Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sensoriske målinger. Viden, intuition og erfaring danner grundlag for indholdet i jeres kreativitet. Kan defineres som:  Evnen til nyskabelse, idérigdom,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sensoriske målinger. Viden, intuition og erfaring danner grundlag for indholdet i jeres kreativitet. Kan defineres som:  Evnen til nyskabelse, idérigdom,"— Præsentationens transcript:

1 Sensoriske målinger

2 Viden, intuition og erfaring danner grundlag for indholdet i jeres kreativitet. Kan defineres som:  Evnen til nyskabelse, idérigdom,  Evnen til at gøre ideer til virkelighed  Evnen til at kombinere eksisterende viden på en ny måde Alle er i besiddelse af kreativitet. Kreativitet hænger uløseligt sammen med ideer og ide-generering. Den kreative proces ??????

3 Spindelvævsdiagrammet er en skabelon hvor er taget højde for fedt, de 5 grund- smage, konsistenserne: Blødt, saftigt, sejt og sprødt. De forskellig anskuelser er sat op over for hinanden, fordi der er et modsætnings- forhold i dem. F.eks. fremmer salt smagen i umami. Er der meget saftighed, kan der tilsættes noget sprødt. Hvis man ønsker at øge bitterheden, er det en ide at tilsætte noget sødme. Blødt og sejt går godt i spænd – tænk blot på tilberedt fisk og kød. Diagrammet består af 10 ringe, så det er let at indtegne svarene fra vurderingen af måltid.

4 Sprødt Blødt salt Surt Bitter Saftigt Seit Umam i Fedt Sødt


Download ppt "Sensoriske målinger. Viden, intuition og erfaring danner grundlag for indholdet i jeres kreativitet. Kan defineres som:  Evnen til nyskabelse, idérigdom,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google