ESL foreningen - nu og i fremtiden

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Frivillige it-opgaver i lokalbestyrelsen og i distriktet.
Advertisements

Deltagere Cirkelledere Cirkel I – målgruppe: normalklasser
Præsentation af den nye folkeoplysningspolitik-guide Trine Bendix Knudsen Sekretariatsleder Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS)
Frivillige aktiviteter for og sammen med ældre flygtninge og indvandrere den 10. november 2008 Ældre flygtninge og indvandreres medborgerskab Hvordan?
VEJLEDNING… … til brug af præsentationen:
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Ballerup fra 50´erne til i dag Involvering af borgerne 2020-strategien For med og af i praksis.
Velkommen til Generalforsamling
Godmorgen og velkomment til Fælles idéudviklings- workshop Kulturfestival BØLGEN.
Vision 2010 W W W. S T J E R N E S P E J D E R. D K.
Det forpligtende fællesskab. Vester Skerninge •Landsby med indbyggere beliggende midt imellem Svendborg og Faaborg på Sydfyn •11 idrætsforeninger.
Statens Museum for Kunst Præsentation på AUTO seminar d Helene Brøndholt Nielsen, SMK digital Louise Bugge Jacobsen, u.l.k.
Landsbypedel – et socialøkonomisk projekt og et projekt til genrejsning af landsbyer.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
Skolebestyrelsen & værdier
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
Søg støtte til projekter… København, 8. februar 2008.
Distriktskonference 2011 i D Status på Rotarys IT-portaler 2. Regnskabsystemet Saldi-Rotary 3. Fremtiden Sam Eyde, DICO D1450.
MMV A/S MMV A/S.. TRE UDFORDRINGER FOR MMV VÆKST  AMBITIONER  AMBITIONER: Vækst er ikke vigtiste prioritet længere; stille succesfuld liv med mange.
DI Hovedstaden Hans Skov Christensen 21.maj 08 Velkommen til DI Mød interesseorganisationen, arbejdsgiveren & samarbejdspartneren.
Vision – foreslag Mulighed 1 –Sundhed for alle i Åle-Hjortsvang-Hammer – vi skaber det sammen! Mulighed 2 –Sundhed for alle – sammen!
Relationer handler om troværdighed og tilgængelighed
1 Wischmann Innovation © BESTYRELSENS OPGAVER. 2 Wischmann Innovation © - udvikle visioner, mål og strategi Det er generalforsamlingen, som godkender.
Samarbejde med praktiserende læger
Velkommen! Kick-off for Unge i IT-Branchen. Program Velkommen v. Jakob Lyngsø, IT-Branchen Branchens til dato største udfordring ved formand Sara Helweg-Larsen.
Færdselslovens § 3, stk. 3, politi og vejmyndigheder efter samråd med skolerne træffer foranstaltninger til at beskytte børnene mod farerne fra den kørende.
Hjerteforeningen ♥ Hjerteforeningen er en af Danmarks største private sygdomsbekæmpende organisationer med  medlemmer. Vi arbejder med forskning.
Entre Hjertelig tillykke med de 15 år Hvem er jeg?
Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg.
Introduktion Seminar 9. maj 2012  Det videre forløb for de støttede udviklingsprojekter  Muligheder for støtte til realisering DET GODE BOLIGLIV støtter.
Dialogmøde Forældresamarbejde - forældre og forældrebestyrelsen imellem.
Dansk Byggeri løser opgaver: ved anvendelse af egne ressourcer samarbejde eksterne –foreningen bips –andre institutioner.
Orientering fra det politiske liv v. Tina Lambrecht Årskonferencen for TR 3. september 2012.
1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker.
Traktoren – kendskab og vedligehold 1 Kopiering forbudt.
Borgermøde i distrikt Engskov Mandag d. 23. marts 2015 kl
Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er.
SPS Ny procedure for opmærksomhed og ansøgning. Problemstillingen er –Forskel på rettigheder i kommunalt regi og i ungdomsuddannelserne –Derfor er der.
Mere liv i Støvring Temagruppe: Tove Ottsen Ove Ottesen Tina Astrup David Hansen Inga Hansen Bjarne H. Jensen Benedikte K. Jensen.
Firmaidrættens prioritering af aktiviteter og ressourcer Resultater af spørgeskemaundersøgelserne Bjarne Ibsen Center for forskning i Idræt, Sundhed og.
Vilkårene for det frivillige arbejde i udsatte boligområder Michael Fehsenfeld og Bjarne Ibsen Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund (CISC)
EBAS Energi- og Bygningsrådgivning A/S Byggeskadeforsikring Energi og bygningsrådgivning A/S (EBAS) Bygherreforeningen & Ejendomsforeningen Danmark.
Psykisk arbejdsmiljø med fokus på teamsamarbejdet Temadag for AMR – Gladsaxe Lærerforening.
Hvad er Velfærds-LAB? 1. Leder- og medarbejderønsker til BV Medinddragelse og medindflydelse Fælles tilgang til arbejdet med borgeren Understøttelse til.
Oplæg til Immun Defekt Foreningens Landsmøde 17. April 2010 Samarbejdet, foreningsarbejdet og meningen med det hele… v. Lene Jensen, direktør.
Hvad synes du er godt medborgerskab? Nævn et konkret eksempel, hvor nogen har taget ansvar for fællesskabet i dit lokalområde. Hvordan kan man praktisere.
Generalforsamling i IDA IT Onsdag 26. marts 2014, kl i IDA, København.
Elektroteknisk Forening
Portræt af NØRK Klubmøde med fokus på os selv og hvad vi vil
Silkeborg Kommune i tal
Produktionsskoleseminar Nuuk, august 2017
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Se mere om L21 ansøgning på
Opfylder vi kursisternes behov?
Hjertecafèer - tilbageblik
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Danmarks største forening for slægtsforskere fejrer
Kom og stem og gør en forskel din stemme kan være afgørende
Dagsorden Præsentation - hvad er en Landsbyklynge?
Det blå byrum er en unik kulturel scene
Strategi 2022 Stærkere Firmaidræt – Mere kollegamotion.
OK18 Det statslige forlig - Chefer
Mission, vision og forretningsidé
SIP3: Differentiering Temaer
Organisering Sproglærerforeningen er en faglig forening under Danmarks Lærerforening Hovedstyrelsen Fagudvalg: Engelsk Fagudvalg Tysk Fagudvalg Fransk.
Hvordan skaber vi rammen for kvalitet?
Bestyrelseskursus Foreningen for ATAKSI/HSP 23. september 2017
Bestyrelseskursus Foreningen for ATAKSI/HSP 3. oktober 2015
Præsentationens transcript:

ESL foreningen - nu og i fremtiden Hvad kan, og skal, vi bruge ESL foreningen til – nu og i fremtiden Hvad står vi for i dag? Hvad vil vi gerne stå for i fremtiden? Hvilke opgaver skal vi påtage os? Skal vi gøre det i fællesskab?

Hvad står vi for i dag? § 2. Formål Foreningens formål er: at samle eksaminerede it-sikkerhedsledere for at fremme og vedligeholde kendskab og viden til informationssikkerhed og til ledelse af informationssikkerhedsarbejdet gennem forskellige aktiviteter som uddannelse, foredrag, studiekredse m.v. at drive, vedligeholde og udbygge ESL uddannelsen® eventuelt i samarbejde med kvalificerede kursusudbydere at sikre at det faglige indhold på uddannelsen til stadighed følger de krav der stilles til en leder af informationssikkerhed, at gennemføre eksamination af deltagere på ESL uddannelsen®. at tilføre medlemmerne størst mulig viden om Informationssikkerhed i samarbejde med andre relevante foreninger og institutioner at samarbejde med andre foreninger og institutioner Foreningen vil fremme disse formål ved at styrke og udbygge den etablerede ESL-uddannelse®

Hvad står vi for i dag? at samle eksaminerede it-sikkerhedsledere for at fremme og vedligeholde kendskab og viden til informationssikkerhed og til ledelse af informationssikkerhedsarbejdet gennem forskellige aktiviteter som uddannelse, foredrag, studiekredse m.v. ?

Hvad står vi for i dag? at tilføre medlemmerne størst mulig viden om Informationssikkerhed i samarbejde med andre relevante foreninger og institutioner ?

Hvad vil vi gerne stå for i fremtiden? Mere af det samme Mindre af det samme Noget helt andet ?

Hvilke opgaver skal vi påtage os?

Skal vi gøre det i fællesskab?