Nyt setup for Vintertjenesten i Danmark Christian Sylvest August 2008.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
mellem Miljøministeriet og KL
Advertisements

Frøslev-Padborg skole
Debatoplæg ok’o8 Velkommen til medlemsmøde ok’o8.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Efter selvevalueringen Tovholderens rolle og opgaver 22. august 2007.
Bedste praksis i vandplanarbejdet Irene Wiborg Projektchef Det siger EU – Guideline nr. 8 om involvering.
Ledelsesudvikling på Københavns Universitet
Sundhedsaftale om det regionale samarbejde om infektionshygiejne, herunder MRSA Regionssundhedsplejerske Anita Fogh, og formand for arbejdsgruppen.
Billedkommunikation i elektroniske journaler Introduktion til projektet Projektets mål er at teste og udvikle billedbaseret kommunikation som et tværfagligt.
Først - hvad er et projekt?
Præsentation til opstartsmøde for projektledere 12. oktober 2010.
Workshop om trivselsmålinger SSID – årskonference Rita Jensen Personalestyrelse 29. April 2009.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014 v. Conni Christiansen Sundhedsaftale 2015 – 2018.
VEU-Centrenes rolle i løsning på voksen- og efteruddannelsesområde
Læreanstalternes Fælles Formidlingskursus 25. November 2001 Faglig formidling gennem netmedier Computer-supported Collaborative Work i reflektionsbaseret,
Lise Aaen A A R H U S U N I V E R S I T E T Orienteringsmøde for AU´s tillidsrepræsentanter den 29. oktober - HR-Sporet Den Administrative forandringsproces.
1 COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 ARBEJDSMILJØLEDELSE OHSAS Seminar 1 Arbejdsmiljøledelse OHSAS
Arbejdsmiljøledelse – hvad er det? Oktober Formål Arbejde målrettet og systematisk på at sikre medarbejdernes sundhed, trivsel og arbejdsglæde.
”De bedste arbejdspladser” kan rekruttere, fastholde og kompetenceudvikle tilfredse medarbejdere – men hvordan? Personalepolitisk Messe 2010 – Bella Center.
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg.
VINTERMAN. Ruter der er lagt ind i Vinterman Der er foretaget ruteoptimering på alle ruter der er lagt i vinterman 4 klasse 1 ruter saltruter længde 42.
Seminar 6 – Arbejdsmiljøledelse
Lise Aaen A A R H U S U N I V E R S I T E T Fællesmøde i den administrative forandringsproces den 10. september Status for HR-Spor Formål: At bidrage.
Lokaldrevet udvikling. Strategi Et Vendsyssel - i balance. LAG Nords væsentligste opgave er at sikre bosætning i hele aktionsgruppens område. Det er derfor.
Indhold Balancen Historie Højtiderne Gudinden Den hornede Gud.
TATIONpRÆSEN AARHUS UNIVERSITET NY ØKONOMIMODEL Overordnet beskrivelse af formål og proces, marts
Dialogmøde – VIA University College - den 16. juni.
Arbejdsmiljøorganisationen StoreMEDdag, den 29. april 2014.
Tidsplan 1 ProcesMedarbejdere/ledere/forældrePolitisk niveau Marts19: Skriftlig orientering til involverede ledere Uge : Samtaler med ledere 16:
KORT OM KVIS Temadag fredag den 29. januar Odense Temadag 29. januar Odense.
Ny struktur for Vejdirektoratets vintertjeneste Freddy Knudsen.
Vinter-netværksmøde Kommuner og Vejdirektorat Maj 2016.
Fremkommelighed, trafiksikkerhed, miljø og økonomi Strategi for vintertjeneste Freddy Knudsen, Vejdirektoratet.
Proces for social helhedsplan i Gellerup og Toveshøj Boligsocial leder Henning Winther.
Det Regionale Beskæftigelsesråd Empowerment i praksis på beskæftigelsesområdet.
Muligheder og perspektiver1 Indledning. Muligheder og perspektiver2 Processen – formål # 1 Den forestående 2-årige proces har som mål: 1. At brancheskolerne.
Nyt om trafik ulykker, hvor Politiet har indberettet Glat føre Jens Kristian Fonnesbech September 2010.
Vintertjenesten 2007 – 2008 i Assens Kommune Vej- og trafikchef Poul-Henning Nielsen.
Tilsynsaftaler med kommuner Vintertrafik. Tilsynsopgaven Da Vejdirektoratet ikke har eget tilsyn og sidder centraliseret i Aalborg, er der af og til behov.
FAGDAGE 1.x Matematik - Josefine Onsdag 16. august Dansk - Anne-Mette
Sneplovsbeslag Reglerne er nu ændret, så der kan anvendes sneplovsbeslag i perioden 15. september til den 15. maj: Bil kan i perioden fra den 15. september.
CLARA Projektbeskrivelse
Visiteret tid til hjemmeplejen samt private leverandører
Udbudsforskrifter (UF) Vintertjeneste
Bedre trafikkort - vintertrafik
Overenskomst-forhandlinger 2018
Årshjul for vintertjeneste Vej- og trafikteknisk ordbog
Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole
Øvrige idrætter - vejen frem til i dag
Plan for det videre arbejde med uddannelsesprogrammer
Vintermodeller og servicekontrakter
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Velkommen til: Seminar for medarbejdere der gennemfører Realkompetencevurderinger (RKV) Torsdag den 6. november 2014.
Årsplan skolesundhedsplejen 2015,
Handlingsplan 2015.
Fremtidens mål for SAB 23/5 – 2018 Formål med mødet: At sammensætte en styregruppe, der kan træffe overordnede beslutninger samt varetage SAB’s samlede.
Procesplan for ændringer på erhvervsområdet
2010 Månedskalender Du kan udskrive denne skabelon og bruge den som vægkalender, eller du kan kopiere de enkelte sider og bruge dem i din egen præsentation.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Visiteret tid til hjemmeplejen samt private leverandører
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
KKR NORDJYLLAND Indsats for at få højtuddannet arbejdskraft ud i hele Nordjylland KKR-møde d. 21 juni 2019.
Høring af forslag til Budget
Billernes Årshjul 2018 Kulturelle udtryksformer. Farver
Præsentationens transcript:

Nyt setup for Vintertjenesten i Danmark Christian Sylvest August 2008

Indhold Baggrunden for etablering af nyt set-up for vintertjenesten Strukturen for vintertjenesten i Danmark Projektorganisering og forløbet Overvågning i nyt set-up Dokumentation og enhedsorganisering Vinterpresse – et spin-off Hvad er ændret? – Hvad ventes opnået?

Baggrund for nyt vintersetup Vejdirektoratet har overtaget ansvaret for de amtslige vejopgaver og iværksat en omstrukturering af vinterberedskabet 2007/2008. Til vinteren 2008/2009 er der ønske om en yderligere strukturering af vintersetup’et Projektet blev igangsat med det formål, at præcisere: –Opgavefordeling –Roller/ansvar –Muliggøre samarbejdsrelationer mellem vejcentrene og T.I.C. –Skabe enhedsorganisering på tværs af vejcentrene Projektet gennemført februar til oktober 08

Vejmyndigheder Vejdirektoratet: km. 13 Amter: km. 271 Kommuner: km. Vejdirektoratet i Danmark Vejdirektoratet: km. 98 Kommuner: km. 2007

Vejcenterstruktur Seks vejcentre med hver sin vintervagtcentral samarbejder med centralt Trafik Informations Center om vinterovervågningen

Vejcentrenes vinterorganisation

Vintervagtcentraler og tilsyn Seks vagtcentraler i Danmark

Projektforløbet Februar - marts Beskrivelse af opgaver i nuværende setup og forventninger til et frem- tidigt setup April - maj 3 heldags workshops hvor vinterkoordina- torer og vintervagter fastlagde det fremtidige setup Juni - september Detaljering og grundlag for implementering tilrettelagt 1. oktober 08 Idriftsættelse

Projektorganisering

Projektplan - Fokus på konsensus og kommunikation - Helt afgørende med involvering af ca. 35 vintervagter vinterkoordinatorer, samt andre medarbejdere i fastlæggelsen - Personaleafdelingen central i forhandlinger og tilrette- læggelse af vagtplaner - Kommunikation og accept væsentlig for at opnå succes

Overvågningsperioderne T.I.C. Vejcentrene T.I.C.

Overvågning – central - decentral Trafik Informations Center (T.I.C.) Varetager overvågning i grønne perioder Ansvarlig for overvågning fra 1. oktober til 15. november, samt fra 15. marts til 30. april Hvis der er risiko for udkald overdrages vagten til de enkelte vejcentre Vejcentrene Overvågning i de seks vejcentre Primær ansvarlig i hovedperioden (vinter) Overtager overvågning fra T.I.C. hvis der er risiko for udkald til saltning/grusning Samarbejder på tværs hvis der er behov for second opinion

Processer er re-designet og ensrettet på tværs af vejcentrene

Fælles retningslinjer for vintervagten fastlagt

Detaljerede fælles instrukser udarbejdet Træning gennemføres med udgangspunkt i retningslinjer, instrukser og beskrivelser

Ens nye vagtplaner på tværs af vejcentrene

Vinterpresse – et spin-off Fokus på at fortælle historien om en aktiv vintertjeneste. Stor interesse i offentligheden omkring vejret og vejrsituationen Bruges aktivt for at fortælle om indsats og resultater. Q&A til Vejcentre start/midt/slut vinteren - Pressemeddelelse

Hvad er ændringerne? Hvad ventes opnået? Fleksibel central/de-central overvågning Decentrale rådighedsvagter med hjemmearbejdsplads – kan arbejde med kort varsel Fælles organisering på tværs af vejcentre Erfaringsopsamling og vidensudveksling på tværs af vejcentre Færre timer anvendt til vinterovervågning Kun overvågning når der er behov Aktiv vinterpresse – profilering af Vejdirektoratet