Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

SANSENING og INTUITION er måder vi får/tager information på Sansefunktionen tager informasion ved hjælp af de fem sanser, syn, hørelse, følelse, lugt og.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "SANSENING og INTUITION er måder vi får/tager information på Sansefunktionen tager informasion ved hjælp af de fem sanser, syn, hørelse, følelse, lugt og."— Præsentationens transcript:

1 SANSENING og INTUITION er måder vi får/tager information på Sansefunktionen tager informasion ved hjælp af de fem sanser, syn, hørelse, følelse, lugt og smag Den iNtuitive funktion bearbejder information med den “sjette sans”, eller “fornemmelsen”. +++++++++ S N Vi bruger alle begge holdningene, men en af dem er som oftest foretrukket og bedre udviklet.

2 SANSENING Tendenser/Karakteristika INTUITION Tendenser/Karakteristika Observerer de specifikke dele Ser på mønster og sammenhænger Lever her og nu og nyder det som er Lever mere i fremtiden Foretrækker at arbejde med praktiske ting Foretrækker at fantasere over muligheder

3 SANSNING Tendenser/Karakteristika INTUISION Tendenser/Karakteristika Kan lide ting som er konkrete, målbare og håndfaste Kan lide muligheder, at finde på.................... Starter ved begyndelsen og tager et skridt ad gangen Hopper gerne til midten, og kan hoppe frem og tilbage efter behov S-ere har behov for N-ere for at skaffe balance. N-ere har behov for S-ere for at skaffe balance.

4 SANSNING Tendenser/Karakteristika INTUISION Tendenser/Karakteristika Optaget af at samle information Optaget af at sammenfatte Holder af at skabe prosedyrer og udarbejde rutiner Har behov for forandring og variation S-ere har behov for N-ere for at skaffe balance. N-ere har behov for S-ere for at skaffe balance.

5 SANSNING Tendenser/Karakteristika INTUISION Tendenser/Karakteristika S’er kan virke materialistiske og bogstavlige på N’er N’er kan virke upraktiske og drømmende på S’er Irriterer sig over at S’en altid må ha alle detaljer på plads før forslag fremmes Opfatter N’ens ideer som konkrete forslag S-ere har behov for N-ere for at skaffe balance. N-ere har behov for S-ere for at skaffe balance.

6 S N Sanse Detaljer Nu Praktisk Fakta Sekvenser Retning Repetion Glæde Beholde Disse karakteristika stammer ofte fra S og N præferanser, nogen af dem kan passe til dig. iNtuision Mønster I fremtiden Fantasirig Nyskabning Tilfældig Impuls Variasion Forventning Forandre NOGLE NØGLEBEGREBER

7 S N ? ? ? ? ? ? stærk moderat svag svag moderat stærk Sansere bruger S og N, men foretrækker S. iNtuitive bruger N og S, men foretrækker N Hva foretrækker du? Hvor stærk er din præferanse?


Download ppt "SANSENING og INTUITION er måder vi får/tager information på Sansefunktionen tager informasion ved hjælp af de fem sanser, syn, hørelse, følelse, lugt og."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google