Aftale format – Use cases

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
DIN STIFINDER SYGEMELDT? LAD OS HJÆLPE…
Advertisements

Dialysebehandling er, uanset dialysemetode, en belastning og betyder store ændringer i det daglige liv for den hvis liv afhænger af dialyse og for de nære.
Etablering af enstrenget og visiteret akutsystem Pr. 1. januar 2014
Modul 3 Kommunikation Referencer til de enkelte redskaber findes i bilag 1 i ’Sikker Mundtlig Kommunikation. Baggrund, begreber og litteratur’. Dette.
Fra inkontinensproblem til bevilling
Psykoedukation til unge i OPUS
Indikatorer for depression
Rehabilitering til borgere med hjertesygdom
SYGEPLEJESYMPOSIUM 2013: Recovery - fra vision til virkelighed, Region Hovedstadens Psykiatri, 17. januar 2013 Annette Rolsting, Bedre Psykiatri ”Sproget.
Netværk af forebyggende sygehuse
feedbackmøder - En systematisk tilgang til patientinvolvering
Modul C Kommunikation Referencer til de enkelte redskaber findes i bilag 1 i ’Sikker Mundtlig Kommunikation. Baggrund, begreber og litteratur’
Sygeplejerske Lone Woelders
Psykoedukation for patienter med skizofreni
Sundhed og livsstil Tema i psykoedukation til unge i OPUS behandling
Temaaftener for patienter med Mb
SAMARBEJDE I PALLIATIV MEDICIN
Blodfortyndende medicin i for høj dosis Medicineringsfejl
Mestring af symptomer Tema i psykoedukation til unge i OPUS behandling
Geriatrisk Afdeling, AUH
Kommunikation mellem fysioterapeuten og patienten.
Oplæg om DUKH og retssikkerhed for handicappede
Patient får ordineret tidobbelt dosis af sin medicin En faktor 10 fejl.
Undersøgelse af voksnes smerter efter Tonsillectomi.
Behandling i hjemmet København den
Jan Nielsen praktiserende læge Århus
Det palliative teams ansvar og opgaver
Receptserveren og Fælles medicingrundlag IRFs årlige møde 11
Anne-Mette Sørensen, Allerød Kommune
Patienters oplevelser på færøske sygehuse 2010 Spørgeskemaundersøgelse blandt 886 indlagte patienter Enheden for Brugerundersøgelser på vegne af det færøske.
Hvad kan borgerne på sundhed.dk?
Psykiatriens kronikere
Er nutidens kræftsygepleje rettet mod fremtiden FSK Landskursus 8.november 2014 Birgitte Grube European Oncology Nursing Society Past President.
SAMARBEJDE I PALLIATIV MEDICIN
Tyktarms- og endetarmskræft
Alkemøde Kortlægning af lægemiddelrelaterede problemer hos: +65 årige brugere af antipsykotika på plejehjem og i hjemmeplejen I Allerød, Hillerød.
Hospitalsenheden VEST Medicingennemgang – det skal vi have styr på.
Ny teknologi og samarbejde med praksissektoren
Apotek-Højskole projektet, 2. Del 2000 Angina pectoris patienten og sygehusapoteket Information om lægemidler på kardiologiske afdelinger Resultater fra.
PUF-seminar 2011 Århus Sygehus Af Anne Braae Olesen Supervision – et redskab til læring i et ambulatorium Af Anne Braae Olesen Uddannelsesansvarlig overlæge.
Hvordan udnytte rammerne bedre for at forebygge og behandle medfødte rusmiddelskader hos børn? 16. marts 2015 Kirsten Mundt, projektleder Sundhedsstyrelsen.
Fælles konference om palliation Samarbejde mellem Palliativt Team Vejle og primærsektoren 28.September 2010 Nyborg Strand Sygeplejerske Lene Jørgensen.
Fælles akutmodtagelser og kvalitet i behandlingen af ældre medicinske patienter. Hanne Jørsboe Ledende overlæge Akutafdelingen Nykøbing Falster + Bestyrelsesmedlem.
Psykoedukation skizofreni Session 6 – Ikke medikamentelbehandling Undervisere:
FMK opsamlingsfunktion I regi af Danske Regioner og MedComs styregruppe er der pr oprettet en midlertidig opsamlingsfunktion i MedCom, der skal.
Resultat af Tønder rapporten 2009 dagklinik Tilstedeværelse af sygeplejerske til mhp overflytning. undersøgelsesklinik ( elektiv og.
Ortopædkirurgisk afdeling Slagelse Sygehus Overlæge Anders Kunov.
SAM:BO Samarbejde om borgerforløb Den regionale samarbejdsaftale om tværsektorielle borger/patientforløb.
FORMÅL OG PROCES MED KLINISK VALIDERING - SAMARBEJDE MED KLINISKE SELSKABER Katarina Bjerg-Holm Afsnit for DRG og Patientregistrering Statens Serum Institut.
En fælles indsats til den enkeltes bedste på Nørrebro Oplæg til dialog-møde om en styrket indsats for udsatte grupper 29. Marts 2012 Centerchef Britta.
VÆRDIGHED VED LIVETS AFSLUTNING Perspektiver fra almen praksis Jytte Møller Jytte Møller, Oksbøl 1.
Hvem underbehandles, hvorfor og hvad skal vi gøre ved det? Søren Bredkjær.
MTV af Demens: Patient og pårørende Britta Bjerrum Mortensen Sundhedsstyrelsen Monitorering og MTV.
Driverdiagram – Sikkert patientflow – Øget patientsikkerhed ved indlæggelse og udskrivelse – Patienter indlagt > 48 timer udskrives før kl. 12 Ortopædkirurgisk.
Rationel farmakoterapi Speciallægeuddannelsen i almen medicin
DET KOMMUNALE SAMARBEJDE
Aftale format – Use cases
Kvalitetsudvikling hvordan
Orienteringsmøde om kronisk sygdom den 5. oktober 2007 i Kolding.
Introduktion til SPV-kursus
Nyt fra neurologisk afdeling
Chefsygeplejerske Judith Mølgaard, Sygehus Fyn
Uddannelsesgivende afdelinger
Workshop 1: Parathed til forandring Teoriramme ved Søren Bie Bogh
Videre til - Modul L.
Udgående hospitalsfunktion til patienter med permanent kateter
Metoden brugerstyret behandling
Videre til - Modul L.
Brobyggerordningen mellem Esbjerg Kommune og FAM-SVS
Ældre i et sundhedsvæsen - set fra almen praksis
Præsentationens transcript:

Aftale format – Use cases Hos MedCom 18. Januar 2017

Sundhedsprofessionel   Som …. (rolle) vil jeg ….. (funktion) fordi (årsag) P1 Patient og/eller pårørende se ét samlet overblik over aftaler hvis der er overlappende aftaler kan jeg ændre en aftale til et tidspunkt hvor jeg ikke er forhindret i at møde (ringe eller kontakte af anden kanal) P2 se mine/min pårørendes enkelte aftaler jeg så kan forberede mig til aftalen i forhold til enten at faste, tage medicin, møde det rette sted, medbringe papirer og/eller fx urinprøver P3 jeg så kan få et overblik over min behandling P4 for hver aftale ønske at se detaljer som tid, sted og afdelingens kontaktoplysninger så jeg har eksakte informationer om hvor aftalen finder sted og hvornår P5 for hver aftale ønsker jeg at se detaljer som tid, sted og afdelingens kontaktoplysninger for at jeg kan kontakte afdelingen hvis jeg skulle være tvivl om aftalen og ønsker kontakt med afdelingen S1 Sundhedsprofessionel oprette aftaler for at fasthold tid, sted, patient og ressourcer S2 ændre aftaler for at sikre at aftaler indeholder de rette og nyeste informationer S3 se ét samlet overblik over patientens aftaler for at få et overblik over hvilke behandlingsforløb/udredninger patienten er i og at jeg kan sættes patientens symptomer ind i en kontekst S4 for at sikre at patienten ikke henvises til samme type speciallæge igen S5 for at jeg ikke booker patienten hvor denne allerede er booket til anden side H1 Hjemmeplejen for at undgå at kontakte patientens læge med problemstillinger for hvilke der allerede ligger et behandlingsforløb H2 for at sikre at der er transport til og fra evt. behandlinger eller konsultationer H3 for at sikre at der ikke arrangeres hjemmebesøg når patienten evt. har en planlagt indlæggelse eller hospitalsbesøg mm.