Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afChristian Sørensen Redigeret for ca. et år siden
1
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod BASISARK Mørt ikke tørt – stegning af kød
2
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem De 8 stegeråd 1.Dup kødet tørt med køkkenrulle 2.Drys kødet med salt og peber 3.Brug en pande med plan bund 4.Varm fedtstoffet rigtigt op. Følg opskriften trin for trin 5.Læg ikke for meget kød på panden ad gangen 6.Brun kødet hurtigt på begge sider ved god varme. Brug minutur 7.Skru ned til middelvarme og steg kødet færdigt 8.Lav en test så du kan se, om kødet er færdigt
3
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Hvilken varme?
4
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Stegning af hakkebøffer
5
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Stegning af bøffer
6
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Stegning af svinekoteletter
7
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Stegning af skinkeschnitzler
8
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Links Læs mere om kød i Guide til danske råvarer på hjemkundskabsforum.dk Se videoer med tips og teknikker på hjemkundskabsforum.dk
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.