Madkamp - DM i madkundskab

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?
Advertisements

Husk også, at du kan være med i konkurrencen om fede KU-hoodies
”Smag og behag er forskellig”.
Slagterkurvens sensorik
Nysgerrigper workshop V/ Bo Flügge Thrane, Ulla Fog, Gitte Reffelt Utterslev Skole.
Psykiatrisk Center Frederiksberg
Tilberednings - metoderne.
Slagterkurvens nordiske mad
Måltidet – lyst og fællesskab
Næringsstoffernes køkkentekniske egenskaber
Nærings stoffernes Køkkentekniske egenskaber
Mad til unge på høj- og efterskoler
Viden, læring og progression
Hvad kendetegner en god kommerciel oplevelse?
Sanser, oplevelse og beskrivelse
SANSENING og INTUITION er måder vi får/tager information på Sansefunktionen tager informasion ved hjælp af de fem sanser, syn, hørelse, følelse, lugt og.
Sensoriske målinger. Viden, intuition og erfaring danner grundlag for indholdet i jeres kreativitet. Kan defineres som:  Evnen til nyskabelse, idérigdom,
Portfolio opgaven 2kok1122.
Relationer – Omgangstone
Madkundskab – et nyt fag i skolen
Det sundhedspædagogiske netværk Faaborg-Midtfyns Kommune Ringe den Kirsten Marie Pedersen UC Lillebælt, Læreruddannelsen i Odense 2009.
Madkamp - DM i madkundskab
Workshop: Spiselige eksperimenter Navn: Finn Skaarup Jensen Målgruppe: Natur/teknik.
Den Sensoriske rejse igennem et måltid
Sund og velsmagende mad til voksne ”Velsmag”.
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
Sensorik Struktur: Møde på midten. Opgaven er :”Hvad er sensorik ?”
Haver til maver – KICK OFF dag Tårnby kommune Tirsdag d
Madkamp - DM i madkundskab MADKULTUREN INTRODUKTION TIL MADKAMP.
Læremidler til MADKAMP Kirsten Marie Pedersen UC Lillebælt/ Læreruddannelsen på Fyn.
Læremidler til Madkamp 2015 Kirsten Marie Pedersen Madkundskab UC Lillebælt/Læreruddannelse n på Fyn.
Læremidler til MADKAMP Connie Greffel Frerks UC Syd/ Læreruddannelsen, Esbjerg.
Blanchering. Kim & Mikkel. Regler for tilberedning samt hvordan man gør i praksis ch?v=CU6jnNtcsQk At blanchere er at sænke.
Restaurant gocook – en madkundskabsaktiv itet Hvad skal du gøre som lærer? 1.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod SUND MED KØD Mørt ikke tørt – stegning.
1 Randers Sundhedscenter - Hvad har mad med sex at gøre? - 1 Hvad har mad med sex at gøre?
Madkamp - DM i madkundskab OVERSKRIFT MADKULTUREN INTRODUKTION TIL MADKAMP.
Madkamp og madkundskab Kursus Madkamp – DM i madkundskab september 2014 Kirsten Marie Pedersen UC Lillebælt/ Læreruddannelsen på Fyn.
Patientundervisning 6. Session Unipolar depression Håndtering af kognitive vanskeligheder.
Konflikthåndterende kultur på SOSU-Silkeborg. Educating Tommorrow´s Professionals Find ro og styr dig selv med meditation Den indre og ydre verden Det.
Læring og Madkamp, hvordan? - en fagdidaktiks tilgang Kirsten Marie Pedersen MADKUNDSKAB UC Lillebælt/ Læreruddannelsen på Fyn.
Læring og MADKAMP Kirsten Marie Pedersen UC Lillebælt/ Læreruddannelsen på Fyn.
Underoverskrift 17 pkt bold hvid MAX 4 linjer Overskrift her Størrelse 49 pkt hvid MAX 2 linjer Landbrug & Fødevarer Mørt eller tørt?
Dagsorden:  Grounding med ballstick  Fremlæggelse af kropstegninger  20 hurtige til professoren  Anden underviser  Meebook-forløb omhandlende huden.
Madkamp - DM i madkundskab OVERSKRIFT MADKULTUREN KONKURRENCEN.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod KØD & SMAG Mørt ikke tørt – stegning.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod KØD OG HYGIEJNE Mørt ikke tørt –
Formidling i Madkundskab Connie Greffel Frerks UC Syd/ Læreruddannelsen, Esbjerg.
SIMONS KOGESKOLE MADKAMP ”MÆLK I KØKKENET”. TILBEREDNINGEN Koge, pochere, dampe, blanchere Stege, fritere, grydestege (en cocotte) Bage, braisere Grill.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod BASISARK Mørt ikke tørt – stegning.
Aktivitet 2 Duft- og smagsforsøg.
Madkamp - DM i madkundskab
Projektplan – pesto med ramsløg og skvalderkål
Madkamp - DM i madkundskab
1. Undervisningsgang med æg
Består i år af: Samlet materialer til både elever og lærer en plakat
”Konservering af din køkkenhave”
Tema 2, Workshop 2 – opgave 3:
Læremidler til MADKAMP Årets fokus: Konservere din køkkenhave
Smagssansen Lavet af lord HÆ HÆ.
Madkamp - DM i madkundskab
Manchet 40/ 50, 1. niveau Manchet 30/40, 2 niveau
Næringsstoffernes køkkentekniske egenskaber
Af Katrine L. Eld – køkkenleder i SolsikkenÅby
En rejse ind I smagens verden
Tilberedningsmetoder
HVAD KAN MAN BRUGE SVINEKØD TIL
Tilberedningsmetoder
Individuel kommunikation
Mad til unge på høj- og efterskoler
Præsentationens transcript:

Madkamp - DM i madkundskab MADLAVNING MED KÅL Madkamp - DM i madkundskab

Madkamp - DM i madkundskab VORES FEM SANSER SYN: FORM OG FARVE HØRE: LYDENE NÅR VI SPISER – DEN INDRE MELODI LUGTE: MADENS DUFTE FØLE: MADENS OVERFLADE OG FØLELSEN I MUNDEN SMAGE: DE FEM GRUNDSMAGE Madkamp - DM i madkamp madkamp.nu #madkamp

Madkamp - DM i madkundskab DE FEM GRUNDSMAGE SØDT: SURT: BITTERT: SALT: UMAMI: Madkamp - DM i madkamp madkamp.nu #madkamp

Madkamp - DM i madkundskab TILBEREDNINGSMETODER KOGE: HERIBLANDT POCHERING, DAMPNING OG BLANCHERING STEGE: HERIBLANT GRYDESTEGE, SAUTERING OG LYNSTEGNING BAGE: GRILLE: FRITTERING Madkamp - DM i madkamp madkamp.nu #madkamp

Madkamp - DM i madkundskab OPGAVEN INDDELING AF GRUPPER MED 3-5 PERSONER LAV EN RET MED KÅL OG BRUG MINDST TRE TILBEREDNINGSMETODER DISKUTER OG PLANLÆG I GRUPPEN VALG AF RÅVARER, SMAG, KONSISTENS OG UDSEENDE 3. FÆLLES FROKOST 4. EVALUERING AF RETTERNE GRUPPEVIS Madkamp - DM i madkamp madkamp.nu #madkamp

Madkamp - DM i madkundskab OVERSKRIFT Brødtekst MADKAMP-DM I MADKUNDKSKAB SPØRGSMÅL? Madkamp - DM i madkundskab

Madkamp - DM i madkundskab OVERSKRIFT Brødtekst Madkamp støttes af Nordea-fonden Madkamp - DM i madkundskab