Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I 4-2018 udgaven af Propa Nyt vil.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Workshop til 4H’s landsmøde d. 12. maj 2007 – Moar, må jeg lege med…? Moar, må vi gerne lege med…? - om samarbejde med andre!
Advertisements

Mission Unge, der ønsker at tage en ungdomsuddannelse, sikres mulighed for at gennemføre ved hjælp af et tæt og koordineret samarbejde mellem uddannelsesinstitutionerne/
Præsentation af den nye folkeoplysningspolitik-guide Trine Bendix Knudsen Sekretariatsleder Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS)
Indsamlingsmetoder.
Fundraising Jakob Ugelvig Christiansen
Junior til Junior Konceptet
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Analyse- og udviklingsmodel
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
MUNDTLIG FREMSTILLING
Hvor der er fokus på klimaet.
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Søg støtte til projekter… København, 8. februar 2008.
Intern kommunikation PR og presse
Opfattelse af DFIF Forbundet: –Positive –Aktivt, dynamisk og lydhørt forbund Firmasport: – Samvær, uformel, aktivitet.
Marketing & Fundraising
- Tanker til eftertanke - Ord til inspiration
Energi på Tværs Workshop den 31. marts 2014 Velkomst ved vicedirektør Kristian Johnsen.
Glade Dage Undervisningscase i Entrepreneurship Faglig klipper/redaktør: Jesper Piihl Videoproduktion: Govisual Finansieret af:
Llælædlf. Flere ka’ mere Spastikerforeningens økonomi skal styrkes. Spastikerforeningen vil være større Spastikerforeningen vil være mere synlig Spastikerforeningen.
Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Opsamling fra borgermøde 8.
Lokale grønne partnerskaber
Fundraising Hvor svært kan det være? Temadag: Fundraising og biblioteksudvikling – europæiske perspektiver Vejle 11. november 2014 København 12. november.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Fagligt selskab i fremtiden Oktober e Afrunding af seminar: Tak til alle oplægsholdere, der har beriget os med deres perspektiver på temaet – I.
Orientering fra det politiske liv v. Tina Lambrecht Årskonferencen for TR 3. september 2012.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Hvad er LEADER metoden? Præsentation Sammenhæng til landdistriktsprogrammet Principper: 1.Territorielt program 2.Lokal udviklingsplan 3.LAG (Lokal AktionsGruppe)
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Præsentation Annette Langhoff Innovationskonsulent i Velfærdsudvikling
Hjertemotion Hjertemotion og patientstøtte. Hjertemotion Hjerteforeningens bidrag til den vedligeholdende rehabilitering – at fastholde de livsstilsændringer.
Regionsmøder marts 2015 v/adm. direktør Kim Høgh.
Dette er starten på et lille slideshow, der kan præsenteres på minutter. Slideshowet bygger alene på de materialer, der er udleveret i ’Pårørende-kittet’
Landsseminar 2015 Workshop om Børn og Unge med hjertesygdom.
Gode råd til fundraising
Workshop 4 Hjerteforeningens politiske arbejde
Kom godt i gang med dit EU- projekt. Step 1: Lav en projektskitse Step 2: Undersøg støttemulighederne Step 3: Læs program-dokumenterne +tidl. støttede.
Lederskab og organisering - Om at skabe dynamiske rammer Børnechef Kirsten Pamperin.
Knæk kurven! Med en transparent kultur og fokus på kerneopgaven Henrik Kongsbak Resonans A/S.
Udvikling og organisering af samarbejdet? Samskabelse - med hænder eller hoveder? Fagforbundet - Oslo 26. september 2013.
Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.
Arbejdsgruppe Fundraising Marie og Susanne. Formål:  Vi har arbejdet med at finde ud af, hvilke muligheder, der er for at rejse penge og søge fonde til.
FIA Breddeklubudvikling Forventningsafstemning - MAR 2011 Processen sådan gør vi Mission & visioner Værdi- grundlag Organisation Funktions- beskrivelser.
Vores frivillighedspolitik Næstformand Mads Kildegaard Larsen.
30. marts 2016 Kort om Hjerteforeningen Patientforening, stiftet i medlemmer og Danmarks næststørste patientorganisation 3 faste rådgivninger.
Introduktionsdag for frivillige Den 20. oktober 2015.
Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark
Samarbejdsaftale Badminton
Hvordan kan vi styrke den danske innovationskultur?
Projekt X – Udvikling af undervisning i et krydsfelt
Levnedsmiddelselskabet
Uddannelses- og erhvervsvejledning i lyset af store reformer på folkeskole-, erhvervsuddannelses- og gymnasieområdet Vejledning og overgange, UCC 10.
Hjertecafèer - tilbageblik
Senior IT Stuen + Vær PC aktiv året rundt ! Velkommen til Senior IT Stuen.
SMTTE-Modellen Sammenhæng Evaluering Mål Tiltag Tegn Hvad vil vi?
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
MUNDTLIG FREMSTILLING
Fortæl din livshistorie så andre lytter
Blev udført i perioden fra den 27. august til den 6. september. 1
En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts
Aalborg Fodbolddommerklub
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I 4-2018 udgaven af Propa Nyt vil der være en artikel om emnet. Dette er er resumé af indholdet - og lidt til. Af Jesper Brunholm - medlem af Kommunikationsudvalget

Vi skal finde pengene…. Propa må øge indsatsen for at skaffe penge til arbejdet Ellers kan Propa ikke leve op til vision, mission & værdigrundlag Det skal vi gøre med Fundraising Fundraising er en fællesbetegnelse for aktiviteter, der har til formål at rejse penge. Ordet høres ofte, når store organisationer er i gang med indsamlinger.... sætter fokus på arv, måske afholder et lotteri eller et loppemarked. Vi hører om de store, men alle gør det Store som små, gør på den ene eller anden måde brug af Fundraising. Det er ganske enkelt nødvendigt, hvis enderne skal mødes.

Udvikling er krævende Propa har en ambitiøs mission En mission vi skal leve op til Det må ikke ende som fine ord på vores hjemmeside Der skal være reelt indhold og indsats bag ordene I alt har missionen 6 punkter Et punkt lyder: At arbejde for, at mindst 25 % af prostatakræftramte mænd er medlemmer af PROPA Det vil kræve en stor indsats - og mange penge Der er 5 punkter mere...... Større indtægter ville gøre en kæmpe forskel rigtig mange steder. Ikke mindst ude i regionerne. Der er allerede gjort vigtige ting gennem årene - det skal vi huske og vi skal takke dem, der har ydet indsatsen

Hvad er det, vi skal forsøge? Vi skal forsøge, at få gang i mere Flere og måske større tiltag og aftaler Vi skal organisere os omkring Fundraising Så vi kan få udbytte af at søge støtte fra offentlige puljer og ordninger Det samme gælder for private fonde og legater hvor mulighederne kan vise sig at være meget store Det vil kræve engagement fra hele vores organisation for vi skal også have velbeskrevne projekter at søge til En tredje måde er Sponsorater Generelt eller til specifikke arrangementer og aktiviteter. Endnu en vej er erhvervssamarbejder om store og små ting hvor kun fantasien sætter grænser.

Og alle andre muligheder... Og der er en lang liste over alle de andre ting Det som har fællesbetegnelsen ”Aktiviteter”. Organisering af indsamlinger, loppemarkeder, foredragsaftener, lotterier osv. som kan skabe indtægter. Du kan garanteret selv bidrage med en stribe forslag til hvordan man kan skaffe penge Penge til det lokale, regionale eller landsdækkende arbejde i Propa. Det er, hvad Fundraising går ud på – at skaffe penge til foreningens arbejde og udvikling.

Hvor er behovet tydeligst? Hvor er det lige, der er et behov for flere penge, tænker du måske Her er blot nogle eksempler: Udvidede ressourcer og videreudvikling af patientstøtte og pårørende support. Udvikling og gerne kraftig udvidelse af Propa’s kommunikationsformer, tilstedeværelse på sociale medier og andre elektronisk baserede platforme. Ikke mindst Propa’s hjemmeside. Styrkelse af lokale arrangementer over hele landet. Som støtte for vores medlemmer men også som led i informationsarbejdet om Prostatakræft. Vores informationsfilm er en stor succes, som det er vigtigt, der findes økonomisk grundlag for at fortsætte med. Støtte til projekter, der relaterer sig til Prostatakræft. Øget informationsarbejde og påvirkning af tabuiserede holdninger forbundet med sygdommen Placere Prostatacancer på samme høje kendskabsniveau som Brystcancer over tid. International erfaringsudveksling og samarbejde.

Hvorfor al den ”snak”? Fordi vi ikke kan ”leve” af de indtægter, vi har. Fordi vi skal i gang med at snakke om dét - og om udvikling. Fordi det kræver en masse energi at skabe og beskrive projekter Fordi det kræver ressourcer at søge om tilskud/support Fordi det kræver nye ideer til fundraising Fordi det kræver frivillige til at gennemføre aktiviteter Fordi nogle få personer ikke kan løfte opgaven alene I Danmark dør tæt på hver 20. mand af Prostatakræft - ikke med Prostatakræft Det er en af de største grupper mænd, der dør i Danmark. For dem kan Fundraising blive det, der gør en forskel. Derfor skal vi snakke.....