Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Anders Kibbel | Chokolade Julemand

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Anders Kibbel | Chokolade Julemand"— Præsentationens transcript:

1 Anders Kibbel | Chokolade Julemand
Emballage opgave Anders Kibbel | Chokolade Julemand

2 Agenda Det store overblik
Valg af produkt Brainstorm Skitser Ide udvikling Moodboard Materialer Processen (Blev ikke til noget) Processen Færdig produkt Priser Overvejelser

3 Valg af produkt Bilka – Kolding storcenter
Første valg: Budget chokolade hvid / brun med nødder. Andet valg: Marcipan juletræ. Tredje valg: Juletræs slikkepind.

4 Valg af produkt Produkt hylderne

5 Det valgte produkt Bilka – Kolding storcenter
Chokolade julemand. Simpel indpakning i gennemsigtigt plastik og med en lille beskrivelse i bunden. Producent: Brandt Schokoladen GmbH + Co. Pris: 10 kr Nettovægt: 50g

6 Brainstorm Design Julelandskab Juletræer Sne
Farver (traditionelle julefarver) Sjov Julelys Dyr Smag Julemusik

7 Brainstorm Navn / slogan
Julemand Ho Ho Personer – voksne / børn Chokolade (lys, mørk, hvid) Marked internationalt / dansk Choko-Jule Sammensætningen af chokolade og julemand. Engelsk marked = Choko-Santa

8 Skitser Emballagen En simpel papir folder, med billede af chokolade julemand og et logo. En kasse med en gennemsigtig del, der hvor julemanden ville stå. Den skulle designes med logo og slogan. Chokolade julemand på dåse. En dåse i stil med sodavandsdåserne og evt. med teksten ”Choko-Jule på dåse”. DEN UDVALGTE: Chokolade julemand i snekugle. Dobbelt glas / plastik med julemanden i det inderste glas og mellemrummet mellem de to glas fyldt med væske og snefnug. Med logo på siden og et etiket i toppen. Julemanden i sin slæde, men blev lidt en umulig sag i det at chokolade julemanden ikke er formbar.

9 Skitser Logo Et hængende skilt. Skilt i et vinterlandskab.
Det udvalgte: Et simpelt skilt med navnet og intet andet. Dobbelt stolpet skilt med slogan i vinterlandskab.

10 Ide udvikling Tanker omkring emballagen
Genbruges. Evt som drikkeglas til børn. Den skulle kunne lukkes og åbnes ind til chokoladen. Muligheder for at lave effekter med lyd. (julekort)

11 Moodboard Tema jul Farvevalg: (traditionelle julefarver)
Rød, Grå, Grøn, Hvid Skrifttype: Snowinter Font skulle være i julestil Julelandskab Sne, bakker, juletræer Skilt som logo

12 Materialer Indsamling af ting
Skilt Tagplader Mursten Glimmer Inderste kasse Yderste kasse Model sne Lyskæde 4 Grantræer Vat 2 store sæbe

13 Processen Ting der ikke blev til noget
Manglende glas – lukkede ideen om et drikkeglas. Lille kasse som hus i vinterlandskab. Banner rundt om yderste kasse med skiltet.

14 Processen Fra start til slut
Udmåling af kasse. Bore, save og file hul. Skab 3D landskab. Klister tag og skorsten på. Sæt logo fast. Fylde kassen med sæbe. Problem med inderste kasses placering løst med en skorsten.

15 Færdige produkt Choko-Jule i ny Emballage
Små bobler i sæben gav effekten af sne i landskabet, derfor blev der ikke tilføjet mere. Hvilket var en fejl. Evt. anvendelse til slik, nødder eller som lysestage.

16 Færdige produkt Når lysene slukkes og prisen kommer frem
Julemanden…………….10,00kr Inderste kasse…………..18,80kr Yderste kasse…………...37,90kr 2 x Sæbe a’ 30kr……….60,00kr Lyskæde…………………25,00kr Grøne juletræer…………4,96kr Guld juletræer……….…13,80kr Samlet pris……………..184,26kr Plus det løse.

17 Overvejelser Hvor, hvordan og hvem
Sælges i Supermarkeder – Bilka, Føtex, Kvickly. Køberne vil være børnefamilier. Referencer til en bestemt stil. Ikke noget specielt. Farvevalget faldt på traditionelle julefarver. Ingen overvejelser omkring bæredygtighed.


Download ppt "Anders Kibbel | Chokolade Julemand"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google