FØRSTEHJÆLP OG FOREBYGGELSE

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen på Skibet Skole
Advertisements

Velkommen til Støtteforeningen Kragelunds venner Kragelund forsamlingshus.
Caseoplæg om Facebook.
SPØRGESKEMA HARDSYSSEL DISTRIKT Oktober Der afholdes årligt Sysselfejde for bæverne, hvad synes du om konceptet for dette arrangement?
PÅ VEJ MOD DEN ROBUSTE KOMMUNE Torsdag, d. 6. september 2012 FOREBYGGELSESUDDANNELSER Hedelykken 10 · 2640 Hedehusene · Telefon +
Strategisk planlægning
Linda Sommer 46 år Lokalformand HB i Red Barnet Efterforsker
Breddeidrætsudvalgets betænkning •Foreningsidræt •Kommerciel idræt •Selvorganiseret idræt •Institutionsidræt •Offentlig idræt.
Idrættens Hus torsdag 26. april 2012 Forbindelse: WWKkMA Password: OkuJ4F Idrætsforeninger og Facebook.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
10 punkts programmet •Der skal sikres alle børn og unge et alsidigt tilbud om fritidsvirksomhed •Kommunen skal samordne fritidsforanstaltninger, der iværksættes.
Center for Frivilligt Socialt Arbejde Samarbejde og partnerskaber Oplæg til Kalundborg Kommune.
Introkursus for frivillige
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
Astrup Skole 1. august 2014 Fritidsmodul – frivillig og gratis undervisning Alle skoledage kl
EU Institutioner.
Hjerte-Lunge-Redning
Velkommen til Projekt Frivillig Infomøde og workshop d. 23. maj 2013 Maj 2013 | Projekt Frivillig | Foreninger i Aarhus Kommune.
Marketing & Fundraising
KULTURSTYRELSENS ÅRSMØDE ”FREMTIDENS KULTURBRUGERE OG DET DIGITALE”. Læs For Mig.
Fritidstilbuddene pr. 1/ Det betalte modul ( morgen, afslutning samt ferie) på alle ”ikke skoledage” v/ institutionsleder Erik Vadsager Det gratis.
Bestyrelsesdag Middelfart Generationsskifte i korpsene - fornyende organisation.
1 Studiestartsprojekt timers case. SDU som brand.
Hjerteforeningen ♥ Hjerteforeningen er en af Danmarks største private sygdomsbekæmpende organisationer med  medlemmer. Vi arbejder med forskning.
Styrkeprofil / ressourcer i landsbyen.
Fyn Rundt 2005: En oplevelses tur baseret på kvalitet, ægthed og holdbarhed - Og erfaringerne fra 2004 We are in the people business…
SPEJDERNES LEJR 2012 Ildsjæle - rundt om lejren. Spejdernes Lejr 2012 HVEM OG HVOR MANGE Hvem: De spejderkorps i Danmark Forventet deltagere på lejren.
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
Web > ProjektFrivillig.dk Facebook > Projekt Frivillig Find og fasthold unge frivillige.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Tarok og Jørn Laursen Åby Göteborg 1977 Innovative elever løser virksomhedsproblemer.
Bestyrelsens beretning 2013 og 2014 Inger Duus Nielsen.
1 Velkommen til Førstehjælp ved hjertestop. 2 Information til instruktøren Denne præsentation er tilpasset uddannelsesplanen Førstehjælp ved hjertestop,
Aarhus 16.marts Karen Skou. Se alt her: r/sider/Danmark-spiser-sammen.aspx
Evaluering i Rådgivningen resultater samt tiltag.
Introduktionskursus tirsdag den 20. oktober 2015.
Tilgang 2: Få fat i forældrene Mange børn får (mere eller mindre) blide puf hjemmefra for at komme til FDF. Typisk har børnene store oplevelser, når de.
DHF Håndboldskole. DHF håndboldskole Siden de første håndboldboldskoler i 1997 har mere end børn fået den gode håndboldoplevelse i sommerferien.
J.nr. Virksomhedslister og digital kontakt til virksomhederne Oplæg til Beskæftigelsesregion Hovedstaden og Sjællands uddannelsesdage d. 10. og 13. januar.
Landsseminar 2012 Workshop: Selvfinansierende LK’er Landsseminar 2012 Workshop: Selvfinancierende Lokalkomiteer.
Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Så er turen til Bruxelles vel overstået. Tak for turen Det har.
Introkursus for frivillige Hjerteforeningens kommunikationsafdeling 2015.
Introduktionsdag for frivillige Den 20. oktober 2015.
Kommunikation Kommunikationskanaler 2 Hjemmesider 3 Reklamer 4
Sprog og kultur PROJEKT hg2
DGI svømmekonference 2012 i DGI-huset Herning
Dialogmøder d1-d10 – September 2017
Inspiration til at udbrede NemSMS til borgere
Følg AED instruktioner

Åbent hus Skolens navn Dato.
Det blå byrum er en unik kulturel scene
Velkommen til temadag for instruktører 2017
Pjece til forældre - parat til skole Skolestart august 2017
FØRSTEHJÆLP OG FOREBYGGELSE
Innovative elever løser virksomhedsproblemer
Genoplivning med hjertestarter
VoksenBadminton… Er det noget for jer?
BADMINTON Netværksmøde foråret
Oplæg til ”Liv i bymidten, Vordingborg”
Styrk foreningen Ledelse og udvikling – opgrader foreningen.
Om vores bibliotek Lokalt oplæg
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
TEMADAG LØRDAG DEN 3. NOVEMBER
FORBEREDELSESOPGAVE TIL BEST PRACTICE WORKSHOP DAG DATO: 5. 03
Inspirationsdag 2018 It-sikkerhed It-afdelingen i Sekretariatet
FORBERED KLASSEN TIL DAGEN GØR JER KLAR TIL CAMPUS+
Til drøftelse: Info om eventmåned Foredrag til Eventmåned
Præsentationens transcript:

FØRSTEHJÆLP OG FOREBYGGELSE Frivillig weekend 2017

Hjertestarterdagen Europæisk Hjertestarterdag den 16. oktober Et initiativ fra EU-parlamentet Startet i 2013 Dansk Råd for Genoplivning og Trygfonden Fokus på hjerte-lungeredning samt genoplivning med hjertestarter Hjertestarterdagen.dk

Hvorfor deltage i Hjertestarterdagen? Medlemshvervning Demonstration af førstehjælp og AED Speciel hvervning af samaritter Profilering af afdelingen Info om afd.’s aktiviteter Medieomtale

Dansk Råd for Genoplivning og Trygfonden Mediedækning Dansk Råd for Genoplivning og Trygfonden Landsdækkende medier Have Kommunikation Regionale medier Lokale medier Lokalafdelinger

Hjertestarterdagen 2017 https://www.tv2ostjylland.dk/nyheder/16-10-2017/1930/hjertestartere-bag-las-og- sla?autoplay=1#player

Ideer til Hjertestarterdagen Stand med demonstration af HLR og AED Tilbud om førstehjælpskursus og gratis medlemskab i et år Konkurrence for børn og/eller voksne Lege med førstehjælp …….

Hvordan kommer vi i gang? Find i god tid ud af hvilken aktivitet I vil stå for og hvor den skal foregå Opgaver Ressourcer Undersøg om der skal søges om tilladelser, f.eks. til byens torv Kan der etableres samarbejde med andre foreninger, f.eks. Handelsstandsforeningen Er der mulighed for at få sponsoreret præmier Inviter evt. nogle af byens kendte personer og lav en event ud af det.

Aktiviteten er på plads – hvad nu? Tilmeld aktiviteten på www.hjertestarterdagen.dk Send oplysningerne om jeres aktivitet til Hovedkontoret Fra Hovedkontoret fremsendes materialer til brug på dagen Have sørger for mediedækning, men kontakt også gerne selv de lokale medier Brug de sociale medier til at sprede oplysningerne om jeres event

På selve dagen Sørg for at være der i god tid inden det annoncerede tidspunkt Vær godt forberedt på spørgsmål om HLR og AED Tag gerne billeder og små videoer og send dem til Lene Nielsen på Hovedkontoret Lav et estimat over antal besøgende og send det til Lone Rasmussen på Hovedkontoret