Skovbyskolen – den nye skole - formandsberetning

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Forældreorientering Skolereformen.
Advertisements

Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Møde om Folkeskolereformen og idrætsforeningerne 4. December 2013.
Læringsreformen En stor forandringsproces er i gang i folkeskolen. Det handler ikke blot om implementering af en ny lov. Det handler om omstilling og udvikling.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
Ny folkeskolelov Ikrafttrædelse August Overordnede rammer En længere og varieret skoledag • 30 timer for børnehaveklassen til 3. klasse, • 33 timer.
Et væksthus for børn og voksne
Folkeskole-reformen August 2014.
DE TRE KLARE MÅL - REFORMEN  Folkeskolen skal udfordre alle eleverne, så de bliver så dygtige de kan.  Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Skolereformen Overordnede mål:
Skolereform august 2014………………
Skolereformen kort fortalt - reformens mål
Bestyrelsesmøde 30. september 2013 Stavnsholtskolen Folkeskolereform – de helt overordnede rammer.
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Invitation til skolebestyrelserne
Folkeskolereformen - generel information
Informationsaften om folkeskolereform og skolebestyrelsesvalg Allingåbro Børneby.
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Tre klare nationale mål
Vibeholmskolen august 2014 Den nye skolereform Indskolingen.
Aftale om et fagligt løft af folkeskolereformen
Folkeskolereform Version 1.0
Inspiration til reformarbejdet
Den ny Folkeskolereform. MÅL 1) Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2) Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
Vibeholmskolen august 2014 Den nye skolereform Udskolingen.
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
Folkeskolereformen Malling Skole - så langt er vi nu 14. maj 2014.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Folkeskolereform 2014.
”Styrkelse af overgangen fra grundskole til ungdomsuddannelse” Garantiskolen i Silkeborg Scandic den 28. oktober 2013.
Skolereformen og ”FUF”
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
 Andelen af elever i den almindelige undervisning skal i 2015 være 96% af det samlede elevtal i FSK – mod 94,4% i dag.  Det svarer til ca elever,
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. kl. Type Navn
GØR EN GOD SKOLE BEDRE! 1.Folkeskolen skal udfordre alle, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i.
Læringsreform i Hillerød. Tre overordnede mål: 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen.
Samarbejdet mellem medarbejderne i skolen. Petersmindeskolen
S KOVBYSKOLEN – GODT PÅ VEJ - FORMANDSBERETNING Skolebestyrelsen årsmøde, Skovbyskolen
V I GØR HVAD VI SIGER - FORMANDSBERETNING 2012 Skolebestyrelsen årsmøde, Skovbyskolen
Reform til Kærbyskolen Overordnede mål - Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan. -Folkeskolen skal mindske betydningen af.
FOLKESKOLEREFORM FELDBORG SKOLE JUNI TRE MÅL  FOLKESKOLEN SKAL UDFORDRE ALLE ELEVER, SÅ DE BLIVER SÅ DYGTIGE, DE KAN  FOLKESKOLEN SKAL MINDSKE.
Den Sammenhængende Skoledag På Holluf Pile Skole Odense.
SKOLE- REFORM En ny retning – en ny skolevej. De gode intentioner Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen.
Tema A – et fagligt løft af folkeskolen. Formål Udarbejde konkrete modeller for hvordan skoledagens rammer bliver for eleverne og medarbejderne efter.
Hvad laver en skolebestyrelse? Skolebestyrelsen har indflydelse på alle områder, der vedrører skolens virksomhed inden for rammerne af folkeskoleloven.
Folkeskolereformen og valg af ungdomsuddannelse Årsmøde for Danske Erhvervsskoler, 24. maj 2016 Trine Ladekarl Nellemann Rektor, Next.
Skolelederforeningens årsmøde 24. oktober 2013 v/adjungeret professor, tidl.kommunaldirektør Jens Christian Birch Hvor går ledelsen hen? fri agent Jens.
Kommunalstyrelsesvedtægt og økonomisk styring. KANUKOKA Kalaallit Nunaanni Kommunit Kattuffiat Stiftet 24. juli 1972 ” Foreningens formål er at varetage.
Trongårdsskolens kor v. Mette Hauberg & Lajla Hornshøj Velkommen og præsentation v. Stine Arnfred Ét stort skoledistrikt - spørgsmål Forskudt klassedannelse.
UDDANNELSE ELEVERNE SKAL: LÆRE SÅ MEGET DE KAN I ALLE FAG OPLEVE ET UNDERVISNINGSMILJØ, DER GIVER LYST TIL FORDYBELSE OG ENGAGEMENT. VIDE, HVORDAN DE LÆRER.
S KOVBYSKOLEN – DEN NYE SKOLE - FORMANDSBERETNING Skolebestyrelsen årsmøde Skovbyskolen 18. marts 2015.
Skolebestyrelsens arbejde Præsentation til forældremøde.
Folkeskolereformen en god skole skal gøres endnu bedre Velkommen til et nyt spændende skoleår på Vibenshus Skole Forældreinformation om FSR – lærernes.
Forældres opfattelse af Den Danske Folkeskole
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
Forældre som en ressource i sprogarbejdet:
Nationale strategier | Folkeskolen | Vingsted 15. marts 2015
Folkeskolereform Frederikssund
Det vi skal de næste tre kvarter
Skolebestyrelsens dialogmøde 2008 Kom og mød din skolebestyrelse
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Skolebestyrelsens årsberetning
Lær med Familien - et projekt om forældreinvolvering i folkeskolen
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Præsentationens transcript:

Skovbyskolen – den nye skole - formandsberetning 2014-2015 Skolebestyrelsen årsmøde Skovbyskolen 18. marts 2015

Sammensætningen 2014-2015 7 forældrerepræsentanter (nyvalg 2014) Et nyt medlem samt ændringer i valgstruktur 2 medarbejderrepræsentanter Elevrådsrepræsentanter – det ’store’ elevråd Skolens ledelse

Arbejdet 10 møder 36 standard dagsordenpunkter 46 dagsordenpunkter om alt fra valg til økonomi til udarbejdelse/revision af principper til referater fra andre relaterede møder Div. politiske møder, samarbejds- og orienteringsmøder mm. Ansættelser

Principper og politikker - lovpligtige og ikke-lovpligtige Folkeskolelovens § 44 Ift. kommunale politikker Den sammenhængende børnepolitik Sundhedspolitikken Ungdomspolitikken Vision 2015 lakker mod enden …  

DEN NYE FOLKESKOLE Ud af de i alt 46 ‘ikke standard’ dagsordenspunkter har de omkring 30 punkter relateret sig til ‘den nye folkeskole’ ----------------------------------------------------------- I relation til de tre overordnede mål for folkeskolen • Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. • Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund for de faglige resultater. • Tilliden til og trivslen i folkeskolen skal styrkes blandt andet gennem respekt for professionel viden og praksis.

Eksempelvis hvordan? Bestyrelsens Forretningsorden Revideret princip for skole/hjem samarbejdet Besøg af praktikere i forhold til understøttende undervisning Organiseringen af understøttende undervisning Lektiecafe Vi har lyttet og forholdt os, lyttet og forholdt os og så igen lyttet og forholdt os……

Hvad virker i forhold til motivation og læring? Tydlige og tilpassede læringsmål Feedback i undervisningen Et trygt og positivt undervisningsmiljø Inddragelse af eleverne Varieret undervisning Danmarks Evalueringsinstitut (2015) motiverende undervisning

Hvad kan vi som bestyrelse og forældre bidrage med?? Engagement i skolen Stille de ‘rigtige’ spørgsmål -hvad er det du skal lære? -hvor er du i forhold til det nu? -hvad er det næste jeg kan eller skal gøre? Læring/deltagelse Feedback Bestyrelsens indsats i det kommende år: Principper og politikker der støtter op herom Kontaktforældre og den øvrige forældregruppe Elevrådet Og så skal vi lytte og forholde os videre……

Følg med på www.skovbyskolen.dk