Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afJonathan Olesen Redigeret for ca. et år siden
1
SIMONS KOGESKOLE MADKAMP ”MÆLK I KØKKENET”
2
TILBEREDNINGEN Koge, pochere, dampe, blanchere Stege, fritere, grydestege (en cocotte) Bage, braisere Grill Marinere, salte, røge Hakke, snitte, mekanisk bearbejdning Simons Kogeskole
3
SANSERNE Se - form og farve Høre - madens melodi Føle - tekstur, temperatur og smerte Dufte - orthonasal og retronasal Smage - grundsmage Simons Kogeskole
4
MÅLTIDET Produktet - mad og drikke Rummet - indretning, temperatur, lyd, lys Mødet - selskabet og de andre mennesker Kontrolsystemet - tillid til fødevaresikkerheden Helheden - atmosfære, forventning og stemning Simons Kogeskole
5
INNOVATIV MÆLKEFROKOST Innovationsdidaktik - Kreativ fase - Entreprenant fase - Innovativ fase Sparring og dialog Simons Kogeskole
6
DAGENS OPGAVE Planlæg 1 frokostret med 3 tilberedninger af mælk Bliv enig om retten ned til mindste detalje Fordel arbejdsopgaver Tilbered retten Server retten Organiser præsentation af retten – kort og informativt Simons Kogeskole
7
TAK FOR FROKOST Simon Milwertz Philipsen Kok og underviser i Kogekundskab 51 24 93 31 kontakt@simonskogeskole.dk www.simonskogeskole.dk Simons Kogeskole
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.