Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Elektroteknisk Forening

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Elektroteknisk Forening"— Præsentationens transcript:

1 Elektroteknisk Forening
Vi tilbyder medlemmerne et forum og et netværk inden for stærk- og svagstrømsområdet, herunder IT og tele. Du får faglig viden og inspiration. Og mulighed for at følge med i, hvad der sker i elbranchen. Aktiviteterne, vi samles om i Elektroteknisk Forening, er virksomhedsbesøg, foredrag og studieture.

2 Virksomhedsbesøg, foredrag, studieture

3 Hvem er vi? Vi er ca. 900 medlemmer som mødes på tværs af uddannelser som elektrikere, ingeniører, installatører, maskinmestre og øvrige teknikere. Hele elbranchen er repræsenteret: installationsforretninger, producenter, grossister, rådgivende ingeniører, elselskaber, energirådgivere mv.

4 Mere end faglighed Vi udgiver, i samarbejde med forlaget Techmedia, fagbladet Elteknik. Desuden hjemmesiden og et nyhedsbrev. Omdrejningspunktet er interessen for elteknik. Men vi tilbyder også oplevelser og netværk.

5 Selvstændige sektioner
Elektroteknisk Forening er landsdækkende, men lokalt forankret. De lokale sektioners bestyrelser står for alle arrangementer. København-Sjællands Sektion, startede i 1903 Jydsk Sektion, 1926 Fynsk Sektion, 1937 Nordjysk Sektion, 1961 Sydjysk Sektion i 1979.

6 Dit netværk i elbranchen
Elektroteknisk Forening er et nutidigt samlingspunkt i en dynamisk branche. Vi er et fagligt netværk på tværs af uddannelserne. Lær virksomhederne at kende - og de medarbejdere, der har med el at gøre.

7 Kan du blive medlem? Ja, sandsynligvis! Du behøver ikke en bestemt uddannelse. Der er fx ikke krav om, at du skal være elinstallatør. Du skal bare være interesseret i elteknik og beskæftiget i elbranchen – eller på vej til at blive det. Indmeldelse sker nemt og enkelt på Medlemskab koster 780 kr./år (2018).


Download ppt "Elektroteknisk Forening"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google