Madkamp - DM i madkundskab MADLAVNING MED KÅL Madkamp - DM i madkundskab
Madkamp - DM i madkundskab VORES FEM SANSER SYN: FORM OG FARVE HØRE: LYDENE NÅR VI SPISER – DEN INDRE MELODI LUGTE: MADENS DUFTE FØLE: MADENS OVERFLADE OG FØLELSEN I MUNDEN SMAGE: DE FEM GRUNDSMAGE Madkamp - DM i madkamp madkamp.nu #madkamp
Madkamp - DM i madkundskab DE FEM GRUNDSMAGE SØDT: SURT: BITTERT: SALT: UMAMI: Madkamp - DM i madkamp madkamp.nu #madkamp
Madkamp - DM i madkundskab TILBEREDNINGSMETODER KOGE: HERIBLANDT POCHERING, DAMPNING OG BLANCHERING STEGE: HERIBLANT GRYDESTEGE, SAUTERING OG LYNSTEGNING BAGE: GRILLE: FRITTERING Madkamp - DM i madkamp madkamp.nu #madkamp
Madkamp - DM i madkundskab OPGAVEN INDDELING AF GRUPPER MED 3-5 PERSONER LAV EN RET MED KÅL OG BRUG MINDST TRE TILBEREDNINGSMETODER DISKUTER OG PLANLÆG I GRUPPEN VALG AF RÅVARER, SMAG, KONSISTENS OG UDSEENDE 3. FÆLLES FROKOST 4. EVALUERING AF RETTERNE GRUPPEVIS Madkamp - DM i madkamp madkamp.nu #madkamp
Madkamp - DM i madkundskab OVERSKRIFT Brødtekst MADKAMP-DM I MADKUNDKSKAB SPØRGSMÅL? Madkamp - DM i madkundskab
Madkamp - DM i madkundskab OVERSKRIFT Brødtekst Madkamp støttes af Nordea-fonden Madkamp - DM i madkundskab