Året rundt med blomster Fakta: Bogens 72 sider indeholder 2 blomsterideer til hver af årets måneder og 4 wellness gør- det-selv ideer med opskrifter. Bogen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Lysbilledserien (nr. 3 af 3) indeholder blandede korte stræktyper: -bingostræk -grovorienteringsstræk -finorienteringsstræk -transportstræk Find evt. algoritmen.
Advertisements

DIN STIFINDER SYGEMELDT? LAD OS HJÆLPE…
N ETVÆRKSARBEJDE I FORBINDELSE MED EVALUERINGEN AF AT DELMÅL. I DENTIFIKATION AF DET GODE AT FORLØB.
NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune Skejby DET GODE GRØNNE BYRUM.
Overordnet målsætning:
Gryde med filter og taphane
Inspiration til fotografering.
Tema: 6 Hvad kan jeg gøre når jeg har det dårligt_ Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Læringsstile og lektier
Roskilde Tekniske Skole
Hvad gør livet værdifuldt?
Hvad gør livet så værdifuldt?
Tid Til Dansk Tid Til Dansk er et komplet dansksystem for klasse.
Læsning..
Velkommen på biblioteket Vi glæder os til at få dig som bruger. Spørg bare, hvis du har brug for hjælp!
LæseUdviklingsSkemaet
Spejdernes Loppemarked, August 2011
Biblioteket i flere lag Præsentation til projektbørs Vejle, 13/
Sociale Medier og Jobsøgning - Twitter. Intro  Twitter er et Socialt Medie  Twitter er kendt for at give nyheder et frisk pust  De fleste kendte: Skuespillere,
ART GALLERIES Gruppe 4.
Undersøgelsen i hovetræk
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
Hvordan skal man holde orden på sine dokumenter = filer
Hvor der er fokus på klimaet.
Mindre grimt, tak.
Dansk 1. klasse.
Sprogtilegnelse d Ida Marie Holm.
Afslut Frem >>
Hvad gør livet så værdifuldt?
Relationer – børn og voksne
Introduktion til Microsoft CRM Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Internationalisering i Kolding Kommunes skolevæsen Et eksempel fra Vejstrup og Hejls Skoler – nu sammenlagt til Sjølund-Hejls Skole.
STJERNEN FORMÅL SITUATION MÅL TREND RESSOURCER TRADITION.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Øjenstyringscomputer – og hva’ så? Familieweekenden d september 2014 Center for Rett Syndrom.
Et kærligt skub. Er det synd for børnene at de skal starte i skole? Er det en gave?
LINKS Det er vigtig at sørge for at få andre hjemmesider til at linke.  Det skaber større popularitet. Ved sine link skal man IKKE skrive ”klik her”,
Barndommen er fremtiden Fremtidens institutioner 2015
EN VERDEN AF MULIGHEDER - TØR DU GRIBE DEM Hold 1VRA – Gruppe 4 Linda Jensen Marius Ferstad Martin William Frederiksen Camilla Oppenhejm Sophie Løhde Jacobsen.
IT-supporter.
Motionsrum på LYSTHUSBAKKEN i KNORRENBORG VANG for voksne og børn Et forslag (fra 2008) til ”Bedre Friluftsliv” fra Gang i Fredensborg.
Jo mere man læser, jo tidligere bliver man en hurtig og sikker læser.
Elever med særlige behov Lidt om allerede installerede hjælpe programmer i windows vista.
Læsning.
mens animationen kører afprøve andet design
Når adfærdsændring ikke er så nemt Den 18. maj
Stress En folkesygdom?.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Hej her er et lille diasshow Tryk på Enter-tasten, når du vil videre!
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Geometriforløb i 3. klasse - med IT, papir og blyant… Forløbet Billeder Elevprodukter Det sagde eleverne…. Tips & Tricks Klik på en firkant (ikke teksten)
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
E-handel ER DET VEJEN TIL RIGDOM …. ELLER VORES UNDERGANG ?
I Skolebestyrelsen har vi blandt meget andet arbejdet med sundhedspolitik. I forlængelse af dette arbejde, besluttede vi at sløjfe kakaomælken og har i.
Inddragende netværksmøder
Anders Kibbel | Chokolade Julemand
Kommunikation Kommunikationskanaler 2 Hjemmesider 3 Reklamer 4
“Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile” (Matt 11,28). Livets Ord Juli 2017.
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Dorthe Olsen, Risikomanager, Socialforvaltningen.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Slagterbutikken - teori
Den glade skole på bjerget.
Danskernes digitale bibliotek
Danskernes digitale bibliotek
En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts
Tekst: Herbert Andersen
Præsentationens transcript:

Året rundt med blomster Fakta: Bogens 72 sider indeholder 2 blomsterideer til hver af årets måneder og 4 wellness gør- det-selv ideer med opskrifter. Bogen er smukt udført i kvadratisk format med smukke stemningsfyldte billeder, der er taget af fotograf Diana Sommer. ISBN Bogen koster DKR 199,00 og kan købes på og hos boghandlere eller på nettet. Fakta om Anie Dorthe Sandholm: 46 årig videoblogger, der driver blomsterbloggen hvor man kan tilmelde sig og få nemme blomsterideer i sin indbakke. Annie Dorthe er kendt som blomsterinspiratør for Bilka, for sine bøger og for sine mange blomsterideer i diverse magasiner. Annie Dorthe Sandholm arbejder efter filosofien ”Blomster på den nemme måde” og er kendt for sit slogan ”Brug hvad du har”. Bogudgivelser: Min Jul med blomsterl, 2012 Mit efterår med blomster, 2010 Året rundt med blomster Ny gør-det-selv bog fra Annie Dorthe Sandholm. Efter 2 succesfulde bogudgivelser er blomsterinspiratør Annie-Dorthe Sandolm nu klar med en ny bog i rækken om lette blomsterdekorationer til hjemmet. Med bogen, ”ÅRET RUNDT med blomster”, giver Annie-Dorthe ny inspiration til lette blomsterdekorationer skabt af årstidens blomster, havens skatte og naturens skønne materialer – hele året rundt. Annie Dorthe Sandholms nye bog tager læseren ind i en verden af blomsterideer og inspirerer til, hvordan man nemt selv kan skabe både små og enkle dekorationer ud af hverdagsting, man kan finde i skabene og i haven. Bogen hjælper til at se muligheder i de blomster, årstiden byder på. ”Min idé med bogen er at vise, at det ikke er svært at lave smukke blomsterdekorationer. Man kan med ganske få midler give hjemmet et frisk pust med årstidens blomster. Bogen ”Året rundt med blomster” er enkle blomsterideer, som alle kan lave og jeg håber, at mine læsere vil bruge den som udgangspunkt for egne ideer og nye kreationer”, lyder det fra Annie-Dorthe Sandholm, der også videoblogger på sin blomsterblog: blomsterideer.dk. Hendes missionen er enkel. Hun vil inspirere andre. Derfor opfordrer hun til, at man går på opdagelse i hjemmet: finder små glas og vaser, henter blomsterløg, grene eller bær i haven – ting, der er indenfor rækkevidde. Annie Dorthe Sandholm ønsker ikke, at læseren lader sig begrænse ved at følge opskrifterne punktligt, og derfor giver hver blomsteridé plads til, at man supplerer med sine egne input. Bogen følger året, og blomsterideerne tager udgangspunkt i årstidens blomster. Den passer godt ind i en tid, hvor Do it Your self bølgen er på sit højeste, og hvor tid er en mangelvare. Derfor er alle blomsterideer både hurtige og nemme at lave: ”Jeg laver blomster på den nemme måde og ud fra filosofien ”Brug hvad du har!” Der skal så lidt til for at skabe små mirakler, der vækker opmærksomhed, afslutter Annie Dorthe med et smil. For yderligere information, kontakt Annie-Dorthe Sandholm, telefon: eller på PRESSEMEDDELELSE 24/