig i Danmark. Da den har et ædelt formål, og det som udgangspunkt er en gratisapp, har det vist sig, at den er meget nem at udbrede for den som tager fat på det. Det kan være en grundejerforening, som går forrest, eller det kan være en ildsjæl, som beslutter sig for at arbejde for udbredelsen. Det har vi mange eksempler på - f.eks. Veddelev, Høng eller Kalundborg. Vi vil starte med at fortælle om indbrudskonceptet.


Download ppt "Homemonitor App-menuer"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google