Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Orientering fra det politiske liv v. Tina Lambrecht Årskonferencen for TR 3. september 2012.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Orientering fra det politiske liv v. Tina Lambrecht Årskonferencen for TR 3. september 2012."— Præsentationens transcript:

1 Orientering fra det politiske liv v. Tina Lambrecht Årskonferencen for TR 3. september 2012

2 Dagens emner Sundhedskartellet – OK13 Repræsentantskabsmødet 2012 Om at være konstitueret formand Debat med salen

3 Sundhedskartellet og OK13 Sundhedskartellets forhandlingsdelegation Kravsindsamlingen har været en succes Regioner: 15,5 % Kommuner: 15,3% Stat: 24,5% TR’erne har fået materiale til at skubbe gang i den lokale debat

4 OK13 Tre hovedspor: Løn Arbejdsliv Faglighed og kompetenceudvikling En meget begrænset ramme – men samme engagement i forhandlingerne

5 OK13

6 Repræsentantskabsmødet De tre største temaer bliver Faglige selskaber Ny erhvervspolitik Justeringer i den politiske struktur

7 Faglige selskaber Principper: Etableres i en tæt samarbejdsstruktur med foreningen Et medlemskab af et fagligt selskab forudsætter medlemskab af foreningen Opgaver for selskaber: Faglig udvikling, videreformidling af viden både internt blandt medlemmer og som eksperter overfor myndigheder og offentlighed.

8 Ny erhvervspolitik Et stærkt offentligt sundhedsvæsen med et værdifuldt privat supplement En forstærket indsats for virksomheder suppleret af en sikring af de fysioterapeuter, der arbejder i de pågældende virksomheder.

9 Politisk struktur Der er foretaget en analyse af den politiske struktur. HB foreslår at repræsentantskabsmødet Udvides med én dag Holdes hvert tredje år Ingen ændring af regionsbestyrelsernes størrelse, men en dialog om regionernes opgaver, forventninger til bestyrelsesmedlemmerne mv.

10 Om at være konstitueret formand Forberedelse til OK13 (som allerede nævnt) Forberede og gennemføre repræsentantskabsmødet Forberede næste års OK på praksisområdet Flytning af sekretariatet Foreningens udfordringer med flere fysioterapeuter de kommende år. Hvordan får vi skaffet arbejdspladser til dem?

11 Ordet er frit!


Download ppt "Orientering fra det politiske liv v. Tina Lambrecht Årskonferencen for TR 3. september 2012."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google