Introduktion til Sundhedscaféen. Hvorfor skal vi have fokus på sundhed.  Indlæring  Følelse af livsglæde  Overskud til at være noget for andre  For.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Advertisements

Hvordan håndterer vi frikvartererne?
Velkommen til Nyledigmøde i MA.
Vore børn skal trives, og det kan vi forældre være med til at styrke.
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Tema: 6 Hvad kan jeg gøre når jeg har det dårligt_ Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Sæt pennen på papiret Skriv de årsager til uro hos spædbarnet ved brystet, som falder jer ind…. Uro ved brystet s kan skyldes…
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Større Skriftlig opgave •Orienteringsmøde v. Catherine Lønholdt.
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Introduktion til NY SUNDHEDSPOLITIK 28. Februar 2012 kl –
Idrætsskole fra 1. august 2008
Forældremøde X årgang.
Digital jobklub Velkommen til Digital Jobklub 2. dag.
Supervision og faglig feedback
Velkommen til vejledningsmøde i MA
Hvordan kan man støtte sit barn i at blive skoleparat
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Projektlederens rolle(r)
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Sundhed og livsstil Tema i psykoedukation til unge i OPUS behandling
Relationer – børn og voksne
Velkommen til dag 2 på AUs vejlederuddannelse!
Session 16: Hvad forstår vi ved sundhed Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
1 National konference d. 21. november Workshop III Systematisk rekruttering til telefonrådgivning – et eksempel.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Vejlederens kommunikation
Psykoterapeutisk Center Stolpegård Klinik for Spiseforstyrrelser Flerfamilieeftermiddage II PC Stolpegård 1.
Vejledning Alle skal have en uddannelse (95 %) Flere elever skal vælge erhvervsuddannelse Mål med udskoling: Eleverne klar til at træffe valg Ansvar:
Refleksioner og opsamling ift. i går
Større Skriftlig opgave
Vejledning i 9. klasse. Flere elever skal vælge erhvervsuddannelse Mål med udskoling: Eleverne klar til at træffe valg Ansvar: UU Skive, i samarbejde.
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
AKT på Dybbøl Skolen.
Eksamensangst. Fredensborg den 9 maj..
Arbejdsdag Fuglereden Torsdag d. 28. maj. Kl – Tag børnene under armen, gummistøvlerne på og smøg ærmerne op. Så mødes vi til en hyggelig.
Fra måske egnet til egnet Eud-Start Træningsbanen til en erhvervsuddannelse.
Eksamensangst v. psykolog Mehrak Salimi Studenterrådgivningen CSS – november 2013.
Creative Platform Learning Emne: DEMOKRATI. 22. JA – Vi har lavet en fejl (med kategori og klap) 1.Find sammen to & to med en der har samme sportsinteresser.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
Hvad gør vi sammen, når vi kommer hjem? DET FÆLLES BEDSTE – Næste-skridt-workshops søndag d. 24. april kl. 10 – 14 for dit lokalområde. Forslag til facilitering.
Aftenens program: Velkomst v. Jacob Due Hansen Haderslev Elite v. Morten Nørby Poulsen Idrætsklasserne v.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
 Historie / erfaring.  Miljø terapi  Arbejde i grupper.  Gruppedynamiker.
AT 3.1 Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager til AT3.1.
Den Sociale Højskole/ Introduktionsdag ©Visionpool Aps Spilleregler i en god gruppe Workshop, Den Sociale Højskole, 9. juni 2008.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
VELKOMMEN TIL MELLEMTRINNET 4. KLASSE, 5. KLASSE OG 6. KLASSE.
Educational Battle seminar. Vejledning til PP Alle blå PP er skjult for deltagere. Anvendes som huskesedler af facilitator.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
Februar 2017 PKU-konference
Guide til flygtningeforældre i asylfasen
Medlemsweekend FAKS Ved Fysioterapeut Maria Balslev Larsen.
Instruktion s. 1/3 : Introduktion CAMPUS+ forberedelse.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Flere gode år på arbejdsmarkedet
Læringslokomotivets forældresamarbejde
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Fra anledning til udvikling
Pædagogisk indslag på personalemøde
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Introduktionskursus på ungdomsuddannelserne
En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts
FÅ MEST UD AF DAGEN: UNDERVISNINGSMATERIALE (9. -10
Unge & Rygning: Forældres rolle
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Introduktion til Sundhedscaféen

Hvorfor skal vi have fokus på sundhed.  Indlæring  Følelse af livsglæde  Overskud til at være noget for andre  For at kunne vejlede borgere i egen sundhedsadfærd  Fremme velvære i arbejde og fritid - Forebygge nedslidning og stress aeblefest.dk

Sundhedscaféens tilbud Sundhedscaféen har åbent hver tirsdag kl KRAMS- faktorer: Kost – evt. med måling af fedtprocent Rygning – klokken fælles rygestop vejledning Alkohol Motion Stress Spørgsmål som handler om din sundhed og trivsel. liveterensgave.com

Tilbud udenfor skoletiden BodyAge målinger: Som aftalt Træning i Fitness rummet efter skoletid: Tirsdag kl – & torsdag kl – Løbegruppe hver onsdag kl mødes i gården

Sundhedscaféens mission At give elever og ansatte på skolen mulighed for, at få gratis støtte og vejledning i sundhedsadfærd baseret på den enkeltes behov. Rodskoveskerod.mono.net

Inspiration Måske er du bare nysgerrig og har lyst til at kigge ned i sundhedscaféen. cchobby.dk Vi byder på kaffe og te, blade om sundhed du kan kigge i, eller en motiverende snak, hvis du har lyst. Sundhedscaféen har åben hver tirsdag kl.10-15

BodyAge måling En måling som fortæller hvor gammel din krop føler sig – din krops alder. Fedtprocent Kondition Styrke i arme, mave og lår Blodtryk Fleksibilitet Bestil tid: Laves udenfor skoletiden mille-soeren.dk

Hvem og hvordan! Alle elever og ansatte på skolen må benytte sundhedscaféen – også mens du er i praktik. Du må gå i sundhedscaféen i skoletiden – uden fravær. Vi fortæller ikke nogen om dit besøg. Det er gratis. I sundhedscaféen kan du også aftale tid til individuel samtale, tid til BodyAge målinger m.m. Tjek skoleintra for yderlige tilbud f.eks. løbeteam m.m. umea.se

valgfag Husk pjecen - hvis det kunne være noget for dig Danskfitness.dk

SMART -mål  Specifik  Målbart  Attraktivt  Realistisk  Tidsangivelse Skriv et personligt mål på et sundhedsområde, du kunne tænke dig at arbejde med her på klassen – herefter starter vi SMART-spillet. 123rf.com

Besøg i Sundhedscafe´en O Efter pausen mødes vi alle i sundhedscafeén O Herefter kigger vi ind i fitnesrummet

Hvilke nye tilbud kunne du tænke dig at Sundhedscaféen skulle arbejde videre med?  Grupper på 4 personer  Tid til forberedelse  Hver person har 2 minutter til at tale i, mens de andre lytter.  Herefter skrives gode forslag op – afleveres vinderland.dk

Hvad byder fremtiden Følg med på skoleintra…… Sundhedsvejledere: dr.dk Wyrna Tina

Øvelse I danner grupper på ca. 8 personer bloglovin.com I skriver hver en lille ”hemmelighed” på et stykke A4 papir. ”hemmeligheden” skal dreje sig om sundhed. Efter sedlerne er hængt op på tavlen, er det klassekammeraternes opgave at stille den rigtig person under den rigtig ”hemmelighed”

Ballon stafet Klassen deles i 2 hold. - Løber op til stolen - Puster ballonen op og binder knude - - springer ballonen ved at sætte sig på den - Løber tilbage, den næste i køen løber grenaa.wordpress.com

Hulahop stafet Klassen deles i to. Der dannes to kredse – holder hinanden i hånden. Holahop ringen skal nu sendes rundt, mens der forsat holdes i hånden. Ringen skal 5 gange rundt. Der tælles højt for hver passeret omgang Nikostine.dk