17. september 2018 Informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018 Ansøgningspuljer på dagtilbudsområdet.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Søg støtte til projekter… København, 8. februar 2008.
Advertisements

Sundhedssekretariatet Sundhedsprofiler i Fredericia Kommune Baggrund og formål med at arbejde med sundhedsprofiler Fremgangsmåde og dataindsamling Præsentation.
Projektkonsulent June Højgaard Simonsen Krop & kompetencer Kommunalt kompetenceløft i idræt og bevægelse.
Ledelsesnetværk, områdestruktur og selvejende institutioner Samarbejds- modeller - der har vist sig at fungere i praksis.
Dagplejepædagogens rolle som garant for den pædagogiske kvalitet i dagplejen FOAs bud på at styrke dagpleje- pædagogernes fagområde og arbejdsvilkår Nyborg.
SPOT på dansk v/ Uddannelsesleder Helle Rasmussen Sundhed og Omsorg – Aarhus Kommune.
Velfærdseksperimentarium, Odense Samarbejdsforum for frivilligt socialt arbejde Den 14. marts 2013.
Socialtilsyn Midt SL februar Socialtilsyn Midt – hvorfor er vi her? Vi gør en forskel for de mest udsatte borgere i Danmark! Vi garanterer, at der.
STRATEGIEN FOR SOCIALT UDSATTE GRØNLÆNDERE Afsluttende konference Onsdag den 8. juni 2016.
Kursus for skolebestyrelsesmedlemmer 27. oktober 2014.
Skolebetyrelsens virke. Hvad SKAL skolebestyrelsen AFGIVE BERETNING INDKALDE skolens forældre mindst én gang årligt for at drøfte skolens virksomhed BESVARE.
MARTS 2011 DET FÆLLES ANSVAR II Title slide EVALUERING AF DET FÆLLES ANSVAR II ERFARINGER OG PERSPEKTIVER.
Morgendagens Børne- og Ungeliv MEDARBEJDERE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 12:5 Powered.
Måske for bredt? UURS konference 2016 EGU vejleder Søren Krabbe UU Roskilde/Lejre.
Kort om området – verdens bedste dagtilbud VELFÆRDSMINISTERIET PRÆSENTATION Kvalitetsreformen på børneområdet - Oplæg ved regeringens konference.
FORNYELSESFONDEN - Fond til grøn omstilling og erhvervsmæssig fornyelse Lone Rosen,
Diplomuddannelse for dagplejepædagoger Rikke Sværke Madsen Videncenter for Institutionsforskning Professionshøjskolen UCC
Bestyrelsesmøde Frederiksbjerg Dagtilbud 9.December 2015.
Kvalitet i Dagplejen Christina Barfoed-Høj, specialkonsulent, Socialministeriet. 18. maj 2010.
Koncept for åbent værksted, materialebank og kompetence- pakke Tilbud om kursus for ledere i virksomheder om deres rolle i medarbejdernes uddannelse og.
Budgetforslag Økonomiudvalg Oversigt for politikområde : (+ = udgift, - = indtægt.) (i mio. kr.) Regnskab 2014 Budget 2015 Budget 2016 Budget 2017.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Brug for alle – elementerne i indsatsen v/ kontorchef Marianne Sumborg.
Brug for alle - Økonomi, ansøgning og evaluering.
11 Status på demenshandleplanen v/ Nanna Skriver, centerchef for Center for Omsorg 12. november 2015.
MUDP handlingsplan for 2017
Temadag Odense 10. november 2015
Godkendt i Samvirkets styregruppemøde den 18.januar 2017 Point System
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
Forældre som en ressource i sprogarbejdet:
Samfundsøkonomiske gevinster ved social ansvarlighed
Ny ressourcetildelingsmodel
OSO opgaven på Midtjysk
Otte forsøgsrammer Infoaften 2017 Flemming Vium Jensen, Politisk chef
Visiteret tid til hjemmeplejen samt private leverandører
Behandlerhuse i Region Nordjylland
Børne- & Undervisningsforvaltningens forebyggelsespulje 2017
Ny ressourcetildelingsmodel
MUDP handlingsplan for december 2017
17. september 2018 Informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018 Ansøgningspuljer på området for psykisk sårbarhed.
Central kontra decentral
Tro på dig selv - det gør vi
ÅRHUS AFDELING.
Aula: hvordan vil vi bruge det i forældresamarbejdet?
9 gode råd til et styrket samarbejde med pårørende på hjerneskadeområdet
18. september 2018 Informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018 Ansøgningspuljer på området for udsatte voksne.
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
19. september 2018 Informationsmøde for kommuner om ansøgningspuljer Tirsdag den 27. februar 2018 kl. 10:00 – 12:30 Odense.
VELKOMMEN Informationsmøde Skole & Fritid
Myndighed Social - Voksenområdet
Rammer for bedre hverdagsrehabilitering
Kvalitet i dagtilbud Pointer fra forskning Juni 2017
Samarbejdet mellem UU, Studievalg og eVejledning
Informationsmøde om § 18-midler til frivilligt socialt arbejde
Regeringens udspil om reform af de forberedende uddannelser ”Tro på dig selv – det gør vi” 31. maj 2017.
OK18 Det statslige forlig
Ungdommens Uddannelsesvejlednings Årskonference 2012
Tendenser i forældresamarbejdet
Pointer fra resultater på dagtilbudsområdet
Implementering af den styrkede pædagogiske læreplan på PAU
Skolebestyrelsesmøde
Skolebestyrelsens årsberetning
Visiteret tid til hjemmeplejen samt private leverandører
5. april 2019 Informationsmøde om ansøgningspulje til samarbejder mellem plejefamilier og døgninstitutioner og/eller opholdssteder.
Børne- og Familieafdelingen
BAI skolekonference 13. november 2018 Titeldias
Præsentation af 7. kl. Skoleåret 2019/20.
Mere ansvar til a-kasser Informationsmøde
MUDP handlingsplan for december 2017
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Fra den anden side af skrivebordet
Præsentationens transcript:

17. september 2018 Informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018 Ansøgningspuljer på dagtilbudsområdet

Flere pædagoger til institutioner med mange børn i udsatte positioner 17. september 2018 Flere pædagoger til institutioner med mange børn i udsatte positioner Ansøgerkreds: Kommuner, som ansøger på vegne af kommunale institutioner, selvejende institutioner, privatinstitutioner, puljeordninger og udliciterede institutioner. Institutionerne skal have minimum 25 pct. børn, hvis forældre får mindst 80 pct. økonomisk fripladstilskud og/eller socialpædagogisk fripladstilskud. Formål: Formålet med ansøgningspuljen er at støtte kommuner i at ansætte flere pædagoger mv. i daginstitutioner, som har mange børn i udsatte positioner. Midlerne fordeles på baggrund af en fordelingsnøgle med udgangspunkt i børnetallet i institutionerne. Midler til fordeling: 254,0 mio. kr. Informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018

Flere pædagoger til institutioner med mange børn i udsatte positioner Udmelding af puljen: 26. februar 2018 Ansøgningsfrist: 16. april 2018 kl. 12:00 Forventet udmøntning: ultimo juni 2018. Opmærksomhedspunkter ved ansøgning: Der skal udfyldes et regneark, hvor der skrives informationer ind for hver institution/enhed. Der skal ikke laves budget ved ansøgning. Af tekniske grunde skal der dog indtastes 1 kr. i budgetskema. Informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018

17. september 2018 Fagligt og ledelsesmæssigt kompetenceløft i dagtilbud for dagplejere, ledere og faglige fyrtårne Ansøgerkreds: Kommuner Formål: Formålet med ansøgningspuljen er at løfte den generelle kvalitet i dagtilbud og bidrage til en vellykket implementering af den styrkede pædagogiske læreplan. Dette sker ved at støtte kommunerne i at styrke kompetenceniveauet blandt personalet i dagtilbud. Målgruppe: Dagplejere, pædagoger der fungerer som faglige fyrtårne i daginstitutioner og ledelsen i dagtilbud, herunder også dagplejepædagoger samt ansatte i den kommunale forvaltning, der beskæftiger sig med den faglige udvikling i dagtilbud. Informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018

Fagligt og ledelsesmæssigt kompetenceløft i dagtilbud for dagplejere, ledere og faglige fyrtårne Anvendelse af midler: Kommunen kan søge midler til kompetenceløft af udvalgte medarbejdere i målgruppen. Midlerne kan bruges til: At give dagplejere en pædagogisk assistentuddannelse At købe/tilrettelægge kompetenceudviklingsforløb for faglige fyrtårne i dagtilbud samt ledelsen i dagtilbud og forvaltning, herunder dagplejepædagoger. Ansøgende kommuner forpligter sig på at der både sker kompetenceløft i offentlige og private dagtilbud. Udmelding af puljen: 26. februar 2018 Ansøgningsfrist: 16. april 2018 kl. 12.00 Midler til fordeling: 164,2 mio. kr. Informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018

Forsøg med målrettede sociale indsatser 17. september 2018 Forsøg med målrettede sociale indsatser Ansøgerkreds: Kommuner Formål: At støtte kommuner, der ønsker at igangsætte forsøg med målrettede sociale indsatser i dagtilbud, hvor der er fokus på samarbejde mellem dagtilbuddene og særligt sundhedsplejen og forældrene, men også socialrådgivere og frivillige aktører. Forventet udmeldingskvartal: 2. kvartal 2018. Forventet udmøntningskvartal: 3. kvartal 2018. Midler til fordeling: 51,4 mio. kr. Informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018

Førstehjælpskurser til personale i dagtilbud 17. september 2018 Førstehjælpskurser til personale i dagtilbud Formål: Formålet med ansøgningspuljen er at støtte kommuner og privatinstitutioner, der ønsker førstehjælpskurser til personalet i dagtilbud. Anvendelse af midler: Kommuner og privatinstitutioner kan søge midler til at sende personale i dagtilbud på førstehjælpskurser. Kommunen/privatinstitutionen skal medfinansiere 25 pct. af udgifterne til førstehjælpskurset. Midlerne er primært målrettet personale, der ikke allerede har været på førstehjælpskursus OBS: Der arbejdes stadig på at få præciseret og uddybet ovenstående krav fra aftaleteksten. Forventet udmeldingskvartal: 3. kvartal 2018. Forventning udmøntningskvartal: 4. kvartal 2018. Midler til fordeling: 7,8 mio. kr. Informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018